klagoinlägg

mår dåligast i världen just nu. (och jag vet, det är inget ord)
enda min mage tagit in som föda idag har varit två koppar te och en halv tallrik med fruktsallad. har gått långa promenader till och från bussar, med hundar osv. samt klippt min galet stora gräsmatta. är helt slut i kroppen. känns som att alla muskler jag äger har världens mest brutala träningsvärk, samtidigt som febern stiger för var minut och hjärnan letar sig ut genom alla porer på min hjässa..
yepp jag klagar, och cred till er som orkade läsa.
nu ska jag dö en långsam och smärtsam död i min säng

skrattar varje gång..


haha åå.. åhus asså. låter kanske lite fult att bara, waaaa vi var i åhuuus så jääävla kuuul, men de var det faktiskt. denna sommaren blev sådär. nästa längtar jag till redan nu.

yes please


hunger

tänkte ta mig lite frukost...och ja, klockan är halv 4. och inser att det inte finns någon mat alls i huset?! vad gör man. dock står det en flaska rensprit vid diskbänken...supa bort min hunger? njaa...lägger mig i solen med grekisk mytologi och väntar på att pappa kommer hem med mat istället


while i'm wide awake, he has no trouble sleeping


because when a heart breaks. it doesn't break even

gröna byxor+iphone


då har även jaaag skaffat iphone!! först var jag ju så himla emot det, som säkert många vet..men igår slutade min stenåldersmobil plötsligt fungera, så vi drog ut snabbt som bare den till torp och köpte denna snygging! nöjd med abonnemanget, för 449 kronor i månaden får jag gratis sms, 200 kronor att ringa för, obegränsat internet och försäkring på köpet. så det känns hyfsat bra nu.

regning uppdate

Hänt en massa skit nu, så mår bäver och är lite av en vegetable. Äter dåligt och sover dåligt. Men det fixar sig såsmåningom.. får vi hoppas. Om jag hade haft pengar på kontot hade jag förmodligen trösthandlat lite underkläder, men är för tillfället helt pank. That's all for now

marry the night


tre bilder från i fredags! då firades kopp (sista bilden) och blev grym kväll! igår var jag så trött så jag gick och la mig nästan direkt när jag kom hem från jobbet. och nu blir det chips & heroes, köss / sara

varmt om hjärtat

hur glad blir man inte när det finns underbaraunderbaraunderbara människor som gör såhär söta saker till en? jag och sara är över glada! tack så hemskt mycket söta lovisa!


zeit


Vaknade upp hos en vän igår där jag sovit som en prinsessa. Cyklade sedan ner till stan i regnet för att hoppa på tåget till jobbet. Dagen var relativt lugn, men var otroligt utmattad när jag kom hem, så gick och lade mig runt 10. Snart bär det av mot jobbet igen, men innan dess ska jag trycka i mig lite frukt och borsta gaddarna.

Talas

rookpiercing

goa joanna i vår klass har den snyggaste piercing jag sett på länge!! tragus är också jävligt snyggt, men så många har det..
är galet sugen på att skaffa mig en sådanhär fast med stav istället för ring! blir när plånboken inte är tom längre!


r.e.d


blev ca 6300 kronor fattigare igår när jag inhandlade min efterlängtade systemkamera. vågar knappt ta i den och längtar sönder tills jag ska börja fotokursen så jag kan lära mig hur jag skall använda den!! iiiiih
nu är jag galet fattig så blir väll inte mycket skoj för mig den närmaste månaden. förutom ikväll då det blir lite alcoholförtärande med mina brudar!

bitch


på halvt humör. men glad för jag hittat grymma låten. David Guetta – Titanium (feat. Sia)

nyvaken


Uppe med tuppen och snart bär det av till skolan för aktivitetsdag. Dock regnar det, så får sätta på mig galoscherna och se glad ut.

2022


Någolunda soft dag i skolan idag. Vi var på redovisning och samtalade lite i klassen. Efter det blev jag tvungen att sitta i 1 timmas kö på studio viking eftersom min piercing krånglat de senaste dagarna, men det är förhoppningsvis löst nu. Efter det drog jag och Ebba ut och fotoade lite...som ni såg i inlägget under. Fanns dock 1000 bilder att välja mellan och ca 2000 på Ebba också, men de slänger jag ut en annan dag. Annars blir det väll för mycket. Nu ska jag dega lite och äta ägg

i don't have the strenght to resist or control you






blööö


enligt bilden så ser det väl ut som om jag sitter ute och steker som fan nu. tyvärr är det inte så, för jäklarns vad varmt det är och dör typ av att ligga ute! klara föreslog att jag skulle spruta med vattenslangen över mig, men nja. får fixa detta värmesproblem på nåt sätt. en glass kanske? NÄ för har råkat lämna frysen öppen över dagen så allt är smält och blött, underbart sara...

nagelfix


I brist på annat kul igår lekte jag lite med glitter och syrrans fina naglar. Och hur fräscht blev det inte?
Ganska irriterande att hon kan ha så fina när en själv bryter av sina hela tiden...

pleasure


Första skoldagen avklarad. Inte mycket på schemat förutom lite samtal med vår klassföreståndare och mölande av korv i matsalen.
Fick dock rett ut lite grejer med vår syo! Skall äntligen få slippa det hemska b-språket och läsa psykologi b i period tre istället! Hoppar av glädje!
Nu ska jag ta mig ett grönt, kallt äpple och efter det skall jag powerwalka ner till friskis för lite hårdträning.

i never want to leave this bed

Goooodmorgon alla söta och inte söta!

Gick och lade mig galet tidigt igår eftersom min kropp verkligen behövde sin skönhetssömn, och när jag skulle upp på min nattliga kisspaus fick jag för mig att dra iväg och leka nattgäst. Sov så otroligt jävla gott!!! Ville verkligen inte lämna den underbara sängen.
När jag kom hem för någon timma sedan somnade jag bums i soffan och väcktes med löskokta ägg..det VÄRSTA jag vet. HÅRT SKA DET VA!
Nu ska jag sova lite mer, pusspuss

en nyvaken och tröttig klara, med en fett stor finne mitt i pannan


nattfnatt

godkväll!

gårdagen var toppen! vi drog iväg på fest och syrran hängde på. framåt natten bar det vidare ner mot stan och efterfest för några av oss. stannade till 6 på morgonen och promenerade hem helt ensam. slutade med 2 timmars sömn för min del, sedan upp o jobba! yepp har mått superbra idag......
nu ska jag sova, vi hörs imorgon!!



vi hade kul och målade på de som däckat också. mogna? ja.

skorna(L)



kan ju inte låta bli att längta lite efter hösten när man köper massa höstsaker.. åå

lite keek



i tisdags, mys med tjejerna

hos mattias





lite smått trevligt hos mattias igår igen. klaras syster joina med! köpte ett par sviiinigt snygga skor på torpis idag med, kanske visar dom senare! ha de

purpur



God eftermiddag peeps!

Sitter här med sara och vi håller på att fixa oss inför lite festmys. Tidigare idag var jag med syrran på torp och inhandlade lite grejer inför skolstarten, och mina underbara undies kom idag på posten!!! Fyfan vad jag älskar dem!!! Speciellt den vinröda..och nej den är inte lila som det ser ut på bilden...

if you see kay


vaknade upp till spöregnet och ett tomt hus efter en underbar natt. inte sovit så gott på jättelänge!

blir en liten promenix med min blöta vovve ice som stått ute i hundgården sedan pappa åkte till jobbet 6 i morse, sen en tur in till stan för att möta upp min syster för lite ärenden. ska bland annat hämta ut ett packet som jag längtat efter sduperduper länge!! visar det sen!

kram på er och ha en bra dag

trappmys

trappmyste med mig själv lite förut och kollade solnedgången över havet. ja..ibland är det fint att bo på ammenäset


laddat upp med brieost, persika och dillchips. movietime! kvällens film blir bad teacher. hörs imorgon!!

malibu


fick vara diskare idag på jobbet, och fyfan va slitigt det var! men gött. fick mig en fin malibu med en gullig text av jesper i köket också. it made my day
nu blir det grillmys med familjen och sedan städning av hela lägenheten. hard working woman!


let's celebrate



troligtvis sista soldagen för i år, snart är hösten här och har redan laddat upp med en hel del höstiga kläder! ÅH JUSTE, mina päron inhandlade en systemkamera igår också, HUR GÖTT?? nu jävlar ska jag ut och ta kort!

20.38

hey peeps!

nyss hemkommen från lite käk med brudarna på harrys. ont i benen och röven efter min grymma powerwalk denna förmiddagen. hade massa ilska jag behövde få ur mig, så ska börja med promenader varje dag!
nu ska jag hoppa in i lite mer bekväma kläder och sen ska jag kolla massa xmenfilmer med en vän

as the wind blows

varit ute i vårt sista sommar väder och fotat min ursnygga syster lite. här har ni några bilder



today is going to be a great day

Godmorgon mina vänner!
Vaknade halv sju idag av att någon snickrade/borrade/klippte gräset precis utanför mitt fönster. Somnade sedan om med två kuddar ovanpå mitt huvud och drömde om min underbara hugo. vaknade av att jag grät och kunde inte sluta..
så nu är jag gött trött. funderar på att ta en powernap, fast väntar ett viktigt samtal från min fader om en utomlandsresa. blir antingen det eller en systemkamera..
annars är det ingen fara, drar ju iväg till thailand i 3 veckor till vintern också, och usa snart igen!

vi talas senare idag! tjotjo

trapped in your love


cam

kollade nyss filmen burlesque med christina aguilera och blev totalförälskad i cam gigandet. han brukar ju alltid spela badboy, men i denna var han helt underbar! och scenen när man fick se hans tighta röv.....dog!!!!!

nu blir det glassbåt och o.c


you give me premature ventricular contractions



yeah i know you're scared!

GODMORGON FOLKS!

Nyss vaknat upp från en underlig dröm och överväger om jag ska äta frukost framför tvn och kolla lite oc eller om jag ska sätta mig med en kopp te och skissa en manlig kropp....vilket jag ALDRIG tidigare gjort! deni!
Eftersom mamma är ledig idag tänkte jag be henne toppa håret på mig också, eftersom det börjar bli lite långt och stripigt..så vi får se hur det blir sen.

i brist på annat

fortfarande sjuk, och därför händer väll inte de mest intressanta saker..så tänkte visa er lite skit som jag köpt in helt lagom till skolstarten i väntan på höst o vinter.

nu blir det till att laga mig lite mat, sätta på en grym film och ah...friskna till. hörs senare ikväll!

do it all again

thank god its friday.... nu skall jag duscha och sedan bege mig till rebecca för lite förfest! köss

better late than never

ÅHUUSS











och åter hemma igen, fick mig två grymma soldagar innan jobb....




svinroliga dagar i åhus & två soldagar. det är väl det enda jag tatt kort på det senaste. sen har det bara varit jobb jobb jobb, inte så superskönt när det byts ut mot skola snart haha.. så får det vara!

11.08.11

Godkväll!

Vaknade vid 8 imorse för att möta upp herr doktorn för att ta lite prover på min hals som inte tycks vilja bättra sig. visade sig att min kropp har stött bort det pencillinet jag fick förra veckan så halsflussen är kvar...men fick ett nytt recept, och förhoppningsvis funkar detta och gör mig frisk och kry snarast!
inte hunnit med jättemycket idag förutom läkarbesöket, lite filosofi på (altanen?) [när jag var utelåst], köpe av nya kängor och en liten sväng till fasseröd för att hämta min cykel. that's my day!
imorgon är det min namnsdag och kommer förmodligen spendera dagen i sängen med massa filmer och te


gothenburg

göteborg idag med mysiga lina! inhandlade 2 styck underbara koftor och två linnen, gött med lite nytt. snart dags att börja köpa höstkläder och sånt ju, helt galet, vissa affärer har ju börjat sälja dunjackor?!?! hmm

beauty runs in the family




min äckligt snygga syster ebba och vår äckligt snygga kusin emelia har lekt loss lite i uvåssjön och tagit äckelsnygga bilder. längtar ihjäl mig tills jag har min systemkamera i händerna!!
i alla fall så ska kvällen spenderas med dessa två och sarisen på bio. det blir green lantern som pryder skärmen!
hörs sen jao

like a fish



snälla emma räddade mig idag och fixade nya naglar. blev korallfärgade paljetter (?), lite fiskfjällsstile och hur awesome är inte det?
trots min halsfluss har min lugna dag varit ganska okej. kollat in den nya x-men filmen first class, och fy i helvete va bra den var!!!
ÄLSKAR alla x-men filmer. blir som ett barn på julafton när jag ser dem! ..och ätit lite mcdonalds med mamma.
snart skall jag sätta på en kopp chai och krypa ner i sängen och kolla filmen ännu en gång!

talas imorgon gott folk!

doodinageln

tappade min doodie lillnagel nyss. ledsen blev jag! försöker med mitt liv kontakta emmsi så hon kan hjälpa mig på nytt! men vi får se hur det löser sig. nu blir det glass och hallon

vill va brun, vill va snygg, vill ha boyfriend, vill ha körkort, vill ha gött med pengar och vill ha en ny vovve. nyårslöfte?

home



nyss kommit hem från nico's place. blev lite mys med dricka, spel, chips, kass musik och mysiga männisikor. dock blev det ingen långvarig vistelse för min del eftersom halsens besvär följer mig vart än jag går. nu blir det sängen, och forhoppningsvis jobb imorgon

what i want


still måing piss. men pallrar mig till jobbet endå. ikväll blir det förmodligen lite grillmys hos nico om doktorpappa tillåter mig att ränna runt.
så antingen hörs vi ikväll eller imorgon. tjotjotjo


dumma mej

för er som inte visste så har jag åkt på halsfluss. blev därför tvungen att sjukskriva mig för dagen och fixa pencillin osv. på eftermiddagen när jag låg i soffan och sjukade mig ringde pappi och undrade om jag ville med ut och fiska lite, so why not?
satt på båten i ex antal timmar, men fick inte napp. båten bredvid halade dock upp fiskar för varje minut som gick...
nu är det sen kväll och min hals bultar och värker. myser därför ner mig i soffan med ett glas juice, kantarellmacka och dumma mej!

hello there

halvkasst med uppdatering, we now. men ska nog försöka slänga in ett inlägg med lite bilder från de senaste dagarna! i helgen fick jag äntligen åkt min karusell på fjordfestivalen, fått mig lite sol och bad två dagar och nu blir det jobb tills skolan börjar! wohoo... längtar tills det kommer slösas i göteborg någon dag.
tills ikväll, ha de gött och njut av det troligtvis sista fina vädret

utflykt genom stan

leker snäll storasyster idag och tar med lillsyrran på äventyr. lite bad, lite sol, lite träning, lite mat osv. kan hända att ni får se bilder när kvällen närmar sig.

blivit flint också som ni ser. sexigt

RSS 2.0