Svar på frågestunden del 1

1. kan ni svara på frågorna snart?
båda: JA DET GÖR VI NU!!!!

2. fråga till både sara och klara: hur många sexpartners?
klara: bara en hihi
sara: Som jag så fult sa i videoinlägget (som jag snart ska lägga upp här), mer än två men mindre än sex!

3. bästa filmen ni någonsin sett?
klara: Har så sjukt många filmer jag älskar! Men x-men fimlerna, dagboken, blå lagunen osvosv. Fast har på senare tid blivit mer av en serie-tjej.
sara: Har också blivit en serie-tjej nu. Älskar verkligen alla tjejiga serier som typ Gossip Girl och 90210! Men annars är actionfilmer något jag tycker är grymt, vill verkligen se den nya Avengers som går på bio nu.

4. relationen till era föräldrar hur är den ?
klara
: Min mamma är min närmsta vän, och är även väldigt nära pappa. Dadys little girl hihi
sara: Fram och tillbaka, som för de flesta antar jag! Men för det mesta är det väldigt bra, har så söta föräldrar.

5. är ni lika bra vänner nu som förr?
klara: Nej tråkigt nog så är vi inte det. Sedan Sara bytte klass har vi glidit isär lite, men vi hittar snart tillbaka! :D
sara: Säger samma som Klarisen, och just nu har jag typ ingen fritid alls för allt jäkla plugg jag har, men till sommaren kommer allt bli så bra så!

6. Hur långa är ni?
klara
: 174 cm lång
sara: 164 cm fortfarande.....


7. Vad för slags killar faller ni för?
klara
: Tidigare var jag helt förtrollad av långa, mörkhåringa killar med gröna ögon. Nu faller jag pladask för långa grabbar med mörka, sexiga röster, fina ögon och UNDERBAR personlighet (lite badboys ska de vara med) och CHARMIG är ett måste!
sara: Det ska vara någon som man trivs med, har roligt med, som man är attraherad till, charmig! Min pojkvän just nu med andra ord! ;)


8. Vad är ert bästa skönhetstips?
klara
: Sov ALDRIG ALDRIG ALDRIG med smink. Och massera in ansiktskrämen uppåt - motverkar rynkor när man blir äldre!
sara: Tvätta alltid ansiktet varje morgon och kväll med någon bra sminkborttagning! Jag köper min på Apoteket. Sen smörj in med en bra ansiktskräm. Peela kroppen ibland, så man inte får pigmentfläckar eller flagnar, vilket båda hände mig förra sommaren så ska absolut bli bättre på den punkten.

9. Vilken är eran favorit mat?
klara
: Musslor, OST och FET mat
sara: Svensk mat. Om jag någonsin flyttar utomlands ska jag importera svensk mat, annars kommer det inte gå.

10. Bästa tipsen för en snygg mage?
klara
: Träna en massa, gör mycket situps och spänn den under vardagliga sysslor
sara: Gör varierade övningar för magen, för om man bara tränar samma magmuskler hela tiden blir det ju inte bättre någonannanstans! Träna även sidorna av magen med sidövningar (om ni fattar?).

11. Vad är en äkta vän för er?
klara
: Någon man kan berätta allt för, ha kul med, gråta inför och vara sig själv med
sara: Någon man alltid kan lita på oavsett vad, ha kul med, någon som bryr sig.

12. När ska Sara blir ledare på Friskis och Svettis? Bästa bloggen!!
sara
: Till slutet av sommaren/hösten är jag en färdigutbildad ledare med ett riktigt grymt pass! Då får ni komma!


13. Vad tycker ni är det bästa respektive sämsta med varandra?
klara
: Sämsta med Sara är hennes URVIDRIGA fisar. Dödens lukt! Bästa är att hon har lika fult skratt som mig och samma bajshumor
sara: Dina luktar inte heller så gott bajsunge. Det sämsta är att hon typ aldrig kan ses, det bästa är att när man väl är med henne så har vi det riktigt kul och bra together!


14. Hej brudar ! Okej en fråga till er båda. Hur skulle ni beskriva eran stil ? hippie, rich , yeah you name it ! Kramisar ! :)
klara
: Lite hippie ibland. Går mycket i mjukis och softarkläder (tyvärr), ibland försöker jag vara fin.. men det brukar skita sig.
sara: Tjena bruden. Tajta jeans, kavajer, söta linnen har det blivit mycket på sistone. Det är snyggt. FÄRGER älskar jag också.


15. När är ni som lyckligast/ledsnast?
klara
: Är lycklig när jag är med underbara personer, när jag har mina skrattattacker, när jag är bakis och bajsar ASMYCKET och när jag får komplimanger och pussar av någon jag tycker om. Ledsen när killar är fittor och gör dumma saker, samt när folk behandlar mig som luft eller drygar
sara: När man skrattar sådära riktigt jäkla mycket åt något som inte ens är kul, när man är med kompisar och har det riktigt bra! Stora lyckan som jag ser fram emot mest just nu är när Adam kommer hem från Spanien, på riktigt, och när han hämtar upp mig från flygplatsen, då vi kan vara med varandra här hemma.

16. Hellluuuuuu!
- Tycker att ni har så snygga jeansshorts på somrarna, undrar vart ni hittar dom?
- Vad har ni för framtidsplaner?
- Vad är ni mest stolta över hos er själva? (vad som helst!) Tack för en bra blogg! :)
klara
: Åhh tack! Loppis is the shit! Där hittar jag 98% av alla mina shorts. Resa och flytta bort från uddevallahålan. Att jag är snäll och omtänksam i guess?
b: Loppisen i Uddevalla är faktiskt grym ja, där har jag fyndat mycket under de senaste åren! Sen har ginatricot fått in vääldigt många snygga shorts, det är kul! Framtidsplaner är resa mycket, få ett grymt jobb och en underbar familj. Mest stolt över mig själv? Haha den är så jäkla knepig, men att jag är rätt så säker och stark i mig själv känns bra. Att jag bryr mig väldigt mycket om mina nära.


17. Sara, du skulle vara så sjuuukt snygg i brunt hår!!!!
Funderar du på att färga det???? Kram!
sara
: Tack så mycket!! Har faktiskt redan varit brunett, för ett och ett halvt år sedan, och det färgade jag tillbaka snabbt. För just nu så ska jag vara blond, oavsett vad jag får för mig att färga det till. Men kanske någon dag i framtiden!


18. är de så att de ska vara så här ; de är utsidan som ger insidan en chans ? vad tycker ni om de ?
klara
: ehm, nääe. Bryr mig inte så mycket. Skulle kunna bli kär i världens fulaste, sålänge han är charmig, underbar, snäll
sara: Första intrycket är ju väldigt mycket utseende. Men sedan är personligheten den övervägande faktorn. Dessutom tycker jag att "fulsnygg" är det snyggaste! Man måste kunna vara riktigt ful för att kunna vara riktigt snygg.


19. vad för artister/musikgrupper brukar ni lyssna på mest? :)
klara
: Queen, The script, Savage garden, one republic, Hurts, Alice Cooper, Arosmith osvosv.
sara: Partymusik dominerar mitt liv. Men lyssnar annars på all sorts musik, beroende på vilket humör jag är på. Men om ni vill veta mer partymusik så finns min momsi lista, där jag fortfarande uppdaterar de bästa låtarna!


20. är ni rika eller?
klara
: HAHAH verkligen inte! Men antar att frågan är riktad till våra föräldrars inkomster?.. Min pappa tjänar ganska bra då han är överläkare/specialist. Men han är snål, och hans pengar är inte mina (tråkigt nog...) Min mamma har varit arbetslös länge, men jobbar nu på resturang, dvs. inte jätte hög lön. Dock är hon den mest givmilda människa jag känner, så är rik på kärlek hoho
sara: Verkligen inte. Men jag är hyfsat bra på att spara, det är därför jag har haft råd med tre resor i år redan och ännu en som väntar! Jobbar på restaurang, så där tjänar man inte alls bra. Men skrapa ihop det som går, och spara!

EXTRAFRÅGA Om du träffade en snygg kille på en bus med en rolig dialekt.
Skulle du då vilja gå på dejt med honom? :)
klara: No doubt! Skitkul ju!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0