finn ett fel...



det var de mesta fran oss for tillfallet, imorgon drar vi till vegas! hors

the party yesterday












the fabulous guys som kom pa festen kallas for NAVY SEALS. det ar armekillar som tranar och blir bast i varlden. 1 av 25 blir uttagna. dom har lager precis har bredvid oss sa det finns gott om ogongodis for oss hihi! detta kommer bli najs.

state fair/at tods/harley davidson























boring pictures of our first day







lite text

da var forsta dagen i san diego avklarad. vi har det supermysigt men ar sa trotta efter flygresan och forsoker vanja oss vid att nar det ar kvall har, ar det tidig morgon hos er.
imorgon ska vi pa en stor marknad, eller state fair som det kallas, i san diego. darefter drar vi till oceanside for att traffa klaras farbror. med honom och en kompis kommer vi aka harley davidson pa lordag till venice beach! sjukt vad planer de har for oss. bilder kommer sa snart vi kan, nu ska vi sova! kyss

jag gråter bara i regnet



vår egen uddevallakille. gillar texten, gillar låten / klara

hemmafru

tänkte roa er med lite good-loocking-photoes-of-me

varit riktigt redig idag. nästan tant-varning redig.
vaknade ovanligt tidigt för att vara jag, och det första jag gjorde var att sätta på morgonradion, brygga en kopp te och sy i lite gamla kläder.
därefter packade jag min väska och tog mig en cykeltur ner till stan för lite ärenden.
sedan klippte jag även min systers hår, som blev GRYMT. borde nog bli hemmafru.

förövrigt har mamma tvingat mig att läsa denna überfeta bok när jag är i usa. tydligen är den grym.... SHIKE heter den för er som undrar. handlar om en man (kung fu? israelisk krigskonst eller vad det var?) som fightas genom hela livet. tydligen en hel del sex också, och det gillas ju!!

that was all for now

beddre bild på linnet


älskar när man kan återanvända ens föräldrars gamla kläder.
dessa hade mamma i 20års åldern och passar mig som handen i handsken

only for you



denna underbara måndag skulle spenderas med mamma för att få lite "mammadottertid" innan usa, men självklart blir hon inringd till jobbet och jag får spendera den själv.
tänkte därför visa er detta underbara linne som mamma hade som ung och tipsa om grymma rakningsprodukter. går inte att använda till endast murran eller snopppartiet utan också benen. blir lena som satan och den gråa tuben motverkar sånnadär fula röda fläckar. underbart. allt från rfsu!

svar på tal

emma om systrami:
hur många syskon har du och vad heter dom?

svar: Jag har sammanlagt 4 syskon. En helsyster, Ebba som fyller 15 år i september. En halvsyster (vi har samma pappa, men inte samma mamma) som heter Nici och är 8 år. Samt två "plastbröder" fast ser de som mina riktiga eftersom jag växt upp med dem, Christoffer som är 25 och Marcus som är 22.


ebba
 
nici

marcus

christoffer

4 från i fredags






i fredags var vi ända ute i järbo hos jonna och grillade och hade det mycket trevligt! något mindre trevligt är att jag blivit SJUK!! och vi åker till USA om 2-3 dagar liksom!? gött att ha feber på flyget menar jag. usch, nä får försöka sova eller något nu, senare börja packa. ha de göött / sara

systrami


tröstshoppat


deppar lite. så har varit på torp och gjort av med pengar. tänkte även dra vidare till en av mina bästa ikväll för lite filmmys

haha men..........


skolavslutnings ferie







grymt snyggt med olika storlekar på bilderna. förövrigt är de snodda av emma.
kul kväll/natt/morgon med massa goa människor. dock lite underligt.
resten av min dag kommer bestå av oc och sängliggande, mys. vi hörs! / klara


skolavslutning+avbiten tand

mysig kort skolavslutning med klassen. efteråt åt jag och klara en go pizza. så klart så biter jag i gaffeln så en del av min tand går av, ha! springer upp mot tandläkaren och får en tid direkt. satt där i en timmes operation typ, galet vad dom höll på. till slut var tanden klar, och nu är den som ny!! dock sitter bedövningen i fortfarande, ända upp till näsan så det ser ut som jag snusar typ. så snyggt.
japp, då får vi se hur resten av dagen/kvällen går! nu när jag fick en sån bra början.


fina joanna och karro

brunett där va. smart?

man kan ju undra vilka blickar man kommer få när jag kommer med ett pass med mööörkbrunt hår och själv är blondie. kan ju inte säga att jag är nöjd med passet. ser ut som en liten duktig brunett-blyg-schoolgirl eller något. men älskar att se andras pass så here you go! hehe, när vi åker till USA kommer det troligtvis bli någon bild på klaras pass med. hon ser ut som hon skulle kunna mörda där. underbart. en fejkbrunett och en killer på våra pass.


indränkt i smör


vår söta klassföreståndare på bilden

lite mysdag idag med klassen. blir inte så mycket till skolavslutning imorgon, men kladdkaka var det lovat i alla fall!
det vart jäkligt mycket prat om filmen teeth idag, låter grov. lovely. ska checka in den nu lite, vi hörs.

in the mood for killing

finns inget som stör mig så mycket som när man har planer på att göra någonting men det man ska ha på sig har en syrra tagit...som nu tillexempel. den lilla jäveln har snott mina träningskläder...och det enda som finns kvar för mig att ha på mig är en alldeles förstor träningsbh och ett par minimala träningshorts från tidigt 90-tal. är så arg att jag vill gråta!


ser ut som ett par feta mammatrosor....fint


Give your reasons


Tell her not to get upset, second-guessing everything you said and done
And then when she gets upset tell her how you never mean to hurt no one
Then you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again
And it won't make sense right now but you're still her friend
And then you let her down easy

i'm addicted i suppose



inte allt i min samling dock, ett tio-tal ligger i tvättkorgen. och can't whait till usa där jag ska spendera hälften av alla mina pengar på undies. my only true love <3

little lights

hejsan mina godingar!
som sarisen nämnde har helgen bestått tillmestadels av jobb. fick lönespecen för juni och det ser bra ut! känske har jag råd med ett gäng undies från victoria secret trotts allt! ÄLSKAR UNDERKLÄDER och tänkte visa er lite ur min egen samling. finns inget som gör mig så glad som när jag inhandlat ett par nya snyggisar att pryda min lille kropp.
bara tre skoldagar kvar denna veckan, dock väldigt onödoga. men hört att de ska bjussa på lite kladdkaka och dricka, och sånt sitter ju aldrig fel.
mer hör ni från mig imorgon, tills dess får ni ha det så bra!

beautiful memories stays forever.





lite pix från kusinen marias studentfirande. kom hem gött mätt.

united states


usa resan närmar sig. endast 10 dagar kvar nu. och varenda litet öre har jag betalat ur egen ficka.
förvånansvärt nog gick pappi med på att betala för visumet nu.....120 kr. WOW TACK

att vi kan gå genom eld


konstig min, i know. men i feel good now faktiskt. åh vad jag har allt gött framför mig bara, känns så jäkligt braigt baraaa!!!
lägger ut lite smått från idag snart, min kusin marias studentkalajs. mys på de.

cause you know me inside out


jobb två dagar i rad, skön kväll igår och nu svinseg. önskar jag hade min bästa vän, sourcream&sweet chili chips, här. tyvärr så kan man ju inte alltid få vad man vill. imorgon blir det firande av min käre kusin maria. hörs

my true love


kollat sesongerna 4-5 gånger och snart kör jag igen. finns inget bättre............typ

new york yankees


äntligen är den min. vet att ALLA har en, men jag kunde inte låta bli. förälskad

if you dont know me by now


har mig ett sista prov imorgon eftersom jag åkte på en konstig magsjuka/tarminfluensa under terminen. känns lite sådär eftersom jag inte pluggat något..får väll bli att korsläsa hela natta!

imorgon tänkte jag ta mig en tur till göteborg för att köpa något efterlängtat, om jag hittar det dvs. fick låna mig ett busskort av en mycket snäll vän, så nu är jag glad!

talas

torsdagshäng



istället för att frysa i regnet och kolla alla studenter i staden har vi mummsat på vofflor och badat lite hav o bubbel

GEEENGSTAH


BLEV GENAST GLADIS NÄR SARA BERÄTTADE ATT HON KOMMER HIT OCH RÄDDAR MIN KVÄLL MED LAKRIS <3

kvällsdopp


hade svinmysiga planer för kvällen... men som alltid skiter det sig och nu sitter jag själv i ett stort tomt hus och funderar över vad jag ska göra.
usa närmar sig med elefantkliv och magen börjar dra ihop sig. kommer kännas i hjärtat att inte ha någon kontakt med nära och kära på 3,5 veckor.
nu ska jag gå och rota i skåpen efter något gottigt

flashback





vårkonsert igår med nästan hela gamla klassen, så underbart goa och jäklar vad lång konserten var??? så lång brukar den inte vara vad jag minns? hm.
sjukt grymt var det i alla fall när man gick upp och fick sjunga sista låten på scenen med de andra. åh vad vi saknar det.
NU: TRÄNING

lite mer bilder från helgen















schabbis på torp

vilket är det ända jag gör nuförtiden typ. massa nytt och massa goa färger som hör hemma i garderoben!!
this time blev det en sådan tubtopp som alla har köpt?? gosig var den, det blev en orange (inte röd som de ser ut på bilden). och en grön kjol jag tänkt på i några dagar. dock använder jag aldrig kjol. hatar kjol egentligen. men så får det bli, förhoppningsvis får jag användning för detta i THE STATES

GRILLAT & VÅRKONSERT NÄSTA

jag exploderar nu, skulle ta skydd om jag var du


SUGEN SOM FAN PÅ ATT SHOPPA. SKA BE MAMI ÅKA TILL TORP MED MIG LITE HEHE.

seventh of june


bildbrist i skolan. tycker håret flyger så gött
GANSKA så soft dag i skolan. varit mig en sväng på ungdomsmottagningen och strax blir det till att skriva ett prov som jag inte kan ett piss på. är jag den enda som skiter i allt som är tråkigt? inte bra...det vet jag. men efter några veckor i usa, ett skönt sommarlov med mina vänner och massa badande ska jag ta tag i all skit igen! och BRA ska jag göra det.
sista tyska-lektionen idag också! vår mysiga lärare bjöd på marängswish, hur gött som helst!!

det var allt för tillfället. vi höres ikväll

triss i bilder



haft en underbar helg med goa fester, deg, solande, jobbande och annat skit. dock har jag och mamma fått klara oss utan ebba i lägenheten - vårt lilla tekniksnille. och med det har vi lyckats paja hemtelefonen, datorn och bilradion. därför har det varit KASS uppdate från min sida.
förövrigt tog jag mitt första dopp idag, naken var planen, eftersom vi var helt ensamma på saxenhof. men när jag precis skall hoppa ner i vattnet kommer ett 20tal personer...slutade med att jag fick bada i en genomskinlig vit t-shirt...visade dock allt (murran och rubbet, eftersom jag var naken under) men vad gör väll det?
imorgon blir det en mye intressant dag och mys med gottis.

puss

cause every little thing is gonna be allright

lyssnar på bob marley och väntar på åskan. funderar på att dra o köpa chips. nä vi hörs med pix

länge leve





haft grymt kul de senaste dagarna!! underbart väder, sköna vänner osv osv osv!! dock så är det jobb hela helgen så det är jäkligt segt, men vad gör man inte för lite money!
mer bilder kommer, just nu orkar jag inte haha. ha de bäst kyss! /sara

SÅ JÄKLA GRYM!!!

Panda Da Panda - Titta När Han Dansar (Official Uncensored Video) from UniversalMusicSweden on Vimeo.


light it up



UNDERBAR DAG på skeppsviken med bästa ida&becca. första doppet blev det också, lite tant-dopp men det var alltid något!! ha en grym fredag, KYSSSSS LOVE THE WEATHER

colours



gott mys idag & igår med bästa tjejerna. torp var det även båda dagarna, så har köpt mig lite smått! jumpsuit (som säkert ALLA kommer ha snart haha....), linne från gina och glajjorna! ena linnet har jag bara klippt av. underbara inför sommaren!! nu bär det iväg mot sunningen.

RSS 2.0