det är mysigare än vad det ser ut


min kväll har bestått av varmtvatten med honung i (lärde mig dricka det på åh när jag hade ont i halsen), matte och mobil. mysigt värre ha ha

hej jag hatar att plugga! /klara

klara hälsar att hon inte kan blogga eftersom hon ska plugga plugga plugga den pluggisen. fast hon kommer ändå ingenstans. nu sa hon att hon hoppas att det finns miniräknare på provet. och nu berättar hon att provet bara kommer vara 50 minuter, så vi måste skynda oss med uppgifterna. nu säger hon att hon tyyyyp fattar tärningarna i matten. jag fattar ingenting.
han där killen som förklarade det för oss, schpäääään. han sög, säger hon. så vi fattar ingenting.

nu skrattar hon för att jag berättade att jag skrev ner allt. nu sa hon att jag var en tönt och att jag inte skulle skriva ner det. och att jag inte har ett liv. så snäll.
nu läste jag upp allt. hon skrattade och sa att det var fult och att hon ska läsa det sen.
nu svär hon och säger att hon inte är bra på medelvärde. pinsam tystnad.

nu berättar hon om NÅGON som kom hem idag, och att NÅGON har en present till henne. nu hörde hon att jag skrev ner det. hahahaha jag har no life.

vet ni vad klara hittade nyss? en lapp där hon skrivit ner mary-kate och ashley olsens adress! caaaaarebox klara.

aja, men jag märker att detta inlägget inte blir så jättekul att läsa förutom mig och klara. så bäst att återgå till pluggandet. puss saris


äntligen hemma

hemkunskapsprovet idag vill jag helst inte skriva om. haha, det sög ganska mycket. eller JAG gjorde det snarare. frågorna var inte ens svåra, men ändå gick det inte så bra. men men, that's life.

just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på härlig musik på spotify. ska nog göra min specialare snart; spagetti och köttfärssås. så sjukt gott!!!
sen bär det iväg ner till konfan runt halv fem och träffa alla goa ledare och blyga konfirmander. känns som vi är typ 100 pers där, eftersom konfirmanderna är runt 30 st? och ledarna är kanske en tredjedel mer. såå, det är en del folk! det är hur gött som helst, hehe.
men klara den skolkarn ska inte komma (eller kanske förresten, fast det sa hon nog bara för att jag skulle bli glad) eftersom vi har prov imorgon också, och hon ska tydligen vara hemma och öva. fast jag tror hon kommer dra någon annanstans, eftersom NÅGON kommer hem från semester idag, he he he. vi får se hur mycket pluggande det blir för henne ikväll...


btw, älskar min nya tröja från carlings! så varm och gooooo

saris


fullt upp

vi har fyra kommande prov, två denna vecka. hemkunskap imorgon och matteprov på torsdag, för de som ville veta. och här sitter jag och skriver blogginlägg haha.
pratade nyss med klaris i en halvtimme, hon ringde lägligt eftersom jag bara satt vid köksbordet och stirrade på det feta häftet vi ska kunna tills imorgon som jag inte kan någonting på. vi pratade om absolut INGENTING tills nu då jag sa att jag var tvungen att plugga. stackars klara som har två prov imorgon eftersom hon var borta förra veckan.

idag gick vi i skolan halva dagen, sen var det orientering direkt efter lunch! jag och klara fick en ganska trög start, men till slut kom vi igång hehe. vi kom i mål med tiden 1.10, trots min dåliga kondis, den gången jag sprang in i ett träsk och skrek som attan, de gånger jag halkat och ramlat (!), alla skrapsår och senvägar.  vi sprang in i mål med förstörda ben och smutsiga kläder, men det var det värt!

nä men nu får jag faktiskt skärpa mig, måste verkligen plugga. puss

saris


det här är vi.
skulle kunna fylla flera sidor med bilder på oss, men det får bli en annan gång.

NY BLOGG

the rubrik says it all.

RSS 2.0