rawwrrrr



kan tro att jag gillar leopardmönstrat! / s

uppsala - söndag









GAALET MYCKET CYKLAR!! detta gånger fyra typ

idag var vi i uppsala och hälsade på hos min (sara) syster emma och käkade lite och myste i uppsala. fick oss köpt massa här också haha fan, pengarna bara försvinner!! äschhhh lite får vi unna oss.
nu ska vi kolla på good luck chuck och äta chips! NATTI

för ni som undrar hur vi bor...

en liten enkel, söt etta som vi lånar av klaras morfar! himla mysigt äre här.





stockholm - lördag


löööööve my vita utväxt!!! släppte ut håret efter jag sett detta fotot

klaras spöke hemsökte oss på tåget........

vrid på huvudena uppochner så ser ni att det är en pool i taket !! YEAH


THE END of our lördagskväll! först shopping med sara nyman, sedan spaghettioperan. en förrätt, huvudrätt och efterrätt senare var vi gött mätta. dom var sjukt duktiga, lite gamla och aaa vi var ju nog yngst där, men grymt kul att titta på i alla fall!
NU har jag haft oturen att tro att det fortfarande är sommartid men nej, det är tydligen vintertid nu så jag förlorade en timme och kan inte somna om..... surt. klara ligger i sängen och sover som en stock. ska nog gå dit nu och nana lite med henne också. pöss, hörs senare!

stockholm - fredag













spenderade natten hos klaras kusiner och myste lite. strax ska vi bege oss hem mot lidingö där vi ska bo resten av veckan. ikväll står opera på schemat!

vi hörs

fast i herrljunga

här sitter vi och fryser om våra rumpor på tågstationen i herrljunga. vårt tåg till stockholm har tydligen problem med motorn, och blir därför försenat. underbart!

stockholm nästa

om exakt en timme bär det av till härliga stockholm! natten har spenderats med min älskling och vi har myst hela morgonen, snart blire käk och sen drar jag mig ner till stationen för att ta tåget mot staaackhaaaalm!
we will uppdatera varje dag när vi är där, TACK TILL BÄSTA ELSA SOM LÅNADE UT BREDBAND!!! så jäkla underbar!!! nu saknar man gamla klassen ännu mer liksom..

ha det bäst i uddevalla nuuurå, KÖSSAR!!

där stod jag ensam i regnet..

..men sedan såg jag och kristin på pluskonserten igår, våra gamla klasskompisar malin och felicia sjöng så det ville vi inte missa!!
det var vi och föräldrarna, mycket mysiiigt





 


genvägen till en bra bajskorv

medan andra jobbar på lektionerna, dricker jag och sara chai och busar

i can tell you've stopped trying


du sårade mer än någon annan.


ska bli så jäkla skönt att komma ifrån uddevalla ett tag.

we-R-who-we-R



HATAR ATT JAG ÄR EN SÅN JÄVLA DÅLIG FÖRLORARE
går ju inte ens att spela kort med familjen

bildbrist för tillfället


...slänger därför in en på syrran....
blev ju som sara nämnde i det tidigare inlägget inget mobilt bredband att ta med till stockholm, vilket suger! men känner inte för att slösa 450 kr på internet för 1 månad liksom...vi får se hur vi löser det istället.
nu är det så att min hals bränner så in i, så tänkte gosa ner mig i sängen och läsa min nya bok : lyckan, kärleken och meningen med livet. har hört att den ska vara väldigt bra.
vi talas

sorry !

veeery bad med uppdatering, varför vet jag faktiskt inte, kanske för att vi har en del omkring oss nu och aaa inte har något speciellt att skriva om!
en dålig nyhet är att klara troligtvis INTE kommer köpa bredband så vi kan nog inte blogga i stockholm om vi inte får låna en dator där. hade vart soft. nu börjar paradise hotel om 5 min så det ska jag checka in! dock är jag inte säker på än om det är bra???


så vill jag vara blond igen !!! :(

bajs


tjenis!
jag och sarisen har mycket för oss nu, så där har vi anledningen till dåligt med uppdatering! men det ska ändras, vi lovar!!
idag drar vi oss till torp efter skolan för att kolla upp trådlöst internet som vi kanske skall fixa med oss till stockholm, så vi kan blogga därifrån! sounds good huh?

vi talas snart igen. puss

tjill

tjillar i klassrummet med en kopp chai i handen. endast en lektion kvar, awesome! sedan blir det hem och plugga!
nu vet ni

mys hos ludde















nu äre plugg på svenska och afrikas länder för både mig och klara, sen taggar vi inför sista veckan i skolan inför det underbara loooovet!!

vargön?



denna lördag började inte så jätte bra! hoppade på fel tåg när jag skulle tillbaka till uddevalla och fastnade ute mitt i ingenstans, vargön med andra ord....aldrig ens hört namnet på stället?!
i alla fall så gick nästa tåg till uddevalla klockan 15.58 dvs att jag skulle bli tvungen att sitta där och vänta i 4 timmar!!!!
mobilen hade 4 % batteri och ipoden dog precis när jag kom fram till landet ingenstans, vad fan skulle jag göra?
ringde mamma som vägrade hämta mig, så där skulle jag sitta i 100 år...
tillslut slutade det med att underbaringen johanna hämtade mig! tack för det

varnar er bara: åk aldrig fel tåg, hoppa aldrig av på fel hållplats (speciellt inte mitt i ingenstans), åk aldrig med en telefon som har nada batteri kvar, och ha för guds skull någon musik med er för att inte dö. Med andra ord, gör aldrig misstaget jag gjorde denna lördagförmiddag!

tjill i vänersborg






drog mig hem till min underbaring felicia igår och tjillade med henne och några andra goa brudar. det var soft!

så mycket bättre när vi är tillsammans


snart ska jag möta upp JOPPE och gå ner till hemmakväll och köpa lite annat smått och gott! ha en grym fredag, det ska vi! köss!

snott från karro

lite skön bildis som jag såg på karros blogg nyss heheh


SAVE IT FOR A RAINY DAY

GODMORGON ALLA NI UNDERBARA LÄSARE!
Länge sedan jag vaknade upp så här glad på morgonen! Har sovit som en stock, inte frusit ett dugg och vaknade till skinande sol och ett snötäckt kurveröd.  Hur underbart var inte det?! Kommer troligen gå runt och le som en liten gris idag..ÄLSKAR SNÖ!
Underbart, underbart, underbart! Denna helgen kommer bli aweome känner jag! Även om mina planer inte blir som de skulle!



typ såhär glad är jag nu, om inte gladare!


paradise hotel-lina

paradise hotel-lina asså..
först tyckte jag hon var HUR skön som helst, att hon verkligen livade upp programmet (som verkligen är mycket sämre i år??!) och man skrattade åt henne osv. men sen sa min syster en sak igår som fick mig att tänka.
"är hon en joker?"
"jaa...."
"då lovar jag att hon är en skådespelare!!"

och ju mer jag tänkte på det, desto mer insåg jag att FAN det skulle hon mycket gärna kunna vara?! vad dåligt i så fall, att TV6 har insett att fan, det är ju inte lika stor hit i år, och att dom måste ta in en skådespelare som livar upp och badar naken första dagen och är allmänt sjukt konstig bara?? nja asså jag är skeptisk till henne nu faktiskt.


counting crows


slänger upp en snabb bild på hur jag gick klädd idag. måste köpa ny skit snarast! blir väll i stockholm kan jag tänka mig?
nu äre matlagning, träning och plugg som står på schemat! vi hörs senare

tror alla har förstått att det SNÖAR




två grymt goa låtar!

Swedish House Mafia – Miami 2 Ibiza
Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)

hårig arm......
och om lite mer än en timme kommer min syster hem jippii!

more than a feeling


är lite småsur. så tänkte krypa ner i sängen med te, bulle och massa läxor. där kommer jag förmodligen sitta hela kvällen också! så ni får ha en mysig kväll

talas

it's done

kom hem från min underbara frisör camilla för en stund sen. nu är allt det äckliga gula borta från mitt hår och jag gör mig redo för hösten med mörkblondt hår på hjässan!
får slänga in en bättre bild en annan dag, för nu blir det barnfilm och te!

såg nu att håret ser lite rött/orange ut på bilden..men det är bara lampan och blixten

answer

Anonym om åh vad gott:
är klara ihop med sebastian stålros ???
vad ska ni göra i stockholm :)

svar: nej det är hon inte, sebbe är tillsammans med en jättesöt tjej (eller???? last time i checked!).
i stockholm ska vi hälsa på klaras kusiner under helgen, sedan bo i en lägenhet resten av veckan och gå på bio, shoppa, gå på opera och självklart äta massssa av fabriques underbara bullar!! (där vi praktiserade förra året)

åh vad gott



kvällens planer: plugga in glosor i engelska och franska, göra svenskaläxan och kolla på IRON MAN 2! goe tisdagskvällen, och imorgon blire ännu bättre för vi har sovmorgon till klockan 12! gött eller??? NÄSTAN lika gott som snuset klara vill ha på bilden va!

två sätt att knyta en sjal




längtar till stockholm!!

mabye that's why she's insaine

har jobbat hela helgen, vilket har varit jävligt gött! för dagarna har bara flugit förbi, och undebara arbetskollegor har jag med! puss på dem!
hoppas på en härlig vecka nu, känns som att det kommer bli det i alla fall.

nu blir det till att lägga sig och kolla på underbara kick ass som jag är helt tagen i!!!

homers jackor

tycker att homers jackor är skeeetsnygga, någon som har en susning var man kan hitta en liknande av någon av dem????? hade vart GRYMT



tuggummi i håret

tror faktiskt jag aldrig har fått tuggummi i håret förut, men i fredags blev det så. ända in till roten i luggen, vad gör man?
vi prövade allt från att blöta ner det och försöka DRA ut det till att försöka frysa det med en kylklamp. det slutade med att jag fick klippa bort lite och sova i fett med balsam. när jag vaknade var det borta! det var helgens spännande äventyr.


one year

idag vare ett år sedan det blev jag och jesper. även fast det vart fram och tillbaka en del så har det alltid varit vi! det firade vi igår med heldag i göteborg och sedan sova över på grymme hotellet, hur mysigt som helst med min älskling! KÖSS / sara







det börjar ta sig



går lite bättre med plugget nu i alla fall. kanske inte så bra att jag pausar mitt i allt och bloggar dock, men eh, det behöver jag!
så fort jag är klar med denna skiten ska jag pallra mig upp till huset, ta något att äta och sen ska jag träffa lilla ludde - ho ho jaja - promenera en sväng och sen kolla film. mysigt? yepp!

talas

lite gullisar från idag






ikväll ska jag vara med älsklingen min och imorgon blire göteborg! MYYYS

kan det bli bättre?

ringde nyss till min underbara frisör och tänkte beställa tid för att fräsha till mitt hår lite...och hon som alltid är så uppbokad så tänkte jag att jag skulle få en tid i november
men nä! fick en nu på tisdag!!! JIPPIIIIE

nu: plugg

10-10-15

Somnade på fel sida, och vaknade upp på samma!
Fyttirackarn va sur man kan vara. Skulle så mycket hällre bara ligga kvar i sängen idag, sova ut, ta lpnga promenader i bonnevalla, ta lite kort, dricka te, kolla film och bara vara själv!
Men nej, istället blir det att dra till skolan, sätta sig och plugga på saker man inte ens fattar och dra till ett källt jävla badhus.
bajs


if i drown tonight


vart ute en sväng med hundarna nyss och nu är det plugg som gäller resten av kvällen. vi får se hur det blir med det!

talas

last year.




då var jag BLOND
mål inför nästa sommar: bli blondin igen. ska gå!!


early morning


Godmorgon alla söta!
Supertrött är jag, och fick inte heller någon sovmorgon eftersom min käre fader hellre ville bo i bonnevalla vid kusten istället för någon fin liten villa i stan..bajs på honom.
Mitt busskort funkade inte heller, så fick betala med telefonen..HATAR fitt-västtrafik som jobbar sig med att jag måste vara skriven på ammenäs för att få det jävla busskortet..det har ju funkat alla andra år?
SORRY ATT JAG DAMPAR. MEN DENNA DAGEN HAR INTE BÖRJAT BRA!
Hoppas att det blir bättre, ska i alla fall fika med underbaringen becca idag, och tänkte pröva på det där "chai" grejset hon och lina snackat så mycket om!

peace out


on the bathroom floor


min kväll har spenderats inne på toagolvet eftersom att det är så skönt och varmt. men nu blir det sängen
brrr någon frivillig varm kille till salu?

you make me wanna ++++


först vill jag bara nämna, lina söta lina, du har inget med texten att göra. puss
JAG ÄR ARG. min bajsunge till syster gick och gav mig en hård jävla örfil förut...varför i hela friden gjorde du det?
läxan vägrar fastna och mitt huvud sprängs snart av huvudvärk. inte nog med det, min mobil är halvsönder också!

ska göra något nu, vet ännu inte vad.. men antar att vi hörs senare. eller i morgon

JAG HATAR DEMOGRAFI!!!!

a ni lär ju inte höra från mig resten av kvällen ÅÅÅÅÅÅHHHHHH JABHGKADJGJBDGLJDKAE.HNLAKTG AM F DXNGDJSLKBSDG S


HÄLSINGLAND


suttit och kollat igenom världens finaste blogg och blir så sjukt sugen på att åka upp till mormor med vänner. att mysa i stugan, gå ut på långa promenader, och bara var i underbara hälsingland.
ska föreslå detta för mormor snarast! åååååh va mysigt det skulle vart 
där hon bor är det snarlikt till bilderna och miljöerna dessa tjejer fotar! underbart.

vi hörs ikväll / klara

före - efter

före - hungrig

efter - fundersam???

och stark


sidewalks


test heheh

grejjar för fullt med bloggisen, men nu får jag nöja mig.
gryyyyymme christine som hjälpte mig! PÖSS

sommarens höjdpunkter
























































och nu vart det slut på sommaren.....men nästa kommer bli GRYM! IM SURE


hitta lite bilder när vi var smala




NU ska vi ha matteprov! kommer gå suuuuuuugigt

look-a-like

borde egentligen plugga men..... visst är klara och hennes syster lika?!!


skolkatalogen 7an-1an

ÄLSKAR själv att titta på när andra lägger ut sånt här så varsegooood, här är jag i varje skolkatalog från sjuan! some change huh?

7an

8an HAHA

9an

1an

årets skolfoto.

fick detta hem på posten idag. min & klaras klass, SPINT10B. tyckte inte jag (sara) blev så jäklans bra, haha fan överdrivet tillgjort smile + luta huvudet bak = not good. aja klara och resten blev söta iaf!!


WHIP MY HAIR


äckel va bra hon är, och snygg!!!
check her out: willow smith
/sara och klara

booooring

dagen har jag spenderat med plugg och framför mitt underbara no:dokument på datorn.
tänkte därför visa hur fräsh jag är en sådan dag...

söt huh?

hej!

klippte mig lite förut...

blev NÅÅÅGOT kortare!!
camar lite med jeppisen just nu, mysiii
fast nu får jag skärpa mig och plugga resten av kvällen


min katt älskar mig


min bästa




Broken Bells – The High Road

eeeh gött eller?!?!

min mamma är ju fööör go!! hon fixade precis så att jag och klara får åka till stockholm tur och retur för 200 kr, första klass, och gå på en spaghetti opera på lördag kväll där de serverar trerätters medan de sjunger. grymt gött eller?!
längtar som fasikeeeen


10-10-10


gårdagen var ovanligt lugn. tjill hela dagen, och inte mycket plugg blev gjort!
idag skall jag dock jobba ikapp mig. VRÅLSTUDERING all day long!
vill även säga en coooool sak!
kl 10.10 idag var det den 10.10 10-10-10. how awesome??

peace

varsegod.

orkar inte skriva något just nu, ska storplugga idag hade jag planerat.. men senare NÄR jag tröttnat lite kommer jag nog komma tillbaka igen och kanske lägga ut lite mer bilder. aaa a puss


i can almost hear you sigh



vart en sväng hos pappa för att fira min broder som fyller 22 höstar idag. grattis ännu en gång!
käkade dock väldigt lite där, så nu kurrar magen något fruktansvärt! svensson svensson käk var det! smörgostårta med andra ord, uäk.
nu blir det till att sätta sig några timmar med plugg och förmodligen lite mys med mina underbaringar framåt kvällen.

hör av mig senare / k

Invictus

"Out of the night that covers me,
black as the pit from pole to pole,
I thank wahtever gods may be,
for my unconquerable soul.
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeoning of fate
my head is bloody, but unbowed.
Beyond this place of wrath and tears
looms but the horror of the shade
and yet the menace of the years finds,
and shall find, me unafraid.
It matters not how strait the gate,
how charged with punishment the scroll.
I am the master of my fate:
I am the captain of my soul"

- William Ernest Henley 1849-1903


vill även nämna, att jag äntligen funnit den rätta texten till min tatuering! oh happy girl

DARIA-WERBOWY

h&m's reklam modell är så sjuuuukt snygg, right?!


feeling no pain

planerna för helgen har gått i soptunnan. så istället softar jag hemma med en katt hängandes över axlarna, pizza, godis och chips..hej jag kommer bli tjöck!
hoppas på roligare dag imorgon! BRUDAR, VAD GÖR VI????

kyssen

vi hade en uppgift i datakunskapen att skirva ett brev. här är mitt till sara

Sluta genast med att bajsa i brallan!

 

Sara, nu är det såhär att jag gick in i mitt sovrum igår och hittade dina byxor slängda på golvet. Jag tänkte vara snäll och plocka upp dessa och vika ihop dem så att du skulle få dem på ett fint sätt nästa gång du kom och besökte mig. Men då kände jag en förfärlig stank från byxorna.

Jag skakade lite på dem och ur ramlade två gigantiska bajskorvar.

För att jag är din vän och känner dig så pass bra, så tycker jag att det är dags att du slutar bajsa i byxorna!

 

Med vänlig hälsning

 

 

Din underbara vän, Klara Miller


i'll be there for you, because you are there for me too


kom nyss hem från träningen. är inte alls på humör för något just nu. så vi hörs när vi hörs
tjao

DO IT FOR LOVE


efter att ha tränat varje dag denna veckan ser min häl ut såhär. mycket möjligt att det orsakades när jag var ute och sprang i för små skor, för att sedan klampa omkring i åtsittande klack-kängor. ja, inget jag rekomenderar!
men ännu är det inte över, drar mig iväg snart igen för ännu ett härligt träningspass. fast denna gången kommer jag dock ha mina sköna, nya skor..wish me luck.

vi talas

teeea


hann inte med att blogga i morse, så slänger upp en snabb bild på min frukost.
nu blire till att fika lite med sara, sen engelska! wihoo

sugen på pizza!!!

GÖTT att vi har håltimma till halv 2 så jag drog hem. är lite sjukis så behöver sova.
blev farligt sugen på pizza nu... funderar på att beställa det???? eller äta wook? hmmmm

MUMMMSS ser det inte gott ut?!


jesper löves the camera


hyr ALDRIG 101 women. det misstaget gjorde vi

GOOD MUSIC

sista låtarna på min spellista momsi 

och

Mike Posner – Cheated

Maroon 5 – Misery
Kristian Anttila – Världens snuskigaste man


BIGSMILE

"har då alltid tyckt om att le"



to me, you shine like a neon light.



ursäktar för de oerhört suddiga bilderna, men det självlysande ville inte visas när blixten gjorde sitt..
grävde lite i min byrå och hittade denna tuffa klockan som jag helt glömt bort att jag fick på födelsedagen min av kusiner och moster. tack för det!
annars gör jag inte allt för mycket, hoppade ganska nyligen av cykeln och tänkte sätta mig och plugga lite smått. senare drar jag på träning och efter det tänkte jag mörda vår kattunge....
SÅ JÄVLA JOBBIIIIG!!! hoppar upp på ryggen, sätter klorna rätt in i huden och river upp...blöder fan överallt. har till och med rivsår på bröstvårtan..
två par byxor har den jäveln förstört också. fan

hör av mig mer sen

kössar

lägger över ansvaret på att blogga på KLARA ikväll, för nu ska jag hem till jesper som precis kommit hem från italiiaaa! PÖSS /// sara


besöksrekord

tror tamefan att det var besöksrekord igår...eller har jag fel sara??
gött det i alla fall. idag var det dock sämre med läsare!! KOM IGEN FÖRFAN! och kommentera mera

that's all


jag och klara förut



haha eller inteeeee... men något sådant. kent sa att vi skulle få träningsverk som fan imorgon. märker redan nu när jag ska skriva lite på svenskan, är svagis och otränad, not good! men jäkligt kul vare i alla fall, ki boxning på friskis är något jag rekommenderar!

mönster var det



typ så här såg jag ut idag för de som undrar. alldeles förstora mönstriga tights som är min moders. fick gå och dra upp dem hela tiden, medan sara klagade på att det blev kameltoe....yepp så vare!
nu ska jag straxis dra mig ner mot friskis för ett gött pass ki-boxing! pepp!!
vi hörs senare

saknar min gose som bara den nu!!!



ååå hade verkligen behövt dig här nuuuu
kom hem :(

beroende


detta är min kärlek nu. the script

klara

we can do it..

..even better with broken heels.
Alexandra Burke – Broken Heels


systeryster


ville bara säga att ibland är hon ganska söt...
ville även säga att emmas blogg är ovanligt bra för att vara en 97as! även hon som fotat systern min.

tre goa från kreftskivan




snott från? sara nyman
kul eller? aaaa

she's all layd up in bed with a broken heart.


god förmiddag dudes!
ännu en seg dag i uddevalla. vet inte riktigt vad jag ska hitta på? kanske plugga lite, kolla lite film, ut och springa i regnet (?) eller något.
är redigt hungrig med...tror dock inte att vi har någon mat. surt.

talas

hos xl - part 2










inte så mycket bilder men lite från linas blogg i allafall!

hos xl - part 1














grrryyymt kul kväll igår! hoppas på linas bilder sen också?! 
nu är det dags för te och chips & godis från igår.

videoblogg

fick en förfrågan om att göra en videoblogg, och eftersom vi är så snälla och har så ROLIIIGT nu lägger vi ut det! kössss från oss och de våta vindruvorna <3

PS!!! kolla noga på klara i början

gosssigt igår






nu: mulan, chips och godis. GOTTT

RIGHT NOW

just nu sitter vi totally alone i skolan och ska försöka få lite arbete gjort! käkade nyss kebab så nu är vi gött mätta och redo. bloggar mer ikväll, puss!

RSS 2.0