NY BLOGG: SARAKARL.BLOGG.SE

Då skaffar även jag, som Klara , en ny blogg! Har haft den i någon vecka för att det inte ska vara helt tomt när jag lägger ut den, så har skrivit lite inlägg redan. Kommer blogga om träning och min friskisledaretid, lägga ut tusentals bilder och så vidare! Kommer bli redigt mycket bättre än vad jag har varit här på sistone.
Sorgligt att lämna saraoklara, men den kommer somsagt att finnas kvar!
 
Här hittar ni mig!
http://www.sarakarl.blogg.se
 

FLYTTAR

Nu tar jag mitt pick och pack och flyttar tillbaka till min gamla blogg klaramiller.blogg.se.
Sara vill inte längre blogga här, och hon vill inte heller att jag behåller den själv (vilket jag vill), men man kan inte tvinga någon då det är hennes blogg med. Denna blogg kommer INTE tas bort för er som vill kolla tillbaka, men jag hoppas verkligen att ni fortsätter att följa mig.
Jag skall se till så att ni lätt hittar min (våra?) nya bloggar när ni klickar in här, och designen på min kommer även ändras så den inte är identisk med denna (när jag får tid).
Jag kommer fortsätta blogga, tillochmer mer aktivt!
KIKA IN!!!!

Måndag

Godmorgon! Just vaknat, och är sjukt otaggad på jobb. Hoppas att det blir en lugn, mulen dag, så jag inte behöver stressa sönder. Drömt en massa knäppa drömmar inatt också, så är lite ofokuserad för tillfället. Men jag hör av mig ikväll igen!


min dag

Tjenare!
Haft världens mest underbara söndag med min bestie! Vi vaknade relativt tidigt, men låg kvar i sängen länge och avnjöt sedan en redigt god frukost med räkmackor framför en film. Drog därefter upp till mig och bytte om till träningskläder, sedan bar det av på en 7km löprunda. Så JÄVLA duktiga kände vi oss efter, det kändes knappt jobbigt mot slutet. En timma nere på gymmet klarade vi även av, då vi körde mage, armar och lite rygg.
Till lunch/middag (munch) gjorde vi oss två kantarell omeletter med en grädde innehållande extra mycket omega 3 & 6, sjukt gott och mättande!
Imorgon blir det till att köra igen. Så härligt att träna med en kompis, blir mycket roligare samtidigt som man kan pusha varandra!
Åh bästa dagen, love you min underbaring!

Morgon

Ligger i sängen med min gosis becca, igår dissade vi festandet och bara degade hemma, och idag är planerna att ligga i sängen hela dagen (och träna ihjäl sen) Kommer inte över hur jävla kul vi hade häromkvällen, roligaste på länge! Måste berätta mer sen och lägga ut bilder.


ÄNTLIGEN

Äntligen funkar appen igen! Fyfan vad skönt! Hade en supertrevlig kväll igår med mina bästa tjejer. Slutade med att jag kom i sängs vid 5 tiden på morgonen, och nu sitter jag dödstrött på jobbet och pillar i min lunch. Ikväll skall vi ha mölarkväll, dvs käka oss feta på chips, godis och donken, ska bli SÅ gott! Slänger ut fler bilder från gårdagen när jag kommer hem. Tjing


i just lalalove my new shoes


morgonjogg

Godmorgon hörni!
Idag är jag tydligen ledig, hade kollat helt fel på schemat, så det är imorgon jag jobbar..
Därför tänkte jag starta dagen med en joggingrunda i skogen. Brukar aldrig springa, men under semestern har min syster Ebba lärt mig exakt vilken takt man skall hålla osv. Så jag börjar allt komma igång.
Varje dag där uppe har jag vaknat vid 9 och sprungit genom byn, sedan kört lite muskelgrupper i morgonsolen. SÅ SKÖNT!
Stannade även på en sportoutlet när vi var i Avesta där jag köpte nya skor till inneträningen, löpjacka och träningsstrumpor. Och allt matchar nu, wihiii 
 
ps. har ingen aning varför bilderna fick så sjukt dålig skärpa ds.

hälsingland del 2


hälsingland del 1


hälsingland

Är nu hemma efter fem dagar på sveriges mest underbara plats. Har en massa bilder jag vill visa er, så de får komma i omgångar. Om några minuter kommer min bästa vän hit för lite mys och skitsnack också, så bilderna slänger jag upp när hon gått.
Ingen charmig vinkel, men att jag vågade klappa en ko är ju bara för coolt!!!
 

4 juli

WOHO! Today is the United States of America's independence day! Önskar jag var hemma hos Dady så vi kunde fira det tillsammans. (För er som inte vet så är jag halvamerikan) Får se om jag kan övertala mormor att få baka en USA-tårta till alla här uppe. Hade varit mysigt att fira!
Förra året vid denna tid befann vi oss i soliga San Diego, mitt ute på havet och firade med alcohol, god mat och fyrverkerier. Underbart! Grandma och Grandpa var helt till sig, berättade historier och pladdrade på om hur mycket de älskar sitt land. Så härligt! USA är verkligen världens bästa land!

RSS 2.0