fyra


Jobbat hela helgen, så är helt slut nu. Sitter i sängen men tända ljus i hela rummet, plugg vid min sida och en skål med granatäpple. Första söndagen jag skippar Bigbrother, stort! Nu skall jag sätta igång med matten, så vi hörs imorgon!

FRÅGESTUNDEN får ni inte glömma nu heller! Ställ massa frågor nu, så vi har något att arbeta med!!! Annars jävlar!

FRÅGESTUND


Nu kör vi på ännu en frågestund! Spamma oss med roliga, knäppa, intressanta och ointressanta frågor nu! Så tänkte vi svara på dem i ett videoinlägg i veckan, dvs att ni har helgen på er! SÅ KÖR PÅ!

Sarisen och klarisen

dansa pausa


Lyssnar på världens goaste låt!!! Panetoz – Dansa Pausa - Original Version blir så galet dans/träningssugen av den -- därav de fula flummbilderna!
Magmusklerna är borta efter två veckor utan träning (buhu) så på måndag skall jag börja igen, hårt som fan! Sommar 2012 here i come!

härliga fredagsmorgon


Hoppas ni blir avundsjuka när ni ser min ljuvliga frukost jag nyss tryckte i mig (fattiga riddarna blev såklart indränkta i sirap efter jag tagit bilden). Är dock sjukt sugen på te just nu, funderar på att göra mig en stor kopp, ta med mig lite plugg och sätta mig med en filt på balkongen. ÄLSKAR att ingen är hemma! Så fridfullt, öppet och tyst. Borde verkligen bo själv.

har bestämt att stå helt utanför detdär jag blir ledsen av


Har någon av er läsare något bra tips på en feelgood film? Som man blir sådär sjukt lycklig av och på myshumör? Tipsa gärna i så fall! Är så konstigt glad idag av någon anledning.
Tänkte om vi kanske kunde ha en frågestund snart också? Så kan jag och sara göra ett flummigt videoinlägg och svara på allt.. eller något.

I'm never gonna leave this bed

Hell Yeah, dubbelhaka på första bilden! Men så kan det va!
Har sovit som en ängel inatt och vaknade av att min jobbiga katt lade sig på mig. Blä hatar typ katter
Vill änna ligga kvar här hela dagen, mysa under min sänghimmel och bara vara. Tänkte göra mig en brakfrukost senare i alla fall! Frukt, scrambled eggs, bacon och french toast.. Mumsis


Night snack

Intagit däckmode i soffan. Orkar inte starta datorn och ge er ett riktigt inlägg just nu, så ni får nöja er med detta!
Är som sagt ledig imorgon, så förhoppningsvis orkar jag fixa lite kul till bloggen, så vi talas imorgon!
Stora kramisar


toniiight, we are young


Ska satsa fullt ut i skolan nu. That's my highest priority. Sedan får jag lägga resten av tiden till körkort, träning och kompisar!
I helgen ska Napa-gänget komma över till mig och grilla lite och tjöta. Sedan blir det troligtvis mer grill på lördag. Mums, kom sommar, kom! Får försöka bli mer duktig att ta kort osv. Det är ju alltid trevligt att kolla på lite nya bilder.
Hörs! SARIS

janie's got a gun


Sitter på jobbet och softar med mäktig musik i högtalarna. Ganska dåligt med folk idag, eller dåligt med ungdomar kanske jag ska säga...
Min kära medarbetare leker snäll och låter mig sluta en timme tidigare idag också, allt flyter på bra hihi! Hoppas vi har något smarrigt hemma sen som jag kan bädda ner mig i soffan med. Sedan blir det däckmode fram till lördag - då det är dags för jobb igen!

Juste! Alla friskis medlemmar! Vi har ett erbjudande att bjuda en kompis på gratis gympa/spin/gym/uteträning/övriga aktiviteter mellan den 25/4-31/5:e. Ni kommer in och hämtar "kompiskorten" och lämnar ert medlemsnummer till oss! Så passa på nu, fler ungdomar till friskis!

Nu skall jag fortsätta fördriva tide med att spana in snyggingar på gymmet. Toodles!

Aerosmith – Janie's Got A Gun

Torsdag

Nyss kommit hem från skolan och står vid spisen och kokar lite fullkornsmackaroner och steker falukorv, mums. Om en timme drar jag mig ner till Friskis för lite jobb, ingen träning denna vecka heller, då jag haft feber. Gudars vad sjukdomar förstör för en hela tiden! Men men, får i alla fall träffa alla goa och glada.
Fick förövrigt veta att jag är ledig imorgon också, happy happy.

Hörs ikväll när jag kommer hem


But you treat me like a stranger and I feel so rough

Vet att jag är riktigt seg med bloggen. Har så mycket annat för mig så har aldrig tid för att verkligen sätta mig ner och skriva något, eller ta massa bilder. Bra att Klara håller ställningarna då!
Som resten av Sverige var jag ute på Bikbok idag såklart. Och det jag fick köpt var två urfina armband, ett par vita byxor, en lång kofta och en bikiniöverdel! Ganska nöjd.
Nu ska jag nana. Puss på er /Saris


Tjo

Tack Gud för torrshampoo! Älskar att man kan sova den där extra halvtimmen för att slippa duschen och bara spruta i lite pulver i knullruffset. Mmm happygirl


onsdag


God förmiddag ni underbara!
Sitter i skolan på min eviga håltimma, nyss fått gjort ett prov som jag missade när vi var i Thailand, känns så skönt att slippa oroa sig om det. Har dock ett till jag missat, men det får jag ta någon annan dag. Funderar på om jag skall orka pallra mig ner till solariet och ligga där en stund, eller om jag skall vara duktig och plugga inför morgondagens historiaprov som jag inte ens börjat titta på...
Idag tänkte jag i alla fall åka hem till pappa. Inte varit där sedan i påskas, och då spenderade jag ungefär 80 % hos vänner. Har nytt rum (om jag inte berättat det än), när det är iordninggjort tänkte jag publicera någon bild på det för er nyfikna.

och nu blev det plötsligt alldeles för mycket text. Tjao


Vitsippor

Nu känner jag att det får vara klart med plugg för idag. Det får bära eller brista, helst det förstnämnda! Natti på er alla


something good can work


Nu har jag varit redig och pluggat effektivt i några timmar. Blir mer efter mina favoritprogram. Haha sitter alltid bänkad framför tv:n på tisdagar då det är topmodel, desperate housewifes och bigbrother. Är en riktig serienörd!
Och påtal om serier, ÄLSKAR x-men filmerna mer än några andra tror jag, och har sett varenda en minst 8 ggr var. Funderar om jag kanske skall börja läsa serietidningarna? Bli en riktig nörd och få reda på mer information om alla mina favoritkaraktärer.. Tål att tänkas på! Önskar det fanns böcker om dem!
Two Door Cinema Club – Something Good Can Work

klarisen

Precis just nu


young, wild and free



Till er sura där ute tänkte jag bjuda på tre fett fula bilder på mig från 8an/9an

grey


Idag blev det till att stanna hemma igen. Febern sitter kvar, men imorgon drar jag till skolan endå, så trist att inte ha något att göra.
Funderar på om det går att träna med feber.. är så sjukt träningssugen och saknar alla glada ansikten på friskis!

Anonym om just a game: och du äger på att klaga
Svar: Om du tycker att jag klagar så mycket behöver du inte läsa vår blogg. Denna platsen använder VI för att skriva ner VÅRA tankar osv, och man är inte superglad 24/7 heller. Speciellt inte när man ligger hemma sjuk :)

Talas

just a game


Är på riktigt dåligt humör nu. Feber har jag fått, och blev nyss biten av en fluga (?) kan sånt ens hända liksom?
Mitt word funkar inte på datorn, så måste sitta med stenåldersdatorn, och allt tar tio år där. Har massa saker jag måste plugga till, men kroppen orkar inte med och vill bara sova.
Nä fy, nu ska jag göra mig nyponsoppa

ps. ni suger på att kommentera ds.

Love pink

Kände mig ju krasslig igår, och idag var det värre, så valde att stanna hemma för att kurera mig lite. Hoppas verkligen inte att min influensa kommer tillbaka, då DÖR jag!
Helt rosa är jag idag också märkte jag. Rosa mjukisdress, rosa trosor, rosa naglar och rosa sockar. Woho love pink
Nu ska jag göra mig lite frukost, sedan sätta mig och plugga


egentid


Älskar att jag är så fruktansvärt ful.
Har i alla fall bestämmt mig att ha lite egentid denna söndagskväll. Inpackning, ansiktsmask, kroppslera samt gjort mina naglar. Nu skall jag bara se till att göra mig något gott, sedan äta massa c-vitaminer då jag börjar känna mig lite småkrasslig

turkiet


Varför pinar man sig själv med att kolla igenom gamla semesterbilder när det är pissväder här hemma i Sverige? Nästan så att jag skulle kunna döda för att få dra iväg någon vecka nu alltså..
Blev inget plugg heller, är sån himla GÖR-ALLT-I-SISTA-MINUTEN-UNGE, och det suger.
Nu ska jag dricka te och äta upp mammas müsli.

uppdate

DÖR VAD SUGEN JAG ÄR PÅ ATT SKAPA MIG EN FACEBOOK IGEN. BÖRJAR BLI RIKTIGT JOBBIGT UTAN. BLÖBLÖBLÖ

underneath


Har fallit pladask för dessa romantiska underkläder som man kan hitta på bikbok. Som ni alla vet, är jag GALEN i underkläder, och det bästa med dessa är att de är så sjukt bekväma!
Kommer förmodligen använda den nedersta mest som en top/bustier till höga jeans och shorts när vädret blir lite bättre. Så snyggt!

Och sist med inte minst, måste jag tipsa om denna underbara låt: Foxes – Youth

två sneda



Haft en toppenhelg och umgåts med alla mina favoriter. Fredagen var super soft, slutade tidigt, myste och samlades sedan med en massa brudar för lite grill. Sedan sov jag hos min favvo lina med underbara beccis, på lördagen myste vi med film o tidig frukost, senare på kvällen blev det lite "festligheter" hos Anna med underbara tjejer (drog dock hem när alla andra drog vidare till den "stora" festen) och nu tänkte jag bänka mig med samhällsboken. Fy farao vad jag avskyr att plugga, men det måste ju göras.
Skall dock lyssna på lite soft musik först. Hörs kanske senare!

klara

Collage 1&2 Spanien




Eftersom jag själv kan tycka att det är lite segt att kolla igenom typ hundra bilder, plus att det är mobilbilder, lägger jag in dem i några småfula collage istället! Så dessa bilder är från de två första dagarna, 30 grader sol och festival i staden! Sjukt kul var det verkligen. Fortsättning kommer.

At work

Sitter på jobbet och väntar på att klockan skall slå 9 så att jag kan börja låsa. Har en redig huvudvärk, men är glad endå. Älskar att alla som jobbar här är så trevliga och underbara!
Fick förövrigt 300 följare på instagram idag, lite småkul så!
Följ mig på: klarisbarbaris


Hungrig

Ska klaga lite. Idag är det soppa i skolan, så äckligt! Önskar jag hade pengar på baken så jag kunde dra o möla i mig en fet kebabpizza med massa rödlök.. Åh mums. Prov ska vi ha också, lär skita sig.

Tack för mig


lips and lyrics



Nu har jag tagit av bandaget på fingrarna, känner att det är dags att börja lära dem stödja sig själva. Imorgon kommer jag vara upptagen nästan hela dagen med skola och jobb, så bloggen kommer säkert få lida, om inte jag slänger in lite mobilinlägg på raster osv.

Godnatt ni fina


tjugofyrtiofyra

Nu väntas nybakta scones och Pretty little liars. Stör mig något så galet mycket på den serien, men ändå är den ju så bra.
Imorgon är det redan torsdag! Lovely! Skriver mer då. Godnatt på förhand, om man kan säga så.


Bandage

Haha kände mig bara tvungen att visa mitt snygga bandage.. Fattar ni hur pinsamt det är att gå runt och se ut som jag har en krabbklo till hand..


önsketänkande


Är så uttråkad just nu. Vill bara åka iväg till något varmt land i en svinsnygg bikini, med en mysig grabb och softa sönder i några veckor. Vill även fixa naglarna, och inte ändra mig så mycket hela tiden. Eller åka upp till Stockholm och umgås med sköna familj och shoppa mig en helt ny garderob. Eller varför inte flytta hem till grandma i san diego och leva livet med de snygga grabbarna vi träffade där, åh mums.

20120418


Tja. Jo, då var man tillbaka i Sweden. Skola, skitväder, körlektion, plugg nu.. Verkligheten börjar komma tillbaka, vilket är sådär. Men det är redan maj om 2 veckor, galet va?
Bilder från Spanien kommer kanske senare, kanske imorgon. Herregud vad underbart jag har haft det med min bästa pojkvän ska ni veta!
Men tillbaka till verkligheten var det som sagt. Och nu blir det plugg resten av kvällen. Kyss!

tree


bild: fashiontoast
Goddag kära ni! Har inte så mycket skoj att berätta, min skola fyllde idag 150 år, så vi har sluppit en del lektioner vilket är skönt. Drog hem en stund och sov, men nu är jag tillbaka i skolan igen för programhantering. Tänkte vara duktig och dra till bibblan senare för att plugga också, då jag har två prov imorgon som jag inte ens börjat läsa till.
Ingen träning för mig idag heller, funkar inte med mina stukade fingrar. Känner mig som ett handikapp. Men skall inte klaga :)

Talas

Nattflumm

Skrattade ihjäl mig lite när jag såg denna bild. Den är ju så klockren. Så mig

Godnatt mina småfisar


Två

Min softa skinnryggsäck och mina två stukade fingrar. Fyfarao vad ont det gjorde när bollen vek dem idag på gymnastiken, inte nog med det... Fick även ett stenhårt kast rätt på näsan och ett i magen. Tur att jag inte är alltför ömtålig, för då hade det garanterat slutat med två stukade fingrar + näsbrott + krossad magsäck


21.30


Precis hemkommen från friskis. Känns så bra att ha kommit igång igen efter två veckors influensa. Körde ett ki-yoga pass med min syster. En inte allt för jobbig start på veckan, men imorgon kör jag på igen!
Nyss vräkt i mig två mackor också, väldigt konstigt då jag ALDRIG äter bröd (ej knäckebröd inräknat) och skall snart bänka mig framför tv:n.

Nu vet ni, toodles

emmylou


Systrarna Johanna och Klara söderberg som sjunger live på skavlan. Så himla mysig låt tycker jag, och de är sjukt duktiga! Om man endå kunde sjunga såhär..

Klara

studs


Vilket ha-begär jag har på dessa skor. Inte för att de är grymt fräcka och snygga, utan för att de hade varit så JÄVLA GRYMMA att ha när man blir förbannad på en grabb och kan nita honom i skrevet. Hell yeah! Bästa slagsmålsskon ju!


Måndag

Så himla trist med skola efter en vecka full med roligheter. Brukar alltid dra hem vid denna tiden och softa i några timmar eftersom jag inte har lektioner, men idag bryter jag mönstret och stannar kvar för att plugga. Wow, cred till mig


den gör dig hopplöst svag


Peter Lemarc – Ända Till September


new in


Åh, inget gjorde sig ju bra på bild... Klänningen är i alla fall HUR SNYGG SOM HELST på, linnena är supersofta, shortsen supertighta och koftan är bara supergo. Fick klämma in en egobild där också för att fylla ut collaget! Mycket super i detta inlägg haha... datorn min dampar i alla fall just nu, så plugget får lida en del. Åh fuck life


16.22


två assnygga bilder jag hittade i mitt cam-arkiv.
Har helt glömt bort att berätta att jag piercat örat! En rook-piercing blev det, och jag älskar den. Lite svår att få med på bild, men kan försöka lösa en bättre någon annan dag.
Tänkte även slänga ut ett inlägg lite senare på de saker jag shoppat under lovet. Är så nöjd hihi, det enda som saknas är ett (eller flera) par snygga undies till min enorma samling.

My love

Vilken fantastisk vecka jag har haft hos min underbara pojkvän! Nu är det bara två månader kvar tills han kommer hem till mig.
Två soldagar har vi fått oss, en galen festivaldag med tusentals människor i stan, sett Spaniens motsvarighet till David Guetta (Juan Magan) och sedan bara myst. Dock har både jag och min Adam drabbats av en galet aggressiv magsjuka, så de senaste dagarna har vi bara legat hemma. Och jag är så dålig nu så jag aldrig hade klarat av att flyga nu. Så mina underbara föräldrar har bokat nytt så jag kan åka hem på tisdag istället. Nu vet ni detta! Trots detta så har det varit den bästa veckan. Och jag har den mest fantastiska pojkvän man kan tänka sig.
/S


Pink

Precis stigit upp och dragit på mig min knallrosa mysdress. Ska hoppa på bussen ner till becca o lina o hämta lite kläder samt dricka te och snacka skit. Sedan blire plugg, om jag hittar böckerna dvs..


california love


Godkväll people!
Har haft ett fullspäckat schema hela lovet, men känns endå som att inget blivit gjort. Myst en massa med mina underbara vänner, shoppat, festat, ätit, gosat, skrattat och allt som hör till. Inte haft tillgång till dator heller, eftersom jag spenderat nästan alla nätter hos diverse vänner. Idag tvingade dock mamma mig att vara hemma, och fy vad tråkigt det är...
Imorgon får det bli att ta tag i högen med plugg som väntar på mig, samt träffa Rebecca en sväng. Kanske även träna, beroende på hur effektiv jag är.
Lovar er lite trevligare uppdatering också. Men nu ska jag koka te och se klart på min film.

Toodles


.


Godnatt

Haft en toppenkväll, och nu är jag helt död. Så säger godnatt


Tåg

Nu har min finaste hjälpt mig att komma på rätt tåg (eftersom jag är den virrigaste människan i stan) och alldeles strax befinner jag mig hemma hos Felicia för lite trevligheter

Är så himla glad att jag har världens bästa vänner. Tjo


värmeljus och xmen


Sitter i sängen, tät i näsan som tusan. Måste varit någon jävel som smittat mig igen.. Lina åkte precis hem. Vi har haft en suupermysig kväll/natt med godis, kladdkaka, popcorn och ölkorv hihi. Kikade även på VÄRLDENS BÄSTA FILMER -- xmen! Tände en massa värmeljus/doftljus och bara myste i min prinsesssäng, en toppenkväll med andra ord!

Skall snart fixa mig lite frukost, sedan packa ihop mina saker och åka in till Uddevalla för att fixa lite grejer innan det bär av till Vänersborg och min efterlängtade bästis Felicia

höres

Bando de la Huerta

Galet bra dag!! Folk och fest i hela staden med Murcia-västen på!
Imorgon blir det stranden, återkommer med mer bilder! Köss /S


en nyduschad grej


Gårdagens middag var mycket trevlig, var dock inte hungrig för fem öre. Men så kan det gå. Andrea följde med mig hem, och vi myste hela natten med varma mackor, ölkorv och film i min princesssäng. Så mysigt!
Idag har jag tagit en trip in till stan där jag mötte upp en grupp fina brudar för att fixa lindens naglar hemma hos cornelia. Är ganska nyss hemkommen och har precis kommit ur duschen. Skall strax gå in i köket och fixa mig något litet att äta, sedan kommer mina gosetjejer över för lite mys.

Talas

First day

Vaknade upp bredvid min allra finaste pojkvän idag på hotell i Alicante. Då mår man. 31 grader och första badet i år, sedan bussen in till Murcia. Grillning hos Julian, och nu blir det film och mys! Laddar inför Bando de la Huerta festivalen imorgon!
Puss/S


14.45

Kom precis hem och ligger med en brutal huvudvärk i soffan och kikar tarzan 2 (den suger!). Om en stund bär det av till några vänner till familjen för ännu en påskmiddag. Ska bli gött med mat, då jag knappt ätit ngt idag.
Hörs ikväll


blue


Nu har jag precis fixat mig färdigt för middagen ikväll. Snart kommer gästerna, och jag dör av hunger!

hörs imorgon eller ikväll med något mobilinlägg. TOODLES

shopping


Fördelen med att vara morgonpigg: man hinner med så jäkla mycket under dagen! Klockan är bara 1 och jag är redan någon tusenlapp fattigare. Och gud vad jag älskar alla ginatricots kläder. Skulle bara kunna köpa allt där nästan.
/S

skimmer


Sitter i min mysiga säng och lyssnar på lite hårdrock innan jag skall sova. Precis kommit hem från en mysig middag hos min bror. Fast satt för det mesta i köket och drack vin med hans flickvän, mycket trevligt.
Imorgon blir ännu en dag med jobb, trots att jag fortfarande är krasslig. Men cash är ju alltid fint. Får se om det blir lite grillning med brudarna sedan på kvällen (i snöovädret?) eller om jag skall stanna hemma och städa mitt urstökiga rum inför söndagens stormiddag..

Kan hända att det endast blir telefon-cambilder i helgen, då jag glömde kameran hemma hos mami.

Natti

Feelings

Idag känner jag mig såhär glad


mjukismys


yeah, jag drar några fjortisposer i mina mjukis
Precis hemkommen från skolan och har bytt om från shortsen till mjukis, åh så mysigt. Skall alldeles strax börja med lite mat. Kyckling och sallad ska det bli. Sedan ska jag mysa med en film, och efter det ska jag gymma för första gången i mitt liv. Scary shit

Morgondagens

Kom ganska nyss hem från ett träningspass. Så himla gött var det! Imorgon har jag sovmorgon, ska bli så himla gött. Nu ska jag kika klart på bigbrother


Plugg-mys

Trots allt plugg har kvällen varit ganska mysig ändå. Nu när min syster Emma är på besök från Stockholm passar hon på att göra massa gott, och denna kväll blev det lite räkmackor. En liten varning till er imorgon, kommer stinka grovt med lök. Härligt!
Godnatt


3 goa från thai


Åh vad jag vill utomlands igen. Synd bara att jag är en sån slösare, annars hade jag lätt haft råd med en sista minuten till Turkiet nu på lovet. Men nej... istället får jag sitta hemma och vara likblek och äcklig.

Tänkte förövrigt träna idag. Är fortfarande lite krasslig, så får köra lugnt. Men endå.. har ju saknat träningen så SJUKT mycket den vecka då jag legat hemma.

Nu blir det mat / k

ä


Ah..hemma idag igen. Somnade först vid 5 inatt, då min kropp avverkade de sista symptomen av influensan. Fyihelvete. Men nu bör jag i alla fall vara frisk. Ska till skolan imorgon, även om jag ligger med feber hela natten...
Annars då? Gör inte mycket mer än att städa, plugga och äta. Inte så skoj va.
Är väldigt sugen på att locka håret så fint som det var på bilden, men har inte orken.

talas

Världens goaste carbonara!!

Kommer på mig själv att jag går och längtar hela vägen hem från skolan tills jag äntligen får slänga mig över kastrull och stekpanna och käka detta. Bra Sara. Och det är typ den enda maträtt jag kan göra. Det och scones. Äsch, får ta och skaffa mig en man som kan sin plats i köket!
Påtal om män, så är det bara tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag kvar sen ååååker jag på söndag!! Till min allra bästa pojkvän. En och en halv månad senast jag träffade honom. Ska bli grymt.
/S

new in


earlybird


Godmorgon kära ni
Första dagen jag vaknar upp utan att må skit. Imorgon ska jag äntligen gå till skolan, efter en hel veckas sängliggande. Underbart!
Idag skall jag försöka få lite plugg gjort, samt trycka i mig mat - då jag endast levt på dryck i en vecka.. och vila upp mig inför en ny vecka.

Hörs senare / K

there goes a fighter


Har haft det riktigt jobbigt på sistone, och det tar inte slut. Men det var riktigt kul igår i alla fall med goa tjejer hos Camilla, och sedan Höga C. Skönt ställe om man vill kunna sitta och snacka och inte vara på disco som Harrys kändes lite som.
Nu ska jag gå och dö. Haj

RSS 2.0