Red

Must say att ni SUGER på att kommentera! Är våra inlägg verkligen så kassa?..
Sitter i alla fall och försöker mata min hjärna med historiska händelser och årtal. Går åt helvete! Har verkligen ingen plugg-, eller skollust.
Men nu får jag väll fortsätta i guess. Tjing / k


She walks like she talks and she talks like she walks

Inte mycket mer än plugg som händer i mitt otroligt intressanta liv just nu. Dör av längtan att bli frisk så jag kan börja träna, så jag inte kommer helt otränad till ledarutbildningen i mars. Tills dess får jag hålla mig instängd med plugget. Pöss


Cornbread

Detta och första säsongen av true blood har stått för min underhållning denna kväll

Klara


How wonderful life is

Kämpat i cirka en timme för att få skype att fungera till Spanien. Fick mig ett gott samtal, så nu kan jag nöjd och glad sätta mig med demografiarbetet. Puss!


Monday morning

Hemska mardrömmar hela natten om bilkörning och livshotande situationer.
Sitter nu i skolan på engelska, emn snart är det håltimma, och då bär det av hem till sängen. Wiho! Vad har ni för er denna dag?


somebody that i used to know

På grund av min KASSA dator får ni som sagt lida med min tråkiga jävla mobilbloggning HELA TIDEN. Hatar det. (Men den är nu offeciellt inlämnad på lagning, så förhoppningsvis löser det sig snart)
Tänkte i alla fall att ni skulle lyssna på denna låten som är en stor favorit för mig nu!
 

Hörs imorgon! / k

Fresh babe

Nu drar jag ner till min sara för lite bakismys och goseri.


Bild från gårdagens ''photoshoot'' med karolina

Tjingeling! Gårdagen var GRYM! Dansade loss med anna och Malin som ett freak (och de som känner mig vet att jag är lugnast i världen annars). Idag mår jag väldigt bra (hitills i alla fall) och ska snart kliva ur sängen för lite frukost.
Tänkte även meddela att min dator har krashat/pajat för tredje gången (jag är helt förkrossad och vill gråta, då jag har ca 6182946 bilder på den). Därför får ni läsare stå ut med tråkiga mobilinlägg tills den är lagad. Buhu

Klara


Ida 18!

Sjukt underbar kväll igår, grymt kul hade vi! Kanske är trög men fattar inte hur man loggar in på blogg.se på datorn nu med den nya skiten. Mer bilder kommer om jag lyckas logga in. Puss!


-

Precis hemkommen från idas grymma(!!!) 18års fest. Bilder osv kommer! Nu ska jag hoopa till sängs. Tooodles


School

Älskar att missa bussen, ha huvudvärk och behöva vänta i 40 minuter i ett tomt klassrum.
Total ironi för idioterna som inte fattade.
Kvällen ser jag i alla fall fram emot, talk to you later!


Kvällsmat


sara om inhandlat:
Vart är underkläderna ifrån? :D
svar: Underkläderna kommer från H&M! :)


inhandlat


Softilerat och frusit ihjäl idag. Drog mig en snabb sväng till torp efter skolan och inhandlade en klänning till Idas 18-års party imorgon, samt lite undies som var på rea. Skorna köpte jag för några veckor sedan, bilden gör dem ingen rättvisa dock. Men på gör de mina ben två meter långa, wiho!

Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla lite serier och äta granatäpple.

White dots

Yepp, såhär snygg är jag när jag har en sleten dag och skall krypa till kojs. Förlåt för kass och tråkig uppdatering idag, men har inte orkat sätta mig vid datorn.
Promenerat en jävla massa för de som undrat, lämnat av lite kläder, solat, ätit osvosv. Intressant? Näe

Natti


Bitchface

Så här ser jag ut, precis just nu. På lille dåliga humöret också! Därav bitch-minen. Nu ska jag tvinga My beloved classmates till matsalen, sedan drar jag hem och softar i några timmar.
Talas


Svartvit

Efter en toppendag slänger jag mig äntligen i sängen. Ville bara önska er alla en god natt. Puss på er / k


one ugly chick

Tjenis penis gosisar!

Nu börjar illamåendet ÄNTLIGEN släppa...tror jag i alla fall. Och har därför spenderat min lediga dag på Ikea. Älskar att springa runt där och inspireras. Fick med mig lite smått och gott hem, och fick uppskrivet en del som jag skall inhandla till framtida lägenhet.
Förövrigt tänkte jag rikta detta inlägg till mina nära och kära vänner. Är det någon av er som har detta linne hemma hos er?! Mitt röda, "magkorta" från 80-90-talet? SNÄLLA smsa mig i så fall. (Är en hejare på att glömma vart jag lämnar alla mina grejer)

så snygg att jag vill dööööö

Hanna om vackra vänner.:
Hej! Klara, du skrev i frågestunden att du bara tvättar ditt hår med balsam och jag har några frågor angående det. Ser inte håret lättare smutsigt/ fett ut? Blir håret verkligen rent av det? Skulle du rekommendera det till andra? Jag har läsa att man inte ska skölja ur hårinpackningen/ balsamet utan låta det sitta kvar, det skulle tydligen vara bra för håret. Vet du något om detta? Skulle verkligen vilja ha svar på mina frågor. Grym blogg!!!

svar: Yes det gör jag! Har läst på flertal bloggar och i tidningar att shampoo innehåller ämnen som sliter väldigt mycket på håret. Jag har inte upplevt att det ser fett/smutsigt ut nej. Snarare tvärt om! Det blir så helsickes mycket lättare att kamma, glansigare och mindre elektriskt! Och ja, rent blir det! Man gör precis som med shampoo. Masserar in i HELA håret, dvs hårbotten, toppar och allt. Fast man får vara noga med att skölja ut det ordentligt! Sedan när jag torkat det brukar jag massera in topparna med en liten klick balsam också! Har hört att man kan sova med balsam i, och att det skall vara bra, men sedan finns det även leave-in balsam...Så vet inte riktigt vad som är sant angående det...
Tack söta du!! Blir så glad när vi hör sånt! :)


underbara studiedag


Kom precis på att det är tisdag? Känns verkligen som söndag för man har kunnat sova ut och bara gå omkring och inte göra något alls idag. Förutom att slinga håret hos frisören då! Skillnaden syns inte på kort just nu, men jag närmar mig det blonda åter igen haha. Dyker nog upp några bilder sedan i helgen för bästa Ida ska ha 18-årsfest på fredagen!
PUSS

Måndag

Spenderat dagen i sängen, äcklig som aldrig förr. Hoppas dock mitt illamående skall försvinna snart.
Ska göra mig lite fruktsallad, sedan blir det tillbaka till sängen


vackra vänner.





NU: Återgå till psykologipluggandet.

turn the lights down low


Hemkommen från jobbet och skall nu krypa ner framför filmen Bridesmaids med min syster. Fast först skall vi kleta på ansiktsmask och förbereda med lite helg-godis.
Hoppas ni alla haft en underbar söndag, om inte så kan ni lyssna på denna låten Mat Kearney – Ships In The Night så lovar jag att helgen genast blir bättre!
Anonym om anger: Vart är det du jobbar?
svar: Jag jobbar på en resturang i Ljungskile som heter Laxbutiken, sedan jobbar jag även extra på Friskis och Svettis som receptionist. :)

anger


Godmorgon alla fina och fula.
Idag är jag på riktigt dåligt humör, samt fortfarande illamående. Vill bara hoppa på en viss person och takla ner den (precis som jag gjorde i min underbara dröm)
Ska dock lämna all ilska bakom mig och dra mig till jobbet. Härligt nog slutar jag runt 5 idag också. Sen blir det hem och kolla resten av filmerna jag så oskyldigt tankade ner igår.

C U soon

sitter och tänker tillbaka på alla underbara drinkar från thailand


tumblr


you give me fevah


två bilder från idag, tagna med instagram (där jag förövrigt heter klarisbarbaris)

Tror jag åkt på feber, och har därför varit ovanligt slö hela dagen. Ikväll vankas det trerätters här hemma, men eftersom jag känner mig som en febrig valross hoppar jag istället på bussen in till stan för att möta upp mina bästa vänner och låta dem ta hand om sjuka lilla mig. Hoppas ni alla får en fin lördag

uppdate: eftersom jag har feber blev jag illa tvingad att stanna hemma. därför bäddar jag istället ned mig i sängen med massa filmer, kanske blir så att jag snyltar lite mat från middagen också. nu vet ni

two different worlds collide


Blir man inte överlycklig när man vaknar upp till en vit väg? Åhh älskar det

Hade en riktig sofa-och-inte-göra-någonting-dag igår. Kom hem runt 2 och lade mig i sängen på direkten. Sedan låg jag där resten av kvällen, med godis och film. Sedan tog jag ifs en nattprommenad med Oliver och sedan däckade jag på direkten när jag kom hem.
Denna Lördag tänkte jag spendera lite annorlunda. Ska springa upp till huset snart, tända en brasa, göra mig en god frukost och fråga familjen om de inte har lust att spela lite brädspel med mig. Mys

Hörs senare

hot mess



Fotade lite i studion med dessa snygga brudar i eftermiddags. Mer bilder kommer, om de tillåter mig hehe...
Ikväll har jag ätit min sista chipspåse. Can't wait tills jag blir frisk och kan sätta igång med träningen på riktigt. Nu blir det till att läsa lite och sedan sova. PUSS

there were times my feelings were strong


brownie

Hade lite skoj med Karolina idag på fotokursen. Blev brunett och allt, här har ni lite fula bilder:



Nu ska jag käka upp pappas hemlagade burito och sedan slänga mig i soffan för att bli av med min huvudvärk.

11.30

Detta har jag på mig idag. Men skall försöka fixa en bättre bild sen.
Nu sitter jag i skolan på vår sista lektion, har dock migrän som gör det olidligt! Vill hem nu


hey you there


gammal bild ur arkivet

Softat sönder hela eftermiddagen. Ätit en massa gott också. Inget beach 2012 för mig inte... Nästa vecka MÅSTE jag ta tag i träningen igen och sluta med godis och andra onyttigheter.
Nu ska jag krypa ner i min gosesäng och kolla massa gossip girl.

Sov sött gulle ni!

thailand part 4









Är segast i världen på att lägga ut bilder från resan. Men snart börjar vi närma oss slutet iaf.

.

 

 


Fruit

Säger godmorgon med en bild på min asgoda kvällsmat jag åt igår.

 


my apartment



Här har ni några bilder på mitt lilla mysiga sovrum hos pappa. ÄLSKAR det. Så litet, mörkt och mysigt. Mmm

Här är min långa, fina, ljusgråa hall. Dörren till höger leder till mitt rum. Dörren till vänster leder till det tomma rummet (som brukade vara min brors, innan han flyttade ut). Dörren till höger som är närmast leder to the bathroom

Mitt lilla vardagsrum

Här har ni en bild på mitt lilla badrum. Finns även en dusch i hörnet, men vem vill se bild på den liksom?..

Köksavdelningen. Äter dock väldigt sällan här. Mycket skönare att gå upp till huset och få färdiglagat mat!

Flera som undrat hur min lägenhet ser ut och mitt rum, så tänkte därför visa er lite snabbt!
Just nu bor jag här HELT ensam. Och det är hur skönt som helst. Trivs som fisken i vattnet. Tråkigt nog skall vi hyra ut lägenheten till en av pappas kollegor fram mot sommaren, då jag spenderar mer tid inne i stan hos min mamma. Då skall vi även måla/tapetsera om så att allt blir VITT här inne. Köpa lite nya FINA möbler osv.
Vilket betyder att jag kommer flytta in till mitt enorma, vita rum i huset igen. Men men, det får gå!

Nu ska jag käka!


two crappy pictures from my webcam


Godkväll goingar!
Har ni haft en bra dag? Min har flytit på ganska bra. Drog hem under håltimman och sov en stund, sedan tillbaka till skolan för två SVIN-slappa lektioner. Nu har jag precis landat hemma hos pappa, och sitter nere i min lägenhet och softar medan han och min syster fixar tacos.

Nu ska jag fixa lite med ett inlägg som snart kommer dyka upp här!

Hej så läge!

07.45


Dags för mig att rusa ut till bussen nu. Idag blir en ganska skön dag för min del. Två lektioner, sedan 4 timmars håltimma. Efter skolan skall jag även se om jag får tummen ur och köper mig en ny miniräknare (min andra råkade jag slänga i golvet här om dagen) samt fixa mig ett id-kort.
Ha en fin onsdag ni alla, så hörs vi lite senare!

EN MASSA NYA LÄSARE SOM KIKADE IN IGÅR SÅG JAG NYSS OCKSÅ! HOPE YOU ARE HERE TO STAY!

decisions, decisions...



Lyssnar på Embers - Just Jack och funderar på att börja plugga. Fast nä.

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

26 är ni lika i sättet?
Klara: haha nej. Sara är utåtriktad, högljudd, svinglad, svinsnygg, tar ingen skit, säger till folk när de gör fel osv. Och såklart världens bästa när man behöver henne. 
Sara: Ojdå, låter som en jobbig tjej, hon dära sara... Klara är då lugn, söt, blyg för folk hon inte känner, fnissar på ett speciellt sätt som får hennes haka att stå ut på ett vackert sätt..  Till skillnad från mig så är hon väldigt mycket på facebook och skriver, kommenterar, lägger ut bilder osv, vilket jag nästan aldrig orkar eller gör.

27 vad är eran högsta dröm?
Klara: Att jag på min dödsbädd, kan se tillbaka på livet jag levt och vara nöjd.
Sara: Leva ett jäkligt bra liv. Gärna med en underbar man, icke-smärtsamma förlossningar (det var ju en dröm) och kunna resa mycket!!

28 tror en av er går spint på agneberg, undrar ifall du kan svara på min fråga. Jag ska troligtvis gå SPINT men kan inte välja om jag ska gå ekonomi eller samhäll. Ska läsa juridik på högskola sen och undrar vilken utbildning som passar bäst till juristlinjen?
Klara: Tyvärr vet jag inte vilken av inriktningarna som skulle passa dig bäst. Men i vilket fall så kan du ju alltid välja till kurser om de inte finns med i programmet du valt.
Sara: Om du funderar på att läsa vidare till jurist tycker jag du ska välja den linjen jag går nu, Samhäll-juridik på Agneberg. Där läser vi Rättskunskap, Juridik A, B och C.

29 kan inte ni lägga upp en liten video hälsning till oss läsare, ni två tillsammans alltså eller själva :D
Kan vi nog ordna för er någon gång! :)


30 hur mycket väger du klara, och hur lång?
Klara: Vill helst inte nämna min vikt för andra. Jag är 173 cm lång, utan skuuuur
Sara: Är hela 164 centimeter lång.... men hade gärna vart en 6 centimeter längre taack. Väger runt 55 kg.

31 har ni några planer inför sommaren? :)
Klara: Jobba skall jag göra, sedan blir det förmodligen en trip till Spanien med familjen, kanske någon restresa någonstans eller så spenderar jag sommaren i Kalifornien. Får se :)
Sara: Jobba och resa i massor!!! Ska resa så mycket jag kan. Gå ut med vänner, Peace & Love tror jag osv.

32 Kan ni lägga ut ett kollage, med snygga kläder, som är lätttilgängliga för en uddevallabo och i en bra prisklass? :D
Klara: Vår blogg är ju inte direkt någon modeblogg...Men om vi hittar något svinsnyggt kan vi ju alltid tipsa om det här på bloggen.
Sara: Håller med ovan. Men H&M och Bikboks hemsidor kan du kika in på!

33 Snyggaste tjej / kille i uddevalla ?
Sara: De allra snyggaste man kan vara är snygg-ful. Inte sådära helt perfekt hela tiden så man blir tråkig, utan lite intressant ändå. Annars dominerar nog tjejerna på den fronten i Uddevalla.
Klara: Som sagt, vissas personligheter förstör ju för deras utseenden. Håller med saras svar där uppe också. Så därför säger jag nog de flesta brudarna i min umgängeskrets och Samuel eller Adam? :)

34 Vad gör er glada?
Klara: Mina vänner, skämt om bajs, snälla människor och när folk visar att de tycker om en.
Sara: Folk som bryr sig om en. Träning. Mina vänner. När livet går bra. God mat i skolan gör mig även glad.

37 Vilken är er favoritfilm?
Klara: lejonkungen, avatar, moulin rouge, x-men filmerna, spiderman filmerna, dagboken, blå lagunen osv.
Sara: Har väldigt blandad filmsmak. Superhjältefilmer älskar jag, komedier, tjejfilmer etc.

38 Vem är eran största idol?
Klara: Hade nog svimmat om jag träffade tex. Blake Lively. Så antar det är hon?
Sara: Svarat på denna frågan i del 1. Men kom på att BUFFY är min idol ju!!! Jäklar vad grym hon är.

39 Hur ser era rum ut?
Klara: Just nu har jag typ tre rum haha... Kan visa bilder någon gång i framtiden. Så svårt att förklara...
Sara: Inredde det när jag var typ 15, men det är helt okej faktiskt. Det går i färgerna rött, svart och vitt haha.

40 Om ni fick obegränsat med pengar, vad skulle ni gjort då? Kram
Klara: Lagt undan en del. Sedan delat ut till min familj och kanske någon av mina vänner.
Sara: Lagt undan till framtiden, sedan skulle jag rest som bara den och gjort saker man kan göra med mycket pengar hehe. Skulle även köpt en pool, som jag typ alltid har önskat mig. Poolparty.

41 Vad använder ni får hårprodukter/ ansiktsprodukter?
Klara: Använder endast balsam när jag tvättar håret. Sedan inget annat. Smink använder jag id. bare minerals och mascara osv från olika märken.
Sara: Tvättar håret med Elvital-produkter, funkar bra på mitt hår. Oliva ansiktsrengöring och Vichy ansktskräm funkar kanon.



42 Beskriv eran "stil" ?
Klara: Min låtsasmamma sa till mig här om veckan att jag har två stilar jag skiftar mellan. "Bekväm-bohem" och "modern-trend". Så antar att det är det?
Sara: Har ingen speciell stil skulle jag tro. Men gillar tajta byxor och tajta goa tröjor. Kavajer gillar jag. Örhängen och armband använder jag, ALDRIG halsband. Det funkar inte för mig.

43 Vad vill ni göra efter studenten?
Klara: RESA
Sara: Resa, leva livet bara.

44 Hur sminkar ni er?
Klara: Id. puder, liite sotade ögon, mascara och så fyller jag i mina ögonbryn. Annorlunda till fest
Sara: ID-puder, mascara, kajal och isadora bronzing powder! :)

45 Eran "perfekta" vardagsoutfit?
Klara: Svintighta jeans/leggings, snyggt linne och en enormt stor, mysig kofta + snörade kängor
Sara: Tajta jeans, skjorta eller tajt tröja. Dock slänger jag alltid av mig bhn och på med mjukisbyxor såfort jag kommer hem!

46 Favoritämne i skolan?
Klara: Matte eller Engelska just nu...
Sara: MATTE KLARA????? Hm, rättskunskap gillar jag nu! Idrott, historia osv.. gillar nog det mesta.

47 Drömjobb/Framtidsplaner? Kanonblogg!
Klara: Tack så mycket!! :D Något roligt som jag trivs med och tjänar helt okej med pengar på. Bort från Uddevalla, siktar möjligen mot Stockholm eller USA/Kalifornien.
Sara: Drömjobb, något som jag gillar riktigt mycket, skönt folk och tjänar bra på!! Har dock inte kommit på vad det kan vara för något än haha.. Framtidsplaner är väl att resa runt bara!

48 Hur sköter ni erat hår dagligen, ni har underbart fint hår båda två.
Klara: Åh tack! Gulligt sagt! Borstar nästan aldrig. Använder inga äckliga produkter. duschar endast med balsam och inpackningar (Shampoo innehåller siliconer som förstör håret) Har mycket uppsatt i slarvig knut. Fixar för det mesta endast till fest eller liknande
Sara: Orkar nästan aldrig ta hand om håret, vilket är jäkligt dåligt eftersom jag färgar och slingar väldigt ofta nu när jag går från rött till blont igen. Men använder hårinpackningar ibland, så det är väl det bästa rådet jag kan ge.

49 har ni några piercingar?
Klara: Jag har i öronen och en i bröstvårtan.
Sara: Endast öronen, och vill inte ha mer. Tycker det är finast som det är redan utan massa piercingar.

50 festar ni mycket..?
Klara: Mina vänner gör i perioder. Men försöker att inte dricka allt för mycket innan jag fyllt 18 och "dissar" därför fester ibland för mys med andra personer. Så nej, jag kan inte påstå att jag festar mycket.
Sara: Skulle jag inte vilja påstå, tycker det är alldeles lagom! Älskar även hemmakvällar och mys, lite blandat ska det vara.

51 okej hmmm, ja kör!! vad tänker ni att ni vill göra i framtiden? Och då menar jag verkligen DRÖMMEN!
Klara: Bli rik, lycklig, brun o smal.
Sara: Vara lycklig och leva sitt liv, no regrets. Har ingen speciell dröm, tar det nog mest som kommer!

52 vilka är era bästa kill- tjejkompisar?
Klara: Adam S är min bästavän på killfronten och på tjejfronten är det Sara, Cornelia, Johanna, Gottis, Felicia, Rebecca, Lina, Ida och Malin.
Sara: Vet inte riktigt om jag har någon bästa killkompis. Om man har pojkvän blir ju han som en bästa vän. Men tjejer har jag massa underbara vänner, de jag umgås med mest är Ida Lina Becca och Klara då.

53 Hur många läsare har ni ungefär?
Ligger på mellan 200-300 om dagen. Beroende på hur bra vi uppdaterar osv.

54 Har någon av er pojkvän eller dejtar ni någon nu?
Klara: Är oturligt nog singel.
Sara: Är också snigel.

55 Berätta något som många inte vet om, om er! hihi
Klara: Min mamma födde en son ett år innan jag kom till världen. Han levde dock inte mer än någon månad, utan dog utav en massa medicinska anledningar. Ethan hette han. Så jag har alltså en död bror.
Sara: Ni vet, när man var liten och prövade kläder och dansade framför spegeln och mimade till musik? Jag gör det fortfarande.


nice ass


hej jag vill ha denna röven

Fick mig en liten sovmorgon imorse. Varför börjar man inte alltid skolan vid halv tio? Man mår så GALET mycket bättre av att få sova ut!
I alla fall så har jag haft en ganska bra dag, tills vi hade prov då allt sket sig. Finns inget som gör mig så arg som när man tar upp papprena och inser att man endast kan en 3dje del av alltihop. Fuck
Nu är jag hemma och har bestämmt mig för att ta det lugnt HEEELA kvällen. Kanske baka något gott, plugga lite (om jag orkar) och däcka framför tvn.

Snart lär del två att frågestunden komma ut också. Så kika in igen! Love k


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

1 Hur äter ni en vanlig dag?
Klara: Tyvärr är jag råkass på att äta frukost då jag inte har någon aptit på morgonen. Sedan äter jag en vanlig lunch i skolan, värmer lite rester när jag kommer hem och tar kanske något gott på kvällen. Tex. kokar två ägg och äter en macka och te.
Sara: Alltid samma macka till fruksot, lunch i skolan, någon mat när jag kommer hem. På senare har jag även gjort polentagröt på kvällen när jag pluggar eller kollar på TV-serier, sjukt gott!

2. Vilken Ben & Jerry's smak är godast?
Klara: Ätit b&j en gång, och ville nästan spy så maffig den var. Det var tyvärr inget för mig.
Sara: Håller med om att det var för maffigt efter ett tag. Men annars gott.


4 Bästa Haute Couture-designern?

Klara: Alexander McQueen, innan han dog. Han var GRYM!
Sara: Inget jag har koll på haha.

5 Klara, håller du fortfarande på med Adam?
Nej, inte nu längre. Vi försöker istället vara vänner.

6 Vem tycker ni är snyggast i uddevalla? Bland tjejer ni vet?
Klara: Finns så galet många som är snygga. Men sen är det också vidrigt när de vet om det och skryter om det... Rebecca Olsson är galet snygg, naturligt!
Sara: Finns jäkligt många snygga tjejer i Uddevalla må jag säga. Skulle vilja säga att jag har bland de snyggaste som vänner moaha.

7 Har ni några bra tips/ produkter mot finnar? Ni verkar ha fin hy.
Klara: Jag har haft otroligt mycket problem med min hy. Men för mig hjälpte p-piller, att sola samt en pencillinkur som jag fick ta i ca ett halvår.
Sara: Jag tvättar alltid ansiktet morgon och kväll med en grön skumrengöring, märket Oliva som finns på Apoteket, sedan ansiktskräm från Vichy. Funkar skitbra, får nästan aldrig finnar längre.

8 Vad använder ni för ansiktsprodukter?
Klara: Som ansiktstvätt använder jag den här och den är GRYM! Smörjer aldrig ansiktet osv.
Sara: Läs ovan!

9 Är ni noga med vad ni äter och tränar ni mycket? Båda verkar ha så sjukt fina kroppar. :)
Klara: Jag har LITE problem med mat, men träna försöker jag göra så mycket jag hinner och orkar. Tack så mycket söta du!
Sara: Tack going! Äter skitmat, stora portioner och har inte tränat på månader pga att jag varit sjuk. Så just nu ligger jag inte på topp haha, men eftersom jag ska bli Friskisledare ska jag se till att bli frisk och komma igång igen, och förhoppningsvis bli nyttigare med mat haha.

10 Klara måste bara säga att din syster är otroligt snygg!! Ser du upp till henne??
Ja, hon är ju trots allt två cm längre än mig ;)

11 Varför bytte du linje Sara? :)
Jag kom mig själv tillslut att jag klagade hela tiden. Allt hade försämrats något så fruktansvärt tyckte jag. Så jag kände att jag behövde lite förändring, och har alltid varit inne på samhäll-juridik så! Dock väldigt tråkigt att lämna klassen och de få bra lärarna på SPINT men så är det! :)

12 vad vill ni arbeta med när ni blir stora?
Klara: Just nu har jag faktiskt ingen aning. Men har alltid drömt om att arbeta med människor. Tex. som psykolog eller läkare.
Sara: Något inom juridik funderar jag på, om mina betyg räcker såklart. Om inte, så vill jag nog i alla fall ha något socialt yrke, hade aldrig klarat av att bara sitta vid en dator hela dagen till exempel.

13 favorit affärer?
Sara: I USA var forever21 favoriten för oss båda, både billigt och snyggt! I Sverige föredrar jag H&M och BikBok.
Klara: forever21 är en klar favorit. Annars har jag ingen speciell "favorit" så :)

14 vad gör ni på fritiden?
Klara: Tar det lugnt hemma, umgås med vänner och bekanta, tränar, tar kort osv.
Sara: Kollar TV-serier som bara den! Umgås med kompisar, träna när jag är frisk, äta, sova.

15 vad går ni för linje? och hur ser planen ut efter studenten?
Klara: Jag går SPINT med inriktningen samhäll. BORT FRÅN DENNA SKITSTAD är mitt ultimata mål. Sedan lär det nog bära av till USA, Australien eller Nya Zeeland
Sara: Nu går jag Samhäll-Juridik och hittills verkar det kanon. Vill resa och göra sådant jag inte gjort innan.

16 Vad heter ni på instagram, weheartit och tumblr??
Vi har endast instagram, klarisbarbaris och sarakarlsson6!

17 Klara, hur känns det att Sara bytt linje?
Till en början var det blandade känslor. Jag menar, att inte gå ut med min bästa vän... Att åka till Skottland utan henne osv. Men nu känns det helt okej. Vi kan ju inte sitta fast i varandra hela livet :)

18 beskriv era familjer
Klara: Jag har skilda föräldrar. Min mamma Anna, är "typ" singel och bor med mig, min syster Ebba och våra två katter på kurveröd (dock letar vi nytt och större närmare stan). Min pappa Jody, bor tillsammans med sin nya fru Mia, deras gemensamma barn - min syster Nici, mig och Ebba. Sedan har även Mia två söner, mina bröder Christoffer och Marcus. Som nu bor i Uddevalla tillsammans med sina flickvänner Nicoline och Janni. (Förutom stoffe som pendlar mellan någon annan stad jag alltid glömmer namnet på)
Sara: Jag bor ensam med mina päron Eva-Britt och Kenneth. Min syster Emma är 26 år och har precis blivit färdigutbildad lärare, hon jobbar i Uppsala för tillfället men letar jobb i Stockholm, vilket är sjukt gött för då kan man ju åka och hälsa på.... Min bror Martin är 28 år (tror jag??) och ska bli elektriker, är nu lärling. Min halvsyster Helen är 40 år och har fyra barn.

19 När känner ni er som absolut snyggast? :)
Klara: Utan smink och naken
Sara: Med smink och påklädd. Ha ha, nä men på sommaren när man är fräsch och brun och BLOND gillar jag.

20 visst är jag bara sjukt snygg? he he..
Klara: Sjukligt snygg är du Sara2 ;)
Sara: Klart du är det Sara2 / Sara1

21 Har ni alltid varit bra vänner? Är ni fortfarande lika bra vänner? Har ni bråkat? Tjaffsar ni ofta?
Ända sedan vi blev bästa vänner i 8an, har det ju varit "vi". Ja det är vi. Men vi båda har ju ändrats på vissa håll, träffat killar osv. Och då umgås man inte lika tight hela tiden. Vi har aldrig bråkat nej. Tjaffs har väll hänt någon gång, fast endå inte. Mer spydiga kommentarer i så fall...

22 hur ofta tränar ni?
Klara: I perioder från 3 - 6 gånger i veckan.
Sara: Är somsagt sjuk, så inget nu. Vill bli frisk och träna!!!! Isåfall ska jag göra det så ofta jag kan hihi.

23 vad är era favoriträtter?
Klara: ÄLSKAR musslor, sill, linser, revben, lax, zuccini, lasagne, koldolmar, ärtsoppa, fläskfilé á la marsala osv.
Sara: PIZZA, KEBAB, grillat.

24 vem är era idoler?
Klara: Har alltid sett upp mycket till min syssling (?) Anna Juggas. Sedan tycker jag även att Ashley och Mary-Kate Olsen är fräcka, Blake Lively, Sienna Miller osv.
Sara: Har ingen idol... Men gillade Britney Spears a lot när jag var liten. Men Blake Lively har grymt snygg stil så henne skulle det nog vara nu i såfall.

25 hur länge har ni känt varandra/hur träffades ni?
Egentligen träffades vi på dagis när vi var pyttesmå. Men annars när Klara började i Musikklasserna på Västerskolan i 6an.

TURKIET 2009.

boktips


Tänkte tipsa om två grymma böcker jag läste när vi var i Thailand över jul. (och jag läser ALDRIG)

Vet förövrigt att de senaste inläggen här på bloggen har varit übertråkiga med tråkiga iphone bilder. Men det skall snart bli ändring på ska ni se!

Snart får ni svar på frågestunden också! Hörs senare idag / k

stockholm weekend

Feber + shopping var inte en bra kombination kände jag. Men fick mig ändå köpt några småsaker på rean och denna underbara väskan!

Middag på kvällen, min syster Emma och hennes kille Arthur.

Söndagen, Emmas examen från Uppsala universitet. Nu har vi två lärare i familjen, kul.
Nu blir det till att sova för min del, kan äntligen bara slappna av och få vara sjuk.


gårdagen


Har varit en mycket lugn helg för mig. Men vad gör inte det? Ganska skönt att bara ligga hemma och vara äcklig.
Igår var jag dock över hos Cornelia på mys med ett gäng UNDERBARA brudar. Mycket trevligt!
Även hunnit med att fixa naglarna hos Emma.
Idag blir det plugg och förhoppningsvis lite träning. Så vi hörs senare, och glöm inte att ställa frågor på : frågestunden

toodles!

it's friday


blir en lugn hemmakväll för min del. hänt en massa denna veckan, som lutar åt det dåliga. kanske är det för att det är fredag den 13onde. dagen för med olycka till hela veckan?..
inte så mycket att skriva just nu, men snart skall vi ta tag och svara på era frågor. Så innan dess kan ni gärna passa på att dra några fler : FRÅGESTUNDIS !!!!!!!!!!!!

nu ska jag krypa ner i sängen, kolla lite gossipgirl och ha ännu en sömnlös natt full med mardrömmar. jippie

tisdag till onsdag

Kul att se på hur mycket det kan förändras över en natt. Även fast jag missade tillfället till pulkaåkning tycker jag att det är jäkligt skönt utan snön också.
Nu drar jag till Stockholm för shopping och min systers examen! Kommer tillbaka på måndag med bilder troligtvis. PUSS / sara


Teenagersposts

Glöm inte att ställa frågor till oss nu i inlägget nedan, när ni har chansen!!! Kör!


FRÅGESTUNDIS

Fullt upp denna veckan med skolan, familjen osv. Tänkte därför föreslå att vi har en så kallad FRÅGESTUND här. Vet att sara inte är ett stort "fan" av dem. Men eftersom jag förmodligen inte kommer blogga lika intensivt i veckan så tycker jag vi kör endå!

Fråga vad ni vill (om det blir få frågor skiter vi i det) KÖR!  STOPP!!!!!!


kvällspromenad med min favorit


ville bara att ni alla skulle få se hur glad detta gör mig. nu är nästan allt i mitt liv helt perfekt. har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER också. ni vet vilka ni är

feels like i'm falling



SNÖ!! Dock vet jag inte hur glad jag är över det. Kikade ut nyss och det ser nästan redo ut för pulka och allt sånt roligt.
Första skoldagen har varit oväntat bra, go klass och sköna lärare! Nu blir det lite Gossip Girl och käka halstabletter.

trerätters


lite mobilbilder från middagen som jag hittade. var dock så dum att jag inte tog kort på maten (förutom förrätten) men det får gå.
idag SNÖAR det i uddevalla! åh vad glad jag är!!! sitter som en mupp och stirrar ut genom fönstret på flingorna! tror ingen förstår hur mycket jag längtat efter RIKTIG vinter. det bästa jag vet!

kanske tar mig en promenad i det vita sen

sen kan jag passa på att svara på frågan om frisyren. självklart kan jag lägga upp hur jag gjorde den! väldigt enkelt faktiskt! håll utkik!

mabye i've said something that was wrong



Jag ville att han skulle få känna hur det känns



Såhär ser jag ut i håret idag. Tänkte härma en av actriserna i Gossip girl lite.
Nu sitter jag hemma i min morgonrock och kokar lite nudlar till lunch. Två lektioner idag med fyra timmar mellan (lika bra att passa på att dra sig hem då)
Senare skall jag äta lite donken med Cornelia, längtar sönder. Finns nog inget jag gillar så mycket som en fet cheeseburgare med extra ost. mmmm

Mina bästa

Har inte lämnat sängen på hela dagen. Gossip girl har underhållit mig, hade nästan glömt hur bra det var! Ska sätta på ett sista avsnitt. Sedan blir det beautysleep för min del.
Hoppas ni alla får en fin första dag i skolan imorgon. Puss


söndag eftermiddag...

Var precis ute och övningskörde, gick skitdåligt.
Ganska rejält nervös inför morgondagen, då jag kommer börja i en helt ny klass. Förhoppningsvis blir det bra. Nu ska jag snart göra mig redo för lite Friskis, hörs.


At Ammenäs





Grym kväll med grymt god mat och grymt sällskap. Grymt bara. Bubbelbad lite senare också, kom i säng runt halv 5 så idag är man gött trött. Nu blir det till att läsa lite rättskunskap, kul.

morgon


Godmorgon!
Gårdagen var toppenbra! Maten lyckades jag ganska bra med också (om jag får säga det själv). Sara och Malin tog en del kort, så lär väl komma ut på bloggen. Dock lyckades jag undvika alla bilder haha...
Imorse vaknade jag av att sara och malin skulle hem. Så jag blev lämnad kvar med grabbarna, nu har även dem dratt så nu ska jag ta tag i städningen.

Hörs senare

i'm daydreaming

Imorgon åker denna going till Spanien för ett halvår. Men jag har preciis beställt biljetter så jag kommer dit i slutet av februari!! Ska bli mycket bra!
Nu blir det dusch och sedan fixa mig för ikväll, trerätters på Ammenäs tackar man inte nej till. PUSS


i've got a good feeling


bild ur arkivet från september
Godmorgon!
Nu har jag redan varit uppe och fixat i några timmar, medan de flesta andra sover. Burit bord och stolar från garaget upp till lägenheten, och nu börjar allt äntligen falla på plats.
Snart skall vi börja duka upp och sedan blir det en heldag med matlagning.
Hoppas ni kommer få en lika toppenbra kväll som jag kommer få! puss

thailand part 3









Hunden var den gulligaste varelse jag sett i hela mitt liv. Var nere och gosade med honom flera gånger varje dag.
Fler bilder kommer (ja det tar aldrig slut...) så håll utkik!

better than i know myself


Godkväll ni fina!
Har ni haft en fin dag? Det har i alla fall jag! Vaknade upp bredvid min bästa vän, åt en mysig grötfrukost och promenerade sedan ner i regnrusket till stan med henne. Lämnade henne vid tågstationen och promenerade sedan upp till sjukhuset för en bröstkoll. 
Har även varit och handlat en massa mat inför trerättersmiddagen jag skall vara host för imorgon för lite mysigt folk. Städat som en galning också, då min nyutflyttade bror lämnat all skit kvar här. Men nu ser det ÄNTLIGEN hyfsat ut och jag är hur utmattad som helst.

Imorgon blir det tidigt upp för en powerwalk och sedan kommer heeeellaaaaa dagen gå åt när jag ska laga mat. Myspys.

K

thailand part 2










Early morning

godmorgon!!
Ligger hemma hos denna sötingen. Hon sover som en sten, funderar på att vara elak och väcka henne hihi. Igår hade vi det i alla fall jätte mysigt! Åt godis och pratade ut en massa om allt mellan himmel och jord.
Idag kommer min bästavän Felicia hit från Vänersborg för att mysa, sedan står även några timmars jobb på schemat.


the dress...



Vaknade upp hos bästa Lina, oerhört mysigt vi hade det igår. Idag var jag och Adam på torp en snabbis, fick mig köpt ett par svarta efterlängtade jeans, hoppas bara de sitter som de ska nu.
Är fortfarande fruktansvärt trött sen i lördags, så det får bli till att sova nu med! Puss

protecters


Ett litet utplock av mina senast inköpta grejer. Nu har jag skydd för min underbara telebobbo så det räcker och blir över. (Chokladfodralet luktar choklad också för de som ville veta...Lite småcoolt)

Lite senare slänger jag nog ut bilder på vad jag fått med mig från Göteborg osv. Så kika in!

Kross

Nu ska jag sätta mig på tåget ner mot götet med svinhög musik i lurarna. Yeah jag har det bra


helplessness blues

Varför skall det ta så lång tid att ladda upp och välja ut bilder?... Har ca 1000 st som jag vill visa för allmänheten från resan. Men får sortera ut en massa och det tar sådan tid. Hemskt

Min dag har förövrigt varit hur bra som helst. Umgåts med UNDERBARA människor och köpt mig ett par skyhöga klackar på rean. Happy times!

Imorgon tänkte jag åka en sväng till Göteborg för att se om jag kan fynda något där också.

Godnatt på er

quite nicely actually


och nej, det är inget munsår på läppen. jag flår och råkade riva av en stor bit hudslamsa på överläppen och det började blöda.

God förmiddag ni fina!

Vaknade super tidigt idag, då min dygnsrytm är helt rubbad efter Thailandsresan. Hunnit med att packa upp lite, städat och kollat film. Nu tänkte jag pallra mig ut till torp för att se om det finns något kvar för mig att fynda från rean. Malin tar jag med mig som smakråd hihi.
Ikväll blir det mys med mina bästa vänner hemma hos Lina i Lane. Kommer bli toppen

Hoppas ni alla får en fin måndag

Tri brow color

Måste bara tipsa er blekbrynade där ute om tri brow color från make up store!

Har alltid haft supermörka ögonbryn, men de har börjat trotsa mig och blivit blonda. Tackar då Gud för detta lilla makeup set.


.


thailand part 1






Bilderna från min resa kommer jag få lägga ut i omgångar. Annars hade det blivit alldeles för många på en gång. Haft det supermysigt, men har haft lite otur med vädret. En del moln och regniga dagar.
Dessa bilderna är från de första dagarna.
Enjoy

nyår mobilbilder

Nu blir det till att lägga sig. Fruktansvärt trött är jag.

nyårsbilder kamera







UNDERBART MED 2012!!! Och sjukt vad bra vi hade det igår. Idag har man myst rejält med pizza och chips och haft det jäkligt skönt bara! Lägger även upp bilder från mobilen. PUSS PÅ ER /sara

2012

Hade det mycket trevligt igår med mina bästa! Blev lite struligt mot natten men löste sig snabbt sedan. Idag har jag bara tagit det lugnt, ätit frukost på sängen, myst och kollat på film.
Nu blir det tacosmöleri. Gott nytt år på er alla

 


RSS 2.0