deep back

Godmorgon ni underbara!
Alldeles strax skall vi sätta oss i bilen, 8 timmars bilresa står på schemat. Skall bli kul...
Tar med mig datorn upp, samt telefonen. Får se om jag har internettäckning eller täckning med 3.. I så fall skall jag försöka uppdatera er varje dag!
Annars hörs vi när jag kommer hem på torsdag.

fyra

 
Ärlige Göran Om: new in
Hallå?! Vart är stringtroserna och bh:arna???
Svar: Hade alldeles för brottom för att köpa undies idag, men självklart kommer nya inhandlas snarast haha! ;)
 
Var ute på en promenix med min vän Anton fö en stund sedan, så himla gött att vara ute och gå istället för att sitta inne när man umgås! Packat inför mormor nu också, halva väskan är fylld med träningskläder, proteinpulver osv. Denna veckan skall jag få tillbaka min kondis! Ut varje morgon runt byn! Kanske till och med på kvällar... Ändring skall det i alla fall bli. Har blivit alldeles för blöt det senaste.
 

new in

Fick med min några rea-plagg när jag endå var och bytte mina byxor nyss. Känns gött.
Har dock märkt att jag knappt använder 70% av de kläder jag har i min garderob. Bara köper och slänger in...
Nu börjar huvudvärken lätta lite i alla fall, så skall börja packa, och sedan blir det nog en powerwalk i blåsten.

bubbet

 
Titta vad jag hittade! Några bortglömda bilder på min syster när hon hade långt hår. Det är så fint med brunt hår. Nästan så att jag vill färga själv, dock har jag lovat mig själv att aldrig färga/slinga det mer (förutom när jag blir gammal)
 

Sleeping pills

Godmorgon!
Vaknade vid halv 5 av att huvudvärken drog igång igen, denna gången på högvarv. Så nu sitter jag här, utan någon sömn.. Ringde in mig sjuk till jobbet också. Känner inte att jag kan jobba i detta tillståndet. Får istället ligga i sängen här hemma, käka godis och kanske packa lite inför imorgon...
Juste! Måste förbi torp också för att byta ett par byxor, får tvinga mamma att köra ut mig.

it's in the abc of growing up

Godkväll godingar!
Min dag har varit kaos haha! Efter att ha jobbat 7 dagar i rad är min rygg helt paj. Haft så ont att jag velat gråta, samtidigt som jag fått stå ut med migrän hela dagen (även nu). Tvingat stackars Andrea att massera mig flera gånger på jobbet, knaprat alvedon och ipren, men inget har hjälpt... Så nu är jag helt mör och trött. Hoppas jag kan sova trots huvudvärken, annars får jag be någon drämma en hammare i mitt huvud, som i de tecknade filmerna.
Tänkte i alla fall säga godnatt med denna ljuvliga låt A Cub Bella – Speeding Cars (den är dock 10000 gånger bättre med orginal artisten, men den finns endast att hitta på youtube!) 

L'Apogée

Good morning sunshine!
Glad är jag idag, tidig dag på jobbet, och min näst-sista arbetsdag innan jag drar på fem dagars semester upp till min saknade mormor och underbara hälsingland!
Ni som aldrig varit där MÅSTE verkligen åka upp. Finns inget bättre, lugna lantliga miljöer, trevligt folk, alla känner alla, fina sjöar, mysiga fik och ah, underbart helt enkelt!
Nu måste jag rusa iväg till bussen, men vi hörs mer ikväll!
Tooooodeluuu
 
Sexion D'Assaut – Ma direction

120627

Tjena mittbena!
Hur har er dag varit? Min har varit förvånansvärt bra! Jobbat dagen lång och pladdrat på som ett litet barn då jag varit placerad i kassan hela dagen. Har, tro det eller ej, skavsår på läpparna för att jag pratat så mycket!
Inte duschat sedan midsommar heller, och håret har minst 50 lager hårspray i (och jag använder ALDRIG hårspray). Däför slängde jag ihop det till en ful stor bulle imorse och skämdes sönder när jag kom till jobbet. Galet chockad och glad blev jag när nästan alla mina arbetskamrater tyckte jag var snygg i håret (?). Gud vad små komplimanger kan göra en glad! Speciellt när de är oväntade!
Nu sitter jag i mysställning med hårinpackning för att reparera min skadade kaluffs. Sedan skall jag slänga mig i min enorma säng.
Natti

you still love him huh?

- You still love him huh?
- I can't imagine the day I wont

Tisdag

Elin Om: GREETINGS FROM SARA
Att ni två skriver om olika saker gör bara bloggen bättre tycker jag! Men bestämmer ni er för att ''skiljas åt'' så tycker jag någon av er ska behålla den här bloggen och den andra starta ny :)Bra blogg!
Svar: Fan vilken bra kommentar! Håller med till hundra procent!!!! Och tack! :)
 
Idag har jag jobbat från 11-19.40. Galet trött och hängig, men endå vankades det ost-bricke-kväll med mina favoriter. Har de goaste vännerna skall ni veta! (Hoppas ni förstår hur mycket jag uppskattar er! Även om jag kan vara en pain in the ass sometimes..)
Sedan tog jag nattbussen hem, och snart är det dags för sängen. Jobbar fram till fredag, lite trist då man missar sol och bad. MEN! Jag är ledig i hela 5 dagar efter det! Wihoo. Är så sjukt jävla taggad! Skall åka ifrån denna pissstad upp till hälsingland och koppla av som bare den! Bort från all skit och mmmmmm
 
Natti
 
 

GREETINGS FROM SARA

Hello! Har varit lite borta ända sedan jag åkte till Napa, det ber jag så hemskt mycket ursäkt över. Och pratet på att jag o Klara ska skiljas åt med bloggen har inte varit så mycket, vi är absoluut inte ovänner, men vi/jag känner att vi skriver om så olika saker så då kanske det är bäst att vi får egna bloggar till att göra det istället?! Sounds good?
 
Napa var sjukt grymt, har tusentals bilder jag vill visa! Sedan har jag bara jobbat, träffat kompisar, varit med Adam, firat grymt midsommar och så vidare sedan jag kom hem!
Nu ska jag snart bege mig till Malmö och (äntligen) bli klar med Friskisutbildningen! På söndag är jag redo att påbörja det grymmaste passet någonsin.
 
Förresten, vad i helvete har hänt med blogg.se? Det går ju inte att komma åt att fixa design, inställningar eller någon sån skit? Blä vad jag tycker illa om detta.
 
Ha det grymt nu i Uddevalla alla ni, så hör jag troligen av mig här när jag kommer hem! Goodbyyye / Sarisen

i'm taking it off

"If you love someone you should not let it show" instead I say: Stay oh please stay with me
 

midsommar


joe manganiello

Tror jag är kär. Hur snygg?!

monday morning

Godmorgon!
Sovit som en ängel i min prinsesssäng. Den är så sjukt skön!
Idag står jobb på schemat, igen... Sedan skall jag in till stan och leta upp min väska. HATAR att glömma saker.
Sedan måste jag även hitta någon som kan byta några dagar med mig på jobbet, då vi tydligen skall åka upp till hälsingland för att fira min mormors födelsedag. Känns dock som att detta kommer gå i stupet.. (då det aldrig finns någon som vill byta) Men vi får hålla tummarna

man on fire

Har varit sämst på att blogga de senaste dagarna.. Men har haft fullt upp. En "kort" sammanfattning då:
I torsdags sov Lina hos mig, vi myste sönder, vaknade tidigt på lördagen och firade midsommar med champagnefrukost, midsommarlunch osv. På kvällen bar det iväg för lite festligheter (berättar mer senare).
I lördags tog jag det lugnt hemma, var ute och promenerade, käkade lite pizza och blev sedan hjärtekrossad. Grät i några timmar (tyvärr är jag en redig lipsill), promenerade ner till stan i spöregnet mitt i natten och åkte sedan hemåt i en random killes bil. Läskigt
Idag har jag jobbat, och varit allmänt "off". Dock har dagen endå varit soft! Har blivit galet bra på att ta skit! (om jag får säga det själv)
 
Sara meddelade även mig att hon vill sluta blogga helt. Vet dock inte hur vi skall lösa detta? Då jag ÄLSKAR denna blogg... Om jag kanske skall byta namn på den? Eller starta en ny? Egen?.... Men då försvinner alla gamla inlägg..... Nja, tål att tänkas på ett tag till.
 

svar på tal

Det var någon som undrade vart klänningen Ebba hade på sin avslutning är ifrån.
Den köpte jag på Zara i göteborg, och den kostade ca 700 kr. Superfin! :)
 
Nu är Lina här och myser, så skall inte vara osocial, men tänkte bara svara eftersom flera har frågat om detta. Har även fått massa frågor om vart Ebbas balklänning är från, vet inte riktigt, men skall fråga henne så fort jag får tillfällle och kommer ihåg!
 

ett snabbt morgonhej

Godmorgon!
Torsdag idag, och min tredje arbetsdag för veckan. Känns som jag jobbat flera veckor i rad, dock kan jag skatta mig lycklig då jag är ledig hela midsommarhelgen (bortsett från söndag).
Skall fira det stort med mina underbara brudar och många andra härliga personer hos Saras pojkvän!
Ikväll kommer Linis över till mig för lite mys, och imorgon skall vi fira att det är midsommar med familjen Millers årliga champangefrukost! Såååå gott!
Hörs sen!

Det vi lever för...

Vad i hela friden har hänt med blogg.se då? Visste knappt vart jag skulle trycka när jag loggade in nyss...
Tjejerna tjatade i alla fall på att vi varit lite sega med att blogga det senaste, detta beror tyvärr på jobb (och att blogg-appen inte funkar). Men tänkte att jag endå kunde slänga ut ett snabbt inlägg.
Idag efter jobbet drog vi iväg hem till Lina där det bjöds på finmat! Hasselbackspotatis och vildsvin. Mums. Därefter åt vi oss feta på chips, popcorn, annanas, vindruvor, snickerskakor osv. Kan inte beskriva hur mätt jag är nu...Borde typ spy upp allt....
På jobbet lyxade jag även till det med supergod mat. Allt jag gör nuförtiden typ, käkar...
 
Imorgon är det ännu en arbetsdag, men skall försöka uppdatera er lite. Tills dess får ni ha det toppenbra! / K

kängor


Godkväll hörni!
Vet inte riktigt vad jag skall skriva om.. Idag har jag softat med mina brudar en stund på torp, sedan har jag prövat klänningar inför midsommar och tagit en powernap. Inte sådär superíntressant kanske!
Är sjukligt sugen på chips, dipp och godis... Men ingen vill följa med mig till affären, och idag är jag alldeles för lat för att gå själv.
Imorgon skall jag jobba min första dag i butik, skall bli spännande! Och sjukt kul med lite förändring i jobbet, har ju trots allt jobbat där i tre år (?) snart.
So vad skall jag göra denna måndagskväll då?... Jo, jag ska kika true blood och deppa över att jag inte har något godis.

Latero

Söndagsmys

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för att säga godnatt!
Käkat nudlar och chokladdoppade frukter med mina gosisar, och nu ligger jag med Malin och softar i hennes enorma säng (på min sida, vi har våra små rutiner hihi)
Sååå godnatt


Trilling

Hann gå 2 km, sedan började det spöregna.. Just my luck.
Får ta och powerwalka ner till stan sedan istället för att ta bussen. Men nu blir det en snabbdusch, sedan mat!


2012-06-17


Haft den bästa veckan på länge! Så jävla underbart har det varit!
Bilderna ovan är från igår, jag och Beccis låg i sängen till 5 (!!!!) och senare på kvällen drog jag på bio med Cornelia och Linden. Supermysigt!
Har ätit så sjukt mycket denna veckan också, får nästan lite ångest med tanke på att vi knappt rört oss (förutom i fredags när vi dansade rövarna av oss). Så om en stund skall jag hoppa in i träningskläderna och dra ut på en springtur eller en sväng förbi gymmet...

Anonym om Morgon:
Vad använder du för nått till dina ögonbryn? Snygga du!!
svar: Taack! :D Till vardags använder jag en ögonbrynspenna från hm som heter eyebrow liner (brun). Till fest använder jag tri brow color från make up store!
Gå in på länkarna så kan du se bilder på dem :)


ebbas avslutning






Jag må ha den vackraste syster på denna jord.


Morgon

Gårdagen var så sjukt jävla rolig! Fan vad jag älskar mina vänner, så underbara! Dock hände det lite hemska saker, och ambulans osv fick komma..
Nu ligger jag och becca i sängen och softar och skall strax sätta på vår bästaste serie! Woho
Hörs senare homies


sommarlov

Woho! Äntligen sommarlov! Har tusen bilder från ebbas avslutning där vi båda är uppklädda, men de lägger jag ut imorgon när jag inte har lika brottom.
Nu är jag hemma hos becca igen, vi skall snart börja fixa oss lite, för ikväll bär det nämligen iväg för lite festligheter.


Lina, Malin, Sara och alla kommer även hem idag. Så vi hoppas att bloggen bombarderas av härliga semesterbilder snarast!

 


tjejmys

God eftermiddag!
Igår myste vi sönder. Grill hos Anna, torp en sväng och sedan hyrde vi film och hade tjejkväll. Flätade håret, åt chirre och dirre, godis och fnittrade. Blir inte mycket bättre!
Idag har vi (jag och min roomie Becca) solat, städat och softat sönder. Om en stund skall jag tvinga med henne till affären, så jag kan köpa mitt efterlängtade godis, sedan skall vi förmodligen bara däcka i soffan med vår bästa serie hart of dixie. Fan vad jag älskar den! Rachel Bilsom, som är the main character, är precis likadan som när hon var Summer i the o.c! Fantastiskt!
Imorgon taggar vi sommarlov också!


Onsdag

Igår fetade vi oss en massa med pizza, godis, popcorn, mackor och frukt i mjölk. Sååå gott
Bruna negeranna kom och myste också, direkt från Grekland (den lyxungen och gaddis tog en sista minuten förra veckan)
Vi satt uppe till sent och snackade, kikade lite film och åt gott. Himla mysigt
Nu är jag i skolan, har en lektion kvar, sedan skall jag hem till mina brudar och sova en stund till. Hörs mer senare!


Krulligt

Sitter på pappas jobb utanför operationssalen och väntar medan han gör en koloskopi. Efter det skall vi kolla min syn! Spännande! Har alltid velat ha glasögon, men vi får se hur det slutar.
Efter syntestet skall jag hem till becca, förhoppningsvis ta en powernap då jag är dödstrött, och sedan skall vi upp till Johanna på besök. Mysigt


Jag vill tatuera mig NU


snygghäng


Här ligger vi, fnittriga och glada i sängen beredd för en mysig vecka helt ensamma (ensamna(?)....svårt jävla ord!)
Nu skall vi börja kolla vår serie heart of dixie, skall bli spännande att se hur den är. Vi älskar ju Racel Bilson!

natti

new in


Allt är från h&m

Måndag

Godmorgon! Endast en kort lektion idag som bestod av film! Nu är jag hemma för att hämta lite kläder, sedan skall jag hem till Beccis. Supermys! Vi hörs mer sen


svar på tal

Anonym om Snakeprint:
varifrån är shortdressen? :) sjukt snygga ben har du, wish i had them

svar: Gud vad snällt sagt! Tack som fan! Den är från bikbok! :)


/ klara


i'm going to lose him, like water through my hands


Tjenare!
Hur har er helg varit? Min har varit väldigt lugn, inte som jag trodde. Men det var skönt endå. Idag har jag varit på torp och shoppat mig fattig på underkläder, såååå gött! Finns inget bättre
Sedan har jag varit ute på en lång promenad i regnet med Anton och sedan kikat skräckfilm. Helt okej söndag med andra ord.
Imorgon börjar den SISTA veckan i skolan, ska bli så härligt! Ska bli roomie med Beccis en hel vecka också, vi skall mysa sönder! Kolla föresten in hennes och Christines nya blogg http://rebchri.blogg.se/ !!
Nu blir det tandborstning och sedan sängen

Snakeprint

Köpte med mig denna fina skapelse idag när jag var på torp. Har länge velat ha en till shortsdress, fast i lite skönare material. Kommer nog ha den på ebbas avslutningsmiddag på fredag och klä upp med klackar. Lär bli nice
Imorgon måste jag sova ut! Har vaknat vid 6 tiden varje dag, och inte kunnat somna om, idag vaknade jag dock 4.. Så är gött utmattad!


Uddevalla

Nu är jag tillbaka efter 1,5 vecka hos pappa. Var nere en snabbis på stan, sedan har jag inte gjort mer.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kika klart en film, sedan får vi se vart kvällen bär

 


fredagsmys


Softar med en god vän och äter mig tjock i firandet av att slippa plugg. UNDERBART! Ikväll kommer jag somna gott. Helgen lär bli toppen och även den kommande veckan. Är så glad!


musselsoppa

ÄLSKAR musselsoppa, och såg på Victorias instagram att hon hade gjort en, och snäll som hon är gav hon mig receptet! Sjukt gott blev det!




Hacka 4 schalottenlökar och 4 vitlöksklyftor och stek dem i olja. Häll sedan i musslor (ca 1 kg) och 4 dl matlagningsvin, låt koka i 5 min och slå sedan på 4 dl vispgrädde, låt koka i ca 10 min. Smaka sedan av med salt. Klart!

STUDENTEN





14.52

crop images
God förmiddag peeps!
Sara och alla brudar befinner sig nu i Napa. Ganska avundsjuk på att de kommer vara negrer när de kommer hem, medan jag och beccibus stannar hemma i Sveriges regniga väder. Valde att inte följa med eftersom resan är samma vecka som studenterna är där nere, känns lite som att inkräkta på deras territorium haha.
Nu är jag ÄNTLIGEN klar med min sista inlämning innan sommarlovet (tror jag i alla fall), känns sjukt skönt.
Firar med att göra lite musselsoppa, och ikväll blir det massa exotiska frukter, godis och smooties. Mums!


Lisa Olsson

Jag avlider på riktigt! Detta håret var det snyggaste jag sett!!!!! Vill ha likadant NU! Varför ska det ta så sjukt jävla lång tid att spara ut sitt hår? Åh, måste måste måste fixa sånt här!


Owls

Godmorgon! Studenterna vad så fina igår, och sjukt mycket folk var i stan. Fick tackla mig fram för att komma och hänga studentprylar runt halsen på studenterna!
Drog hem vid 3, lagade lite mat till min syster och hennes vän, sedan bänkade jag mig framför datorn med plugg. Huvva! Bara en inlämning + ett prov kvar, sedan slipper jag denna skiten i sommar.
Senare idag tänkte jag lägga ut lite bilder från studenten


sing me a lullaby


Godmorgon alla glada!

Idag är det dags för Uddevallas alla 93or att ta studenten. Gud så kul de kommer ha! Tänkte åka in till stan en sväng och kolla när de springer ut ur skolans portar, åker runt på sina flak och skriker sig hesa av lycka. Can't whait tills det är vår tur!

Vaknade 7 imorse och satte mig för att plugga, hur redigt var inte det? Har precis lockat håret lite lätt och fick ett fett jävla brännmärke på halsen...snyggt. Skall som sagt in till stan nu en sväng nu i alla fall, möta upp mina brudar, kanske ta en fika och hämta lite saker jag glömt i skolan. Kanske knäpper några bilder om jag har tur.

Talas

Just nu

Precis fixat mig en banan-annanas-smoothie i pausen av pluggandet, vill så gärna lära mig göra de där gröna morgondrinkarna som Anna skipper alltid gör, får kolla upp receptet på någon sådan. Känns på något vis onyttigt med fruktsmoothie?..


ullared


Nu är vi hemma från Ullared, trodde vi skulle vara där längre, men ingen i min familj är onödighetsshoppare..
Fick med mig lite smått och gott, och allt hamnade runt 800 spänn. Helt okej endå. Prövade minst 12 onepieces... men INGEN fanns ju i min storlek. De måste tro att alla långa är megafeta? och att alla smala är dvärgar?...Så det sög ju. Köpte en xs-dam i alla fall, aningen för stor i benen och så, men det får gå! Hade egentligen velat haft en mörkblå eller svart, men somsagt, alldeles för stora.
Nu skall jag gå och fixa tacos (tröttnar aldrig!), sedan blir det plugg in på natten

hörs kanske sen

Butterfly fly away

En liten film från när Ebba och Cornelia sjunger på vårkonserten, får se om jag lägger in något mer. Men det tar ju sådan tid att ladda upp haha...
Så duktiga var de i alla fall. Grymt att våga sig upp och sjunga acapella framför en fullsatt publik


underbara tisdag

Godkväll!
Nyss hemkommen från Ebbas vårkonsert! Finast i världen är hon ju, och sjunger som en gud! Längtar tillbaka till musikklasserna så mycket att det gör ont i mig! Annars då? Haft en superhärlig dag! Inte gjort allt för mycket, myst sönder, fixat naglarna och hängt med min bejb (loreen hihi).
Alldeles strax skall jag krypa till kojs, imorgon bär det nämligen av till Ullared. Har aldrig tidigare varit där, så det skall bli spännande! Hoppas jag får med mig något nödvändigt hem i alla fall, typ som en onepiece!

hörs säkert imorgon under dagen! Natti

Tisdag

Godmorgon! Vaknade upp och mådde piss, vet inte vad det kan bero på.. Men hoppas till tusen att det går över snarast! Måste till skolan för att göra provet i alla fall, sedan får vi se vad som händer


ett mycket klokt citat såhär på kvällen

"If a girl understands your bullshit, sticks through your mistakes, smiles even when you've done nothing for her, It's obvious she's a keeper. But it's also obvious you don't deserve her."

Hatar att jag kom hem från jobbet 20 i 10, åt mat och därefter hade jag tid att plugga. Tror ni jag fick någonting gjort? Nej.
Fuck allt som har med skolan att göra! Önskar jag hade valt den slappaste linjen av alla... fan. "Snart" är lovet här i alla fall, ska bli så skönt att slippa allt som har med läxor, prov och böcker att göra. Måste iväg på semester också, klarar inte av ännu en sommar med BARA jobb. Men nog om det. Får läsa igenom mina papper en gång till, sedan somna och gå upp supertidigt imorgon för att plugga. Tydligen så är hjärnan skarpast på morgonen?.. 

Sara om platå:
Snygga skor vart är dom ifrån?:)
svar: De köpte jag på h&m :D

platå

Jag som trodde jag hade två lediga veckor framför mig, nej icke! Fick en påminnelse en timme innan jag skulle vara på jobbet, så fick stressa sönder och hann inte ens byta om, så nu sitter jag på friskis i klänning. Kanske inte det mest passande.., men snart bör mamma vara här med lite kläder till mig. 
Hörs mer ikväll när jag kommer hem från work!
image description


Godmorgon


drei


Godkväll amigos!
Jobbat hela dagen, har dock haft det relativt soft då jag fått stå i glassen. Småätit en massa och har kommit fram till att jag nog är mjölkalergicker... eller laktos eller vad man nu säger. Får så SJUKT ont i magen av glass, fil och sånt. Nog om det
Imorgon är jag ledig, och det skall bli så HIMLA skönt! Skall försöka hinna med lite plugg, torp och kanske mys (hopefully!), men nu måste jag kila! BIGBROTHER FINAL PÅ TV:N JU!!!!! Heja Amandus eller Hanna!

ps. Grym låt --> Jessie J – Nobody's Perfect - Acoustic Version

Dödskalle

Godmorgon raringar! Vaknat minst tio gånger inatt av att min familj festat liiite för högljutt i rummet bredvid. De kom även inspringandes mitt i natten och snodde kuddar från mig, illa!
Snart skall jag börja göra mig i ordning för jobbet, men först måste jag fråga er/mina vänner! Är det någon av er som har mitt linne med dödskallen (det på bilden) hemma hos er? För jag har letat överallt och hittar det inte?!


00.24

Ligger i sängen efter en lång dag och längtar tills stunden då jag somnar! Imorgon blir det ännu en dag med jobb, inte den roligaste sysselsättningen på en helg kanske. Men måste man så måste man!
Bigbrother final är det ju också! Åh vad spännande det skall bli! Natti


top playlists near you

Surprise surprise! Detta var ju lite kul, hehe.

ebbas bal del 2














Ungefär 900 bilder, men ni får stå ut! Hon var ju trots allt snyggast i världen! (och ja! jag stod för ALL styling)
Nu ska vi parta lite med la familia!
/ klara

pictures

Bild 1: Lets Dance-kollande and lots of talk med Idis.
Bild 2: Ida har varit med i slagsmål.... med boxningssäcken.
Bild 3: Dagens mat på laxen. Gott.
Bild 4: Här jobbar jag! Wohoooo

ebbas bal del 1








Två från ebbas bal

Första gången jag vaknar upp och faktiskt är sugen på att jobba! Vad har hänt? Ikväll skall vi i alla fall fira min bror som läst klart sin högskoleutbildning! Grattis!
Nu ska jag upp och fixa frukost. Ha en fin dag

 


Rubrik

Godkväll!
Hela dagen har gått åt till ebbas bal, så sjukt fin var hon. Tog ungefär 1000 bilder, och lovar att lägga upp en massa här på bloggen. Dock glömde jag datorn hemma hos pappa eftersom jag trodde jag skulle sova borta, men blir som vanligt dissad i sista sekund och fick våldgästa mamma istället.
Nu ligger jag i soffan i min mysdress och surar. I helgen är det jobb, jobb och jobb. Typ det jag gör nu förtiden! Jobbar, pluggar, tränar och surar över idioter!
Toodles


Punkt


RSS 2.0