shea


Måste tipsa om dessa två GRYMMA produkter från the body shop. Scruben speciellt! Så jävla bra!!!! Luktar lite som vanilj/kardemumma/nötter/glass. Underbart helt enkelt!
TRY IT OR REGRET IT

love k

Thought love was dead, but now you're changing my mind


Kort och soft skoldag idag. Efter det blev det en promenix på standpromenaden med mamma, och nu måste jag sätta igång med plugget. Är verkligen råkass på att plugga, gör ALLT i sista minuten...och vi vet ju alla hur det blir då!
Ikväll blir det träning också, BÄSTE Göran ska tydligen hålla passet, så det kommer bli totalgrymt!! Fast.. har sådan vidrig träningsvärk i magen att jag vill spy. Men vill man va fin, får man lida pin.

Toodles

Efterlyser mina älsklingar!!

Kära vänner!! Har vänt upp och ner på huset för att hitta dessa shorts som jag praktiskt taget levde i i somras. Om ni har dessa hemma hos er så säg till genast, då blir jag gladis! Mest troligt är att dom kanske har hamnat hos Rebecca eller Klara???
PUSS PÅ ER


SÅHÄR VILL JAG SE UT I SOMMAR


Bilder från: nastygal


drive by


bild från september förra året

Godkväll kära ni!
Är så himla glad just nu! Precis hemkommen från ett underbart träningspass på friskis. Körde skiten ur mig själv och var tomatröd och genomsvettig när passet var avklarat. Nu har jag sådan träningsvärk i magmusklerna att jag inte ens är sugen på mammas underbara köttfärs/bön-gryta. Hur kan detta vara möjligt?
Snart skall jag slå mig ner vid köksbordet för att nöta in historian som vi har till torsdag, fast blir förståss lite tv-pauser till topmodel och bästa big brother.

Hoppas ni har en grym kväll!

Klara

True shit


På snedden

Värsta skoldagen på hela veckan. Skulle så mycket hellre ligga hemma i soffan med en god fruktsallad och kolla alla mina x-men filmer, eller köra dubbla pass på gymmet och därefter sitta någon timma i bastun med goda vänner och fräsh frukt. Men nej, istället sitter jag fast i skolan, och direkt när jag kommit hem måste jag sätta igång med pluggandet. Oh happy Times..


youngblood och resa

image description

Plötsligt känns det så jäkla mycket bättre nu när jag har beställt ännu en resa till Spanien på påsklovet till min underbara Adam! Fy fasiken vad man längtar till detta nu.
För övrigt har jag haft låten Youngblood i huvudet hela dagen. När man har lyssnat kanske 2-3 gånger så är det faktiskt riktigt bra. Nörd som jag är så tänker jag direkt att den hade fan vart perfekt till ett Friskispass, haha. Men det är väl så jag kommer börja tänka efter jag blivit klar med ledarutbildningen. Som är nästa helg förresten! Woho, längtar!


new in


Lite smått och gott som jag plockat på mig den senaste veckan. Var en sväng på torp med mamma förut också, hittade två ursnygga par skor som jag vill ha såå gärna. Känner dock att jag borde spara på det lilla av pengar jag har kvar i kassan... Åh varför kan jag inte bara vara stenrik?

Sitter i alla fall och lyssnar på rix fm nu och funderar om jag skall orka pallra mig ner till ett intensivpass på gymmet, eller om jag skall spendera kvällen hemma i soffan.. Lutar mest åt träningen. Nu vet ni

Talas

Wayne's coffee

Invigde stans nya café wayne's coffee idag efter skolan med mina raringar Malin och Lina. Supermysigt ställe med stort utbud och massa gottor.
Nu är skolan igång igen, och redan börjar man få ångest över högarna med plugg som staplas framför en. Fy. Hörs om en stund! / k


Rage

Min jävla cp-dator krashar var och varannan dag nu känns det som! Hoppas den funkar imorgon bara.. För då hade jag tänkt lyxa till det med kamerabilder istället för iphoneskiten.
Har i alla fall städat och softat den sista dagen på lovet, bara gått runt i pyjamas och fixat naglarna lite också.
Nu är jag svintrött och på dåligt humör, så med detta säger jag godnatt / k


style by tyra

Då var ännu en klänning från Style by Tyra beställd!! Och åååå vad jag har längtat efter den! En tidig födelsedagspresent från päronen. Nu är det inte långt kvar till 18-årsdagen ju.

I brist på andra bilder, här är den förra klänningen jag beställde. Lite osäker dock på ifall jag ska behålla den eller sälja. HM.

California dreamin'


Underbaraste dagarna!
Ikväll kommer några tjejer över för lite mys med tacos och Melodifestivalen. Nu njuter man!
PUSS / Sara

Slideshow

Så såg jag nu att sarisen också ska jobba idag! Överlycklig! Inte träffat henne på en hel vecka, om inte mer?
Himla gött att jag slutar tidigt idag också, sen ikväll blir det tacos, melodifestivalen och sagan om ringen-mys. Wihoo happy girl


summer rain

image description

image description

image description

Då var man hemma igen i kalla Sverige. Vaknade upp lite smått deprimerad. Hade ju inbillat mig att det var sommar för ett tag! Men men, tillbaka till verkligheten, för nu ska jag åka och jobba på Laxbutiken. Puss!

breakfast


Hur underbart väder är det inte idag då? Vill bara klä av mig alla kläder, bre ut en filt på gräsmattan och låta solen värma mig. Åh. Våren är påväg, men tycker faktiskt att vintern och snön kunde stannat liiite längre.

Nu ska jag lägga mig i soffan i däckmode i någon timma och lyssna på musik, sedan fylla vedlådan och därefter ta en trip in till stan för att köpa lite mat. För ikväll kommer myyysiga brudar hiit!

Hörs sen

en dag i valfjäll


såklart gör jag grymme vurpan och får staven rätt in i halsen (lägg även märke till min udda placering av fötterna..)

Hade i alla fall en trevlig dag i valfjäll med mina två systrar. Det var skönt att få åka lite, men även synd att det inte blev en vecka i trysil som vi gjort alla andra år.
Nu är jag trötter och sitter och lyssnar på Adam says hello, bäste soft-listan. Ska snart ta mig något gott och krypa ner i soffan framför bigbrother.

Talas


Nu mår man!

Underbart väder och sällskap här i Murcia! 24 grader idag, not bad at all. Nu blir det shopping inför ikväll, då det blir det grill och fest. Ha det bäst! Puss

 


Fettisdagen


svettigt


DÖR på hur snyggt det är med slappa grå linnen med smala band! UTAN BH UNDER bör tilläggas. Ååh. Måste hitta mig ett till sommaren


workout


two ugly ass pictures of me right now

Sitter och väntar på att få powerwalka ner till träningen. Ska bli så skönt!
På tal om träning och sånt... JÄVLAR vad hela Uddevalla håller på och bantar!? Vad fan händer haha? Jag menar, svinsmala människor går på dieter som går ut på att endast dricka/äta vätskor och sallad? Idiotiskt. Har lite lust att göra tvärtemot alla och käka mig fet som fan!

Imorgon skall jag vakna übertidigt, då jag och mina syskon skall ta en liten tripp till fjällen. Kanske slänger ut lite bilder därifrån imorgon kväll! NU blire mat!

k

cutcut


Vaknade upp hos bästa Lina i lane där vi brudar haft lite myskväll med bästa sagan om ringen. (VI MÅSTE SE DE TVÅ ANDRA INNAN LOVET ÄR SLUT BRUDAR!!) Sedan stack jag till frisören där jag klippte av nästan en hel decimeter! Gjorde så himla gott, fastän det är kort...
Nu tänkte jag följa med mamma och Ebba ut till torp en snabbis för att se om byxorna jag kollat på kommit in.

Talas senare

Cheers, drink to that!

Mm, gott var det. Eller inte.
Nu är jag snart framme vid flygplatsen mot Alicante! Vi hörs när jag kommer hem på fredag. Puss!!/Sara

 


Gold

Hade mysigaste kvällen igår med underbara personer hemma i min lägenhet. Vi åt så vi sprack, kollade massa filmer och bara myyste med tända ljus o filtar! Nu sitter jag på bussen påväg hem till becca där vi ska mysa lite mer och kolla big brother! Ååh spänd är jag, kommer bli så bra!
Varit duktig och kört dubbla träningspass idag också!!

Imorgon uppdaterar jag er (från en dator, så ni slipper mobilbajsinläggen)


Bajs-söndag

Gårdagen var superkul med goa tjejer i klassen!
Dock inte lika kul när man vaknar upp och är sjukare än någonsin. Har inte lämnat sängen på hela dagen och kommer hålla det så.
Kommer troligtvis lägga in nåt mer innan jag drar imorgon, så ha det bra tills dess alla ni friska lyckligt lottade människor... Puss!

 


Morrn

Godmorgon! Gårkvällen var helt ok! Det bjöds på god mat o vi hade allmänt trevligt! Drömde att jag drack vatten tills jag sprängdes, så det ska jag göra nu. Vi hörs senare!


Friday night

Riktigt skönt att stanna hemma ikväll faktiskt! Dock är det ju lite surt att jag måste vara så sjukt försiktig att bli sjuk igen. För om jag blir det är det nog ingen chans att jag kan vara med på Friskisutbildningen och därmed få vänta ett år till på att bli ledare... Men men!

Kollar förresten lite i min dagbok nu. Skrivit dagbok sedan jag var 8 tror jag..?
Texten är i allafall från One Tree Hill och tycker den är jäkligt bra!
Nu ska jag kolla vidare. Ha en grym fredagskväll, köss!

 


länge leve sommaren



Då var allt fixat och klart. Napa i juni.
Helgen som väntar känns redan nu som den kommer bli riktigt grym, sedan drar jag på måndag!
Nu ska jag återgå till Pretty Little Liars, en serie några i klassen tipsade om. Lite töntig sådär, men man fastnar. Måste ju få reda på vem mördaren och A är.
KRAM


old shit




Åh sitter och kollar igenom bilder från min gamla uråldriga mobil. Fy vad mycket kul man hittar! Nästan så att jag vill lägga upp allt.
Nu ska jag snart göra mig lite mat, sedan blir det jobb på Friskis till stängning!


glitter


Impuls-köpte dessa armbanden idag lite snabbt på stan och rotade i garderoben hemma och fann denna klänning som jag nästan glömt bort. Hur snyggt blir det inte tillsammans? Frågan är bara när man skall använda det?

Nä, nu ska jag plocka ur mina bakverk ur ugnen och slänga mig i sängen. Natti på er!

lite fult sådär bara

La mig ner en gång på golvet för att försöka ta kort med Måns bara. Orkar inte med mig.
Och Rebecca, jag vet att du älskar honom också.

Nu ska jag sova! Snart lov hörreni!!!
/SARA

Tomtemys

Nyss hemkommen från gymmet! Körde som fan och har nu endorfinkick!!! Så JÄVLA go känsla att jag vill springa runt naken o skrika!
Har precis fixat världens godaste spenatsoppa som jag ska vräka i mig, sedan blir det bak och efter det sängen!
Hoppas ni får en underbar kväll gosisar!!! / överglad brud


jag bara undrar


Julie

Måste tipsa om Julies blogg. Så jädra grym stil har hon, och en enorm garderob full av skor som man bara skulle döda för! AWESOME helt enkelt

i'm still here


Godkväll ni fina!
Hade en mysig dag igår med min bästa! Vi kollade lite film och åt massa godis. Precis som det skall vara.
Softat igenom hela dagen, och nu väntar jag på att klockan skall bli 20.00 så jag kan åka ner och träna. Ska bli så skönt!
När jag kommer hem ikväll tänkte jag baka lite också, då vi ska filmmys i skolan imorgon. Love life!

Anonym om framefeur #2:
du är som kristen stewart under twilight-filmerna:
ETT ENDA ANSIKTSUTTRYCK!

Svar: Haha precis vad jag såg när jag fick se bilderna faktiskt!!! Men det är förståeligt endå? Jag är ju ingen modell så! :)

Förövrigt. Tack till er andra som kommenterar så snälla saker. You make me happyhappy!

vacker?



Nyss hemkommen från Friskis och Svettis. Dagar bara gliiider fram, sportlov snart och om två veckor är det mars??? Då fyller man, wihooo.
Hoppas alla har haft en grymt bra alla hjärtans dag, med eller utan pojk-eller flickvän! Det har jag. KYSS / saris

<3


framefeur #2


Modeller: Jag (Klara Miller) och Sebastian Andreasson
Fotograf: Patrick David

Några av de bilderna ni kan hitta i magasinet. Är inte supernöjd med dem, men det är man väll aldrig när man är med själv! Patrick var i alla fall grym och det var superkul.
Tjingeling!


framefeur



För ett tag sedan var jag med och fotades lite för ett magasin som skulle släppas i Uddevalla. Nu är det ute (och jag lovar er BRA bilder där man ser tydligare) och finns att hämta på flertal affärer här i stan. Bl.a soul, somewear, skönhetsspecialisterna och for her.

i'm feeling sexy and free

Tänker inte lägga ut nån bild på min kropp haha, men här är min nya goa tunika på bild istället!

Just nu har jag ett glädjerus (kan man säga så?). Allt är så jäkla bra. PEPPAR PEPPAR
För det första så har jag hamnat i världens goaste klass.
Har världens goaste vänner.
Sedan har vi äntligen bokat resa till Ayia Napa!!!! Och vi längtar inte liiite, fy vad grymt det kommer bli.
Sedan får vi ju inte glömma att jag ska till Spanien om en vecka. Kommer bli bästa på länge.

need your help!

Är det någon som vet och kan hjälpa oss om varför mobilinläggen inte går att kommentera?! Själv är jag kass när det kommer till teknik, så lite hjälp hade vart gooood!!!
 Pliiiiz

Snyggast hår i världen förövrigt Elin Kling


Rednblack


söndagsaktivitet


bild från förra sommaren

Haft en härlig och produktiv sista dag på veckan hemma hos mamma. Vaknade relativt tidigt och drog ner till stan med mamma för att sola en snabbis, sedan drog jag direkt till friskis där jag körde ett medel-pass. (lika bra att komma igång med träningen nu). Sen var jag hemma i några timmar och kollade gossipgirl, sedan bar det av ner till friskis igen för ett fuego-pass. Härligt härligt!
Nu har jag precis smörjt in mig med godaste bodybuttern från the body shop, så luktar som en colakaramell. Mumsis


Carro

om tankar om träning:
wow, grymt snygg kropp! Kan du inte berätta mer om din hårdträning, hur såg du ut innan och hur lång tid tog det för dig att se ut som på bilden? Dela med dig utav dina träningstips:D

svar: Tack va gulligt sagt av dig! Jaadu, jag är ingen specialist när det kommer till träning. Vet inte ens om jag gör rätt saker. Men när jag låg i som mest brukade jag powerwalka eller cykla till skolan på morgonen, åt mycket grönt och bönor istället för potatis och sån skit. Tränade varje dag, 1 timma på friskis och powerwalkade på kvällarna. Hade en ledig dag i veckan då jag "slappade", fast då powerwalkade jag endå. Eftersom jag redan är ganska slank så tog det ca 3 veckor innan mina muskler började synas.. (men bilden är inte heller när jag var som mest fit!) Tänkte att jag skall försöka komma igång igen! Och när jag gjort det kan jag dela med mig lite av mina tips och lägga upp någon bild på skillnaden från nu och då!? :)

00.41

Precis hemkommen från sarisen. Det var en mysigt kväll med fruktsallad, glass, melodifestivalen, film och gose-tid med de bästa. Nu ska jag krypa ner i min efterlängtade säng, och invänta morgondagen (där träning förhoppningsvis står på schemat)

nattis


hey i heard you were a wild one



två vrålsnygga bilder på mig.. eller inte

Blev ingen hemmakväll igår. Drog istället på bio med Johan och två av hans vänner. Mycket trevligt. Vi svängde även förbi lite snabbt på en fest, sen degade vi hemma till sent på natten med mina favoritfilmer.
Idag vaknade jag upp med huvudvärk (as usual) och har därför bara legat i soffan hela dagen med gossipgirl. Skall dock fixa mig lite snabbt och sätta på mig kläder, sedan bär det av in till stan för att kolla melodifestivalen med mina brudar som jag inte hängt med på hur länge som helst! Myspys!

klara

Love


my knees are far to weak


Softarkväll kommer detta bli. Slutade tidigt och däckade på soffan direkt när jag kom hem. Ikväll väntar mys framför brasan med massa god mat och i sällskap av familjen. Tänkte även att Agnes skulle komma över för lite mys senare också. Imorgon har jag dock helt andra planer, frågan är om de sker eller inte...

crocodile


bild från vintagevirgin

Hur grym är inte denna tröjan? Och hela hennes blogg. Om ni inte redan kikat in, gör det! Inspiration till tusen

i need another story


Ligger nerbäddad i soffan med en brutal migrän. Haft konstant huvudvärk i över en vecka nu, börjar undra om det kan vara något fel på min syn. Eller vad skulle annars orsaka detta?
Nu ska jag knapra i mig ytterligare lite tabletter, för att sedan se om jag har ork nog att göra lite plugg

klara

I'm blue dabadi dabadai


what doesn't kill you, makes you stronger

Saker jag är glad över för tillfället
Att jag tagit "time off" från allt umgänge och bara softat hemma med familjen i några veckor
Alla granatäpplen jag har här hemma, som bara väntar på att ätas upp
Att min dator ÄNTLIGEN fungerar igen
Att jag har underbara vänner
Morgondagen, då Alice skall komma hit och vi skall äta massa gott
Mina underbara drömmar
Snälla människor
Min familj

Saker som gör mig förbannad för tillfället
Skolan, och allt som har med den att göra
Att jag har ca 3 kr på kontot
Att jag inte tränat på 2 veckor
Irriterande människor som tror att de är bäst och snyggast i världen
Samt sådanna som ÄR snyggast i världen
Att jag är så fattig att jag inte har råd att åka utomlands. Åh


18.23



Nu har vi bytt om till myskläderna och tryckt i oss ett stort mål mat bestående av bönor och fläsk. Bonnemat yes!
Blir att parkera sig framför skolböckerna nu. Åh härliga skola...

6 bilder från i måndags



sweetness



Jeans

Gormorgon ni underbara! Tröttast i världen är jag, därför kan jag glatt meddela att jag har fyra timmars håltimma då jag kan åka hem och sova lite hihi. Fast först skall jag plugga lite matte. Hörs sen


tankar om träning


Suttit och kollat igenom massa bilder på datorn, och inser hur mycket jag saknar kroppen jag hade när jag hetstränade (bilden är tagen i början av min hårdträning, inte när jag var som mest "fit") Var på pass minst 5 dagar i veckan + powerwalks varje dag. Åt relativt bra också, men tappade sedan motivationen. Vill verkligen tillbaka dit nu. Vara NÖJD med min kropp, kunna titta på en bild och inte skämmas över hur slapp och ohälsosam man ser ut (och då menar jag inte tjock!!!! utan livlös, dålig hållning etc)
Synd bara att skolan tar så mycket av ens tid och ork. Men nä, nu skall jag banne mig försöka få tillbaka min motivation! Någon av er som kan komma med bra tips att få mig igång igen?

Love Klara

Backstage hairshow


Istället för att bomba med en miljon mobilbilder, slängde jag ihop ett litet collage. Bad en vän, samt min syster att fota lite under själva visningen. Så bilder därifrån kommer även ut här på bloggen.

Kortfattad så var det en GRYM dag som startade kl 07.00 och slutade runt 20.30. Underbara Theres gjorde vårt hår, och modellerna jag gick med var Rebecka, Emina, Frida och Theres lilla söta kusin.

new in


Olje"rock"/parkas - Monki (FÖR HUNDRA SPÄNN, SOM HITTAT!)

Klänning (med GRYMT snygg rygg) - topshop

Creepers - h&m (funderar dock över om jag skall lämna tillbaka dem..)

Doftljus i lakrissmak - Lagerhaus

Lite av de grejerna jag fick med mig hem från Göteborg när vi var där en sväng med familjen.
Har suttit och kämpat i öven en timma för att få internet här hemma att fungera, och nu äntligen börjar det ge med sig.
Kika in senare, då jag tänkt slänga upp lite bilder från hårshowen jag medverkade i.

Klara

FASHION AGAINST AIDS



snodde bilderna från fanny&vanessa

Är inte stormförtjust i alla plaggen. Men gudars vad jag vill ha bystiern längst ner samt shortsen med mönstrade fickor. Åh ge mig

Förövrigt måste jag meddela att jag är en av de trögaste människorna på denna jord. Kan fortfarande inte starta min dator, trots det att den är förklarad "inte sönder"....Men datorinlägg kommer såfort problemet är löst! Tills dess får ni överleva med mobilskit


Trött sara



Älskar att jag har sovmorgon imorgon. Älskar att dagarna går så galet snabbt som de gör! Snart är det sportlov, mars, födelsedag, sommar.... Kommer bli jäkligt bra alltihop! Nu ska jag sova så skönt som det bara går, puss


Exposed

Kom och kolla på frisörtreornas hårshow på östrabo där jag är en av modellerna. Halv två och halv sju är det föreställningar. C U THERE! / k


två mysisar


jag och klara förra fredagen...

Haft en jättego helg. Gjort klart skolarbete, shoppat lite på överby och kollat melodifestivalen med bästa tjejerna. Nu väntar två softa veckor och sedan är det lov, hur gött är inte det då??
Ledsen för den dåliga uppdateringen från både mig och Klara. Det får bli bättre, we promise. Tills dess, puss!

Nyss

Ligger i soffan och väntar på att emmsi ska komma hem från bion, min dator är nämligen där! (och inte längre sönder hoho)
Så snart skall ni slippa alla tråkiga mobil-inlägg! Good huh?
Så håll utkik! För senare ikväll lägger jag upp lite bilder på det jag fick med mig från götet. puss k


21.14

Ännu en dag med migrän. Inte så rockigt!
Följde i alla fall med familjen till Göteborg en stund idag, fick med mig lite gott hem som jag visar upp imorgon. Nu ska jag knapra Alvedon och vila. Puss klara


Grymt mysig dag!

Åkte till överby med lanebrudarna Ida och Lina idag, köpte skönaste mjukisdressen och en tröja. Nu sitter vi och kollar melodifestivalen. Galet mysig helg!!
Kram Sara


Yum

Brukar ALDRIG dregla över män på tv, är mer för äkta vara. Men harrejävlar vad snygg vår käre svensk är!! Dör och vill ha honom i sängen här bredvid mig! Gaah!!!!
I alla fall, har fortfarande kvar den bedrövliga huvudvärken. Och ska nu, efter en lång dag i skolan och på jobbet slänga mig för att sova. Natti / k


i won't give up


Sitter på fotot och redigerar lite bilder i photoshop. FAN vad jag hatar det programmet!! Photoscape eller picasa slår ps med hästlängder!
Har även blivit beroende av denna låten

Green

Idag har jag på mig detta. Mer får ni se senare då min syster lovat att knäppa några bilder / k


Gårdagen

Lång rast i skolan igår så då körde vi ut till torp en stund. Här är min galnaste vän Ida som precis tatt körkört, underbart! Själv gick jag på min första teorilektion igår, helt okej var helt okej.
Nä nu ska jag dra mig till skolan! Puss


Goodmorning!

Somnade med en fruktansvärd huvudvärk, och vaknade upp med en ännu värre. Så idag blir det en ligga-hemma-i-sängen dag.


Nightynight


INSTAGRAM


Följ oss på: klarisbarbaris och sarakarlsson6


cool skit


bild lånad av fashiontoast

gosevalpen


Det är SÅ jobbigt att vara utan dator skall ni veta! Värker i hela mig när jag inser att alla mina miljoner bilder kommer vara borta (yepp, jag är idiot nog att inte sparat dem någon annan stans..) och mina serier, filmer och åh.. DEPPMODE
Sitter i alla fall hemma på min håltimma nu med lax i ugnen, lite bättre än skolmaten i alla fall. Skall snart rabbla lite historia också, då jag har läxförhör på det i eftermiddag. Sedan blir det även jobb för mig hela dagen. Kul kul

Kanske att vi hörs senare! Annars får ni ha det fint

RSS 2.0