nytt i garderoben


Ni skall bara veta hur mycket jag suktat efter denna topp? Visst är den underbar? Tänk så fin till ett par höga shorts när man är lite smått brunbränd, åh!

Denna onsdag har varit ganska så lugn. Jag har varit i skolan och softat lite, tagit mig en behövlig powernap, varit en sväng på torp samt tränat. Nu sitter jag med ricinoljan i håret, och åh vad den inte luktar vanilj så att säga...

Nu blir det en kopp te för att värma och lugna kroppen, sedan ett besök hos John Blund.

juligen låtar

It's beginning to look a lot like christmas....med pynt och sånt i alla fall! Snön är faktiskt lite väl försenad nu tycker jag, med tanke på att det är första december imorgon. Men tänkte glädja er med min goa jullista! PUSS

JULIGEN


På min frukostbricka

Hatar egentligen frukost. Aldrig varit en matmänniska på morgonen. Kan bli en kopp te men sedan tar det stopp.
Dock har jag nu upptäckt att mannagrynsgröt slinker ner relativt lätt (fast endå kämpigt), och åh vad mycket bättre man mår på förmiddagen!
Detta är det jag trycker ner i morgonen denna onsdagsmorgon. Talas senare!


i'm dat chick



Har inte så mycket kul att skriva om just nu. Veckorna flyter på och jag ser fram emot så jäkla mycket nu, fruktansvärt gött är det!! Så om ni tycker bloggen är lite halvtråkig nu (från min sida i alla fall) så blir det bättre.
Tänkte även tipsa om de senaste låtarna på min momsi lista, man kommer verkligen in i ett gott mood!! puss på er!

forever aint enough



Bajsmedicin


Hört och läst på en del platser att detta bajsmedel skall vara bra för håret och dess lust att växa.
Har aldrig tidigare haft problem med mitt hår (Det har alltid varit långt och TJOCKT som fan). Men nu på senare dagar börjar topparna bli kluvna och håret tunnare....fy.
Därför gör jag som tusen andra personer och testar på denna lilla flaska.
Återkommer om några månader om den funkade eller ej. (Hoppas det ska läggas i håret och inte ätas?!?!?! För jag tänker då fan inte börja superskita för att få finare längder!!!)

Förövrigt vill jag berätta hur jävla mycket gladare jag blev efter jag tränat. Wiho, nu blir det te och plugg

Måndag

Tjenare! Idag mår jag verkligen inte bra. Tog sovmorgon men blev inte mycket gladare eller piggare efter den. Helt död är jag. Känns lite som min själ lämnat kroppen över dagen. Svinkonstig känsla! Nu sitter jag lite med psykologin, men orkar verkligen inte med... Så ska ner till Friskis och se om det får lite livslust i mig.
Blev i alla fall glad för gosekramen jag fick från sebbe förut.

Talas


första advent


Godkväll mina små kex.
Jobbat hårt hela dagen på laxen, och har en brutal träningsvärk i vader, lår, ljumskar och röv. Riktigt trött är jag också. Sov inte alls bra inatt, då vinden praktiskt taget försökte riva mitt hus.
Imorgon är det ny vecka, och det skall bli skönt. Nya tag med träningen och inget godis. Skall även möta upp Linn och kolla på ett par skor jag är lite småsugen på att köpa. Hoppas de passar.

Svar på frågan från "Sara" angående inlägget under.
Fint, hur har du gjort bilden så?
Svar: Jag dämpade färgerna och tonerna i bilden i redigerarprogrammet Photoscape. Sedan lade jag över en bild på en stjärnhimmel som jag tonade ner. Och woalla, där har du en sådan bild! Simpelt.


Climb every mountain, ford every stream, fallow every rainbow, untill you find your dream.

Sitter och smuttar i mig mitt favoritte, med jordgubbssmak. Har haft en väldigt lugn och avslappnad helg. Kollat lite filmer, fikat, ätit massa fet mat (vilket jag egentligen inte borde) samt tagit några dagar off från träningen (inte heller så bra kanske...).
Var egentligen planerat att vi skulle ut idag också, men precis som igår så ställdes det in och det blev ännu en lugn dag för mig. Skönt!
Nu har jag precis kletat på en ansiktsmask, lagt in lite mjukgörande kräm i håret och smörjt in mig med världens ljuvligaste bodylotion från Victoria secret. Om en stund skall jag tända alla tusen doftljus i rummet och lägga mig i sängen med psykologin. Sedan hoppas jag på en underbar natts sömn så jag är pigg och glad på jobbet imorgon.


apricos



secondhand


Nyss hemkommen från en liten tur med syrran och mammi nere på stan. Vi kikade lite secondhand, åt mat och köpte lite smått och gott för håret.

spetsnäsa/spiderman


Blev hemmakväll med idol. Två påsar chips, godis, cola samt två pizzor. Yepp, jag bygger! Imorgon får jag ut o springa, annars lär allt sätta sig på röven.

Nattinuffsan

what does she have, that i don't?


Ikväll väntar lite alkoholförtäring med goa brudar! Är dock skeptisk om jag skall dra eller inte. Är på vidrigt humör, då mina favoritskor är bortsprungna... Legat på golvet i två timmar och gråtit. Deni!
Är i alla fall fixad och klar, så om jag känner för det senare är det bara att hoppa på bussen ner till staden.

Talas


Behind the scenes

Prövar på ljus och hur allt skall vara i studion just nu. Lär bli grymt när vi ska börja ta riktiga foton!
Puss / Sara


i just came to say hello


Värmen på elementen är höjd till mys, godis, choklad, chips och saft ligger i min famn, doftljusen är tända och rummet är nedsläckt. Blir till att gosa ner mig med filmen Law Abiding Citizen, (som jag hört skall vara grym!).
Ha en trevlig kväll sötungar.

lita


Vet att det är total hysteri kring dessa skort från Jeffery Campbell. Men åh vad jag inte kan hjälpa att vilja ha dem allihop.
Sitter och överväger om jag ska beställa hem ett, eller två par. Eller om jag skall spara pengarna till resan....
Decisions, decisions....som Jane i Eclipse säger.

wiie



fotolektion just nu. kul när iso-inställningen var inställd cp innan och vi märker det först när bilderna är tagna. men men, vad ska man göra.
idag blir det mys och kanske även en toning i mitt numera orangea hår!

Appeal

Fotograferingen idag gick bra. Tog sin tid, och jag är inte alls van att stå framför kameran som jag gjorde idag. Såg inte bilderna, men håller tummarna på att det resulterade i någon bra i alla fall. Magasinet som uppslaget kommer vara i, skall släppas i januari-februari. Så visar er då!
Nu ska jag dricka upp mitt te, och sedan blir det sängen. Godnatt ni söta!


HATAR SNYGGA MÄNNISKOR

Och de som vet att de är snygga och skryter med det.....

Natti


introducing


Godkväll!
Softat i skolan och tränat idag. Allt jag gjort typ.
Ska snart ner till lägenheten och ta mig en dusch innan jag myser ner mig i sängen. Imorgon har jag en lektion, sen ska jag spendera resten av dagen med att bli stylad, fotad osv. Kulkul. Sen ska jag även försöka hinna med en sen träning.

Nu är jag way to tired för att skriva mer, så toodles!

Twenty days

Åh vilken go dag detta har varit! Vaknade upp och insåg att det endast är 20 dagar kvar tills jag befinner mig i härliga Thailand. Hade två helt okej lektioner, solade lite, fikade med Sebastian, shoppade lite på Secondhanden i stan och lagade mina skor hos skomakaren! Produktivt yes!
Drog hem en snabbis, slängde i mig lite nudlar och powerwalkade sedan ner till Friskis för ett brutalt träningspass. Sedan powerwalkade jag hem igen, och nu sitter jag, helt utslagen, på toa o kissar.
Tänkte bara hälsa er alla en trevligt natt! Tjingeling


well, there is something going on.

bli glad nu klara, för jag håller på och redigerar USA-filmen! dock inte lika rolig som kommande filmer, men något att kolla på i alla fall. nu blir det snart lite cornflakes och gossip girl. imorgon ska jag nog våga mig ner till friskis (äntligen!!) efter en veckas förkyldning. puss / sara


early morning


Skrattade lite för mig själv när jag såg denna bilden. Har aldrig tidigare lagt märke till den söta lilla rumpan vid sidan om mig.
Nu blir det skola. Hoppas ni får er en fin måndag!

21.50

Till skillnad från Sara så är jag skoltrött och struntar helt i engelskan som vi har till imorgon. Den kan jag fixa på min 4 timmar långa håltimma istället. Soft.
Buisy dag på jobbet idag. Sprungit runt som bara den, tappat tallrikar, glas, stuckit ner hela armen i översvämmade avlopp etc. Så himla skönt att vara hemma och kunna lägga sig i sängen, nyduschad och naken.
Imorgon blir det nya tag, och så ska jag ÄNTLIGEN träna efter mitt två-dagars-långa uppehåll.

Bild från i somras på mig och Jonas.

Nattinuffsan!


impossible do not exist



Har haft ännu en grymt mysig och skön helg. Nu ska jag kämpa som fan de sista veckorna i skolan, få allt så jäkla bra, och sedan välkomna 2012 SOM FAN. Det ska va gött å leva

Redbird

Nu sitter jag på bussen, påväg till Ljungskile för ännu en dag på jobbet!
Igår myste jag med Johannisen med film, massa mat, godis och pepparkakor. Framåt nattetid kom hennes fästman också. (Yes, ni hörde rätt! De är förlovade! 11/11/11 prickade de såklart in det på också.)

Hörs ikväll


sealed in the field


Gröt till frukost och en go sovmorgon på det. Snart bär det av till Ljungskile för lite jobb, och det ska bli skönt! På humör för att vara lite produktiv samt röra på mig.
Kvällen skall förhoppningsvis spenderas hemma hos min gosejohanna och fredrick med mys, men vi får se vad som händer.

Talas ikväll

am i the only one who gets depressed while watching theese women?


Brutalt är det.

i've never been good enough. you make me wanna die


Idag är jag lite hatisk. Kanske borde göra som grymma Jasmin och skriva ner allt jag stör mig på och hatar. Men i mitt fall kommer det se ut som att det riktas åt vissa personer.
Kan säga att jag avskyr att bli behandlad som skit, att inte vara bra nog, räcka till och allt det där. Att inte tas på allvar och att tas för givet. Listan kan bli lång.

Nu ska jag lägga mig i soffan och ha lite Twilight-eftermiddag med mig själv. Ikväll blir det mys med mina underbara tjejer, något jag verkligen behöver nu.

taste me, drink my soul


Nu bär det av till tandläkaren för någon ramdom koll. Sedan någon timmes fotolektion. Tänkte försöka hinna fota lite analogt på mina kamrater, så vi får se om tandläkarbesöket blir så kortvarigt att mitt mål slurförs.

Have a nice day

linas dag


denna goingen fyllde hela 17 år idag! mysig fika efter skolan med massa planering inför det kommande året. ska genast sätta mig och kolla resor!
helgen kommer förövrigt bli grym känner jag på mig, mys och jobb genom hela. puss på det.

hur kan allt vara mitt fel älskling?


kär i bilderna

forget about those who want you lowered


Min annars ganska så snälla syster, totalvägrade att fota mig idag. Så ni får lite halvdana kort. Nu ska jag diska lite och sen mysa ner mig i soffan. You see, today is my resting day. No excercising, no nothing.

Fur

Så himla kul när man rotar bland mammas gamla saker och hittar sånt man själv vill använda. Fejk är pälsen i alla fall, om någon undrade.

På väg hem från torp nu. Var där och kollade efter skor till nyår. Bikbok har en del fint, men ska spara mig lite innan jag bestämmer mig för vad det blir. Fick med mig en mysig kimono också, som jag visar ikväll när jag kommit hem från jobbet. Puss


busig/ond/?

älskar min nya mössa!! so nice.
har förresten inte pluggat, vilket jag borde, utan suttit och kollat på gamla vårkonserter som päronen så snällt spelat in! och jäklar vad jag älskar att vi har det ända sedan första året typ! kanske skulle kunna slänga ut en film på något... påtal om film så har jag slängt ihop lite klipp från USA som jag kan visa snart! håll utkik som sagt. puss


minor dissapointment


Är så himla död efter bion igår. Kommer tuppa av ikväll när jag kommer hem från träningen!
Filmen var förövrigt väldigt bra! Mycket välutförda effekter som gjorde det lite mer verkligt än i de tidigare filmerna. Dock blev jag väldigt besviken på sexscenen! Och oj som jag hade väntat på den....Varade i ca 2 minuter, och de juckade knappt, såg inga bröst, hud osvosv. Bara deras vanliga gamla kyssar och Edward som är rädd att han ska skada henne. Ne fy, diss på det.
Däremot tycker jag att det är bra att de har 15 års gräns på filmen. Det var mycket blod och annat sjukt. Saker som gjorde så att det vände sig lite i magen osv.
Men ska inte avslöja för mycket! Åk o se den!

Nu ska jag bänka mig med historiaboken. Har tydligen prov imorgon, och jag har inte läst på överhuvudtaget...

lite kamerabilder




plugg står på schemat inför kvällen. och lite film of course, hehe.

you had me at hello



Fick hoppa över de sista två lektionerna idag i skolan då mitt huvud bultat hela dagen av min hemska migrän. Bör verkligen kolla upp den snart...sprang in på toa tre gånger för att spy - dock kom inget.
Ber om ursäkt för att det blivit så mycket mobilbloggande det senaste! Men har verkligen inte använt mig av datorn, utan har istället spenderat mycket av min tid till att promenera, powerwalka, springa, träna osv. Väldigt skönt!
Fixat naglarna också, som jag nämnde tidigare! Slänger ut en bild på dem så småningom.
Nu ska jag överdosera lite i alvedon och nässpray så jag är pigg nog att träna och gå på Breaking Dawn premiären inatt! Wihoo

Hörs

light you up, put you on top let's falalalalalalala

JA, detta var då 9 november 2010. så cp-mycket snö hade det redan kommit då. och nu har vi knappt minusgrader. nej nu får det vara dags tycker jag.
något galet mysigt var tidigare idag när några i klassen satte oss i det ovala rummet vid spint och käkade pepparkaksdeg, drack julmust och lyssnade på uuunderbar julmusik. därför bestämde jag mig för att skapa min grymma jul-musik-lista på spotify, wow vad den kommer vara bra när jag är klar med den. i'll keep in touch.

Trashy jeans

Galet vad jag har varit duktig idag (om jag får säga det själv). Jobbet har varit sjukt stressigt, men allt löste sig tillslut. Efter min långa arbetsdag fixade jag lite mat, i form av lax till mina syskon, och sedan gav jag mig ut på en 6,5 km lång powerwalk med lille vovven. Nu har jag precis kommit ut ur duschen, och är heldöd. Imorgon ska jag fixa naglisarna hos bästa emma, och sedan blir det skola.
Puss på er


hell yeah!!!

här ser ni de två framtida friskisledarna!! bästa (och ända) bilden jag kunde hitta på mig och ebba, som är klaras lillasyster. nu jävlar säger jag bara. ebba ska ha medeljympa och jag ska ha medeljympa och core samtidigt. hu, får se hur jag kommer orka det! SÅ glad nu i alla fall.
ikväll blir det rejält med mys och nybakta bullar! wioo

Yesman

Sitter i soffan med brodern min och myser lite. Snart ska han flytta, kommer kännas gött konstigt.

Idag har jag jobbat och efter jobbet drog jag ut på powerwalk med Agnes. Det var behövligt. Nu ska vi kolla klart filmen, sedan blir det sängen för mig eftersom jag ska upp och jobba imorgon igen.

Puss


gott

kollade precis igenom åhusbilderna och fy faaan vad bra vi hade det ändå! skrattat som fan åt bilder som endast vi får se, å vad jag längtar till nästa sommar redan nu. här får ni lite och kolla på! / s








Kvällsmat och idol

Papi har lagat en supergod sallad med fetaost, ruccola, fikon, granatäpple och salami. Så det ska jag mumsa i mig nu, medan jag myser i soffan och kollar idol. Hoppas ni har en fin kväll


good life


städat rummet japp!

har en riktigt lugn helg nu så ska bara njuta rejält.

plisserat


Nu ska jag äntligen ta tummen ur röven och använda kjolen jag köpte för över en månad sedan.
Märkte också hur otroligt kallt det börjar bli ute. Inget jag gillar. Ska bli skönt att komma bort från sverige när snön börjar falla.
Nu måste jag kila.

Talas

11-11-11


Vaknade upp av den hemskaste mardrömmen på länge. Kände seriöst för att spy! Men nog om det. Mådde piss när jag gick och lade mig och idag när jag vaknade upp kändes det inte bättre, så stannade hemma från fotografit för att sova bort detta hemska. Och woalla, illamåendet är nästan helt borta!
Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag åka hem till papi där jag ska spendera min helg. Hörs senare!

this morning



hatar hur iphonen får en att se ut som en docka i ansiktet!? i alla fall, kikat lite angel tills nu, snart blir det torp med mammi och köpa lite nya tights då jag lyckats få hål på alla jag har.. senare blir det mys och film, njuter gött bra. lägger nog ut något lite senare / s


wishlist

Mamma, Pappa, släktingar och vänner....detta önskar jag mig nu till jul:

  • En perfekt etta i stan. Helvita väggar och gärna stort kök (helst betald för också)
  • Presentkort på ikea, åhlens, mio osvosv (till min blivande lägenhet)
  • En fransk bulldog. Svart med en vit ring runt ena ögat. En hane ska det vara också!!
  • En perfekt jävla pojkvän. Lång, charmig, fina händer (inte smalare än mig) och underbar! That's my demands!
  • Ett superroligt välbetalt jobb!
  • Annars skulle dessa godsaker finna sig bra i min garderob också. Ni hittar dem här henrykole, freepeople, melba, romwe osvosv.



jackan och skorna på denna bild!!!


Mannagryn

Min första riktiga frukost på flera månader. Har en tendens att hoppa över att äta, då jag verkligen inte har någon aptit när jag vaknar. Men igår innan jag somnade blev jag så himla sugen på mannagrynsgröt.... Så mamma fick gå upp extra tidigt och fixa det till mig, snäll som hon är.
Ha en bra dag så hörs vi sen!


Happy girl

Så himla glad är jag. Nyduschad, rosig om kinderna eftersom jag körde skitet på passet, nybastad och inkrupen i min pyamas. Det enda som återstår är att tömma blåsan och putsa gaddarna, sedan blir det gosesängen för mig. Kramis


pigge upp lite

Nu ORKAR jag inte greja med bloggen längre, har försökt fixa med koderna och skit ett bra tag nu och blir galen när det inte blir som jag vill..... Men vänta bara, jag ska fixa detta på något sätt! Och då jävlar kan jag lova att det blir snyggt.


spiderwoman

God eftermiddag mina söta små bin!
Ganska nyss hemkommen från skolan. Varit ovanligt trött idag, och som tur var, var dagen väldigt slapp. På håltimman drog jag till kyrkan för att kolla in min syster och hennes klass när de sjöng. Spelade in några uppträdanden med mobilkameran, så det kanske kommer upp här såsmåningom?
Har tjatat på mamma att hon skall ta lite kort på mig med systemkameran, men istället for hon iväg till affären. Och när hon är hemma är det way to late att fota ute på grund av mörkret.
Nu ska jag in i köket och göra mig lite mousaka (?) och sen blir det ner till friskis för att träna.
Hörs kanske senare! Köss

det rätta valet of course

riktigt soft idag på gymnasiemässan då vi representerade vårt program SPINT. tjänat två biobiljetter på detta också, sjukt värt det!
kvällens planer blir: plugga spanska, träna på mitt uttagningspass och kolla om mamma köpt glass. för isåfall blir det marrängsviss. KRAM


Nov. 8, 2011


Godkväll peeps!
Trots mitt dåliga humör tycker jag att jag varit riktigt produktiv idag. Cyklade till och från skolan i dunderfart, storhandlat mat, skrivit lite på historian - som jag skall göra klart nu, powerwalkat till och från friskis (dock kom jag inte in på passet då det var fullt...) och hjälpt mamma med maten. Tänkte fortsätta vara duktig nu med att göra några situps, pushups och allt vad det heter. Vika lite kläder, duscha, göra te, plocka fram saker inför morgondagen för att sedan slappna av i soffan till desperate housewifes.

Tänkte förövrigt svara lite snabbt på en fråga jag fann i vårt kommentarsfält förut:
Anonym om Morgonhumör:
Hur långa och hur mycket väger du och klara?? :D

Jag är 173 cm lång, vill helst inte nämna min vikt... men enligt internets bmiskit bör jag gå upp 6 kilo....HAHA

Toodles

Notis till mig själv

Bryter mitt godisförbud och kommer på en bättre lösning!! Från och med nu är det endast tilllåtet att äta godis under mensveckan! Då har man ju NÅGOT att se fram emot. Wiho


ointressant


Inte speciellt förtjust i musiken. Men åh vilken fin video!! Skulle döda för att åka till platsen där det spelas in. Paradis typ

klara

Morgonhumör

Idag är en såndär hate-my-life dag. Vaknade på fel sida så in ii, hittade inte rätt kläder, håret ser ut som skit, missade bussen osvosv. Har egentligen bara lust att stanna hemma, gråta, dricka te och kolla sons of anarchy... Fuck life


If you cant get somebody out of your head, mabye they're meant to be there

Godkväll alla glada, och sura med för den delen!
Efter skolan idag mötte jag upp mamma på stan och promenerade över till pingstkyrkans secondhand. Hittade ett par dr. Martens liknande skor från Björn Borg för 150 riksdaler. Hur bra?! Sedan tog vi en fika för att sedan åka hem och dega lite. Och nu sitter jag här, kissig som aldrig förr och funderar vad jag skall göra ikväll? Kanske knäcka några tal i matten, då jag inte förstått någonting de senaste lektionerna. Eller kanske sätta upp mamma på massa lägenheter så vi får någon snart!! Klarar inte av att bo kvar här. Hatar det.
Det var allt för mig ikväll. Talas imorgon. Köss

 

världens godaste mat

Det här behöver du:
2 medelstora zuccinis (squash)
2 gula lökar
100-150 g bacon
(smör eller margarin)
1 burk (ca 400g) tomater
1 msk vetemjöl
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
ca 2 dl riven ost

Så här gör man, superenkelt:
Sätt ugnen 200 grader. Skölj, men skala inte squashen. Dela den på längden och gröp ut fruktköttet med sked för att sedan hacka det. Pensla halvorna med olivolja, lägg dem på en ungnsplåt och sätt in dem i ugnen i 15-20 minuter så de blir mjuka.

Skala och hacka löken. Skär baconet i små strimlor. Fräs löken och köttet, eventuellt med lite fett, i en stekpanna. Lägg i den hackade squashen mot slutet. Häll av spadet på burktomaterna och hacka dem. Blanda ner tomaterna i röran och strö över mjölet. Rör om och låt det sedan stå och koka i 3-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Ta ut skalhalvorna ur ugnen, öka temperaturen till 225-250 grader. Fördela fyllningen i halvorna och strö över den rivna osten.

Gratinera i övre delen av ugnen tills ytan fått en fin färg i ca 10-15 min. Sedan är den redo för servering.

Kände mig lite smått tvungen att dela med mig av detta recept. Älskar konstig mat och har av någon konstig anledning slutat gilla husmanskost, potatis, köttbullar etc. Kan seriöst äta tills jag spyr av denna rätt, så galet god. Och nyttig är den ju också (bortsett från osten och baconet, men lite får man unna sig..) TRY IT!


set fire to the rain


en sleten saris igår morse!

idag var det skola igen. kul faktiskt, och imorgon ska jag representera SPINT på gymnasiemässan med joanna från kl. 14.00-18.30. be there, så får ni höra massor av bra om vårt program hehe!
fick även peruken idag som jag beställt. hm, inte vad jag förväntat mig precis. ska klippa lite, sen kanske jag kan visa. hörs!


Black and white

Ibland är jag glad att jag har 4 timmars hål varje måndag. Nu ska jag gosa ner mig i sängen i några timmar innan det är dags att dra sig tillbaka till skolan igen


wow




har sjukaste segaste datorn så just nu klarar jag inte av att lägga upp fler bilder! facebook finns en del också om så.
gårdagen var faktiskt riktigt bra tycker jag, somnade underbart gött sedan. nä nu ska jag ta och plugga lite spanska. / sara

mitt hjärta är ditt att förstöra


Dåligt med bilder just nu. Får försöka knäppa några i veckan, eller det MÅSTE jag göra.
Gårdagen sög förövrigt hårt. Sämsta festen jag varit på, alldeles för lånt bort fran stan, hemska rykten och skitsnack och blä! Idag har jag bara tagit det lugnt. Ätit lite donken, kollat lite film, sovit en massa och bara varit. Tänkte dock ta tag i dagen och hoppa iväg till Friskis om någon timma. Nu när jag börjar mitt nyttiga liv (bortsett från hamburgarna) så är det nog läge att ta tag i träningen på samma gång.

toodles


11.01



igår var det college-tema fest, som ni såg tidigare var klara en grymt snygg nörd och jag var toga. har lite smått och gott i bilder, lägger ut senare efter jag jobbat. tills dess, ha de!!

Nerd

Hemsk bild. Men hinner tyvärr inte ta någon bättre. Nu ska vi dricka upp våra glas och sen springa ner till tåget. Hörs imorgon !!


stripes

Godmorgon mina små grisar!
Somnade med ett dåligt humör och vaknade vid 5 imorse då jag inte kunde somna om. Kul
Nu har jag slängt på mig lite kläder och tänkte hoppa på bussen ut till torp där jag ska se om jag hittar lite rekvesita inför kvällens maskerad. Vi hörs senare

är inte riktigt lika blek som bilden visar....det är solljuset som leker destroyer


addicted


Insåg nyss när jag var ute på min bli-av-med-all-ilska-prommenad att jag är sjukligt beroende av godis. Tror inte jag gått EN dag utan att äta det på ett halvår. Sjukligt. Därför har jag härmed bestämt mig att ha godisförbud fram till nyår (stora mål börjar små). Kommer säkert inte ens klara mig en dag, men ska fan kämpa för detta nu! Mina måltider består tillmestadels av sötsaker. Har aldrig varit en storätare, men måste verkligen ta tag i detta nu, så jag inte låter min kropp överleva på skit. Kanske får jag glowing skin, fastare kropp, längre hår och allt sånt om jag fullföljer detta mål? Who knows.
Nog om det. Nu ska jag kisssa


somebody mixed my medicine





Lite smått kassa bilder på det jag drog med mig hem från huvudstaden. Ni lär väll få se det mesta på i framtiden, där de visas upp lite bättre.

Mellanlandning i kumla

Stackars kalv vars kött jag käkar gryta på nu. Mums


Red like blood

Avled idag när jag såg dessa skor!! Och nu är dom mina, dock i svart. Mer användbart.
Imorgon blir det upp med tuppen för att hinna in till stan o köpa kardemummabullar och sen bilresa hem till Uddevalla. Bajs


Vintage

Godkväll kära ni. Lever livet här i Stockholm och har det bästbästbäst! Shoppat vintage och lite annat gött på söder där vi spenderat hela vår dag. Bilder på det får ni dock när jag är hemma i Uddevalla igen, så tråkigt med massa mobilbilder hela tiden. Imorgon blir det mer shopping och lite möten med gamla vänner. Puss så länge gullgosar

 


äntligen...

..så orkar jag sätta mig ner och lägga lite tid på bloggen!
lite bilder från mobilen lägger jag upp, detta är när jag gjort håret precis.. inte så mycket skillnad, tonade det bara. andra bilden är min syster, pappa och jag.


jönköping i helgen med goa killar, good start på lovet!


och slutligen i måndags, firade att det är två månader kvar av 2011 genom att åka lite cab! fy så gött. ha de

Roadtrip

Nu sitter jag i bilen till Stockholm med en fet huvudvärk, en sur moderjord, fjortissyster och två idiotiska katter som skriker halsen ur sig själva.. Avlider
Tänkte förövrigt slänga ut lite bilder från igår som jag fann på mobilen när jag vaknade med tuppen imorse.


RSS 2.0