310511



ännu en soft dag. åkte in till skolan för en lektion på 20 minuter, därefter solade jag näsan lite och åt panini med johanna på coffee roomer. lite skitsnack och allmänt mys, plockade även upp denna goding från donken!! tycker jag att ni alla ska pröva, dock fick jag magknip nu..

klaris

då var det sista maj..

..och imorgon är det fan juni!!! hur galet är inte det?? inget i skolan nu heller så vi har nästan sommarlov nu liksom. och vädret....åh så underbart, jordgubbar + grädde har det varit idag ute i solstolen. så gott. SARA NJUTER


en tutt-jordgubbe???

gelenaglar



var och gjorde naglarna hos snälla emma idag. är supernöjd. första gången jag testar detta! och hoppas det håller länge...med tanke på jobbet och så!
kändes skönt att göra något för sig själv i alla fall hihi

hestia


helt underbart va glad jag blir när man slutar tidigt och har hela dagen på sig att göra annat än skolan.
dock sitter jag kvar i klassrummet för att skriva klart ett arbete om gudar..svinkul. kom även på att jag glömt lämna in ett om istiden, får fixa det i veckan.
idag har vi endast haft två softa lektioner, och samma sak pryder morgondagens schema. LOVELY!!
får se om jag tar mig några minuter att sola idag och fixa lite annat. sen håller vi tummarna att min feber och mitt halsont (? som inte ens gör ont...men är HES hela tiden..?) försvinner så att jag kan komma tillbaka till träningen. DÖÖÖÖÖÖR av träningsabstinens eller vad det heter.

nu ska jag fortsätta skriva. vi hörs ikväll, då jag förhoppningsvis ska visa er en sak! kram


gura


toalett och gitarr är bästa kombinationen.
fick sluta tidigare idag från jobbet, och åh va lycklig jag blev. helgen har varit AWESOME och hoppas på en grym vecka.
fixat kameran min också, känns underbart.

2 fräscha brudar



superskön dag igår, donken och baksmällan 2. dock tyckte vi den var lite överdriven?? haha men helt okej annars.
idag står JOBB på schemat, tydligen värsta dagen på året, och nästan hela personalen ska jobba. kan tänka mig att det kommer bli trångt, stressigt och tungt? fy. men tidsfördriv gillar vi. 24 dagar till USA. YES

hos sara/mig/hehe






slutade med nattamat: pizza, macka och grillat!! å så gott. nu ska vi kolla film och äta oss feta på chips.

lilla hjärtat



jävligt roligt igår at my place! mer bilder kommer. åh idag blir det bara att mysa och ha de hur gött som helst med min gosing. köss vi hörss!! /sara

STOLT

gav mig ut i trädgården för att klippa gräset för första gången i mitt bortskämda liv.
här är resultatet!! kämpade som fan med j:et men det ville inte bli bra...
mamma blev inte glad.

jag vill vara ledig ledig ledig

vilket jag är idag! hur skönt som helst. dock vaknar jag halv 9, vad är det med mig???
i alla fall, idag blir det städa, ner till stan en stundis och sedan träna. ska nog kika en film nu också och äta frukost, hur mys låter de intee?
ha de gött !

malin&jag på en riktig oförberedd bild

rumpa

kul har jag. plugg, film och träning blir det ikväll.
imorgon är jag ledig, och sen är det fredag !! helt underbart just nu.

make a gif



kamerafixarn

nu slutade vi för dagen. himla skönt. ska dra mig ner till stan och se om mig kamera går att laga. vi håller alla tummarna, det betyder ett slut på alla miljoner cam-bilder.

hörssss

när det äntligen är över

!!! happy

poison


så slutade vi as tidigt idag. gött säger väll vissa.. men vadfan kan man göra?! jag som är lite småsjuk kan ju inte träna heller. det suger apballe!
istället har jag suttit och försökt lära mig lite låtar på gitarr. går sådär får jag ju säga.

Alice Cooper – Poison bäste låten som pryder min lista nu. hörs

bästa texten från linas blogg


"That's the best revenge of all: happiness.
Nothing drives people crazier than seeing
someone have a good fucking life."

ryggsnygg


är så galet förälskad i djupa ryggar nu. köpt mig tre tröjor det senaste med denna slags urringning. och MÅSTE hitta mitt tighta fodral från american apparel som har VÄRLDENS FINASTE RYGG. dock försvann den spårlöst efter en pls-fest förra året. sugigt

mustafa





min lille plutt som vi köpte från lina för flera månader sedan. sjukt att han har blivit så stor och ful nu. får slänga en bild på honom sen.


grym igår!

och jävligt go helg blev det! nöjd som baree den. nu ska jag snart soova, så skönt.




budget vs. lyx?



nästan så i alla fall! saras örhängen (längst upp) gick på 50 kronor tillsammans, och klaras (längst ner) gick på 300. haha men gött nöjda är vi i alla fall.

veronica maggio










gryymt igår på liseberg! veronica var så sjukt snygg och grym live! vi filmade även massor haha, så vi kanske klipper ihop en film snart och lägger upp här. kvällen slutade på en go busstur hem med massa gött folk man missat av alla tusentals på liseberg. jävlar, vi gick typ före 1000 pers i kön. och tur var det, för alla kom inte in.
nu blir det lax snart, puss från sara&klara!!

06.57


lagom trevligt att vakna vid 4 och inse att man inte andas, lika kul är det när man går upp - försöker säga några ord..men inget kommer ut.
med vilken röst ska jag skrika med idag på VERONICA MAGGIO?! är fett förbannad

tänkte även berätta varför jag spammar er med alla cambilder. jag har nämligen förstört mig digitala. repat batteriet skulle jag gissa på? så ska kolla på ett nytt eller köpa en ny...hmm what to do?

nu blir det frukost

äckligt


vet att jag suger på photoshop
äckligt seg dag, äckligt ont i halsen, ätit äckligt god mat som jag inte kännt smaken av, pratat äckligt länge i scype med min gos felicia, längtar äckligt mycket till imorgon, men är äckligt opeppad på att må dåligt hela dagen. det är äckligt
hoppas ni sover äckligt gott

but i think i deserve to smile

looking forward to tomorrow!! och nästa helg med. förutom jobbet då, men det är tidsfördriv. kommer bli grymt, heldag i göteborg med underbart folk & sedan se veronica maggio. som förövrigt är jävligt grym?! har fastnat först nu för många låtar i hennes album. inte den sortens musik jag brukar lyssna på, mestadels på min parteeeylista momsi. ja vi hörs somsagt!!


who's gonna save the world?

tre och en halv timmas nationella i tyska idag och engelska muntligt. är så trött att jag knappt orkar skriva. ska bara ligga i soffan hela kvällen och inte röra mig förutom när det blir mat. nu vet ni det!
förövrigt. vad fan är det för snack om jordens undergång på lördag? hatar sånt snack, tänk när det väl är sant liksom? då tror man inte på det så dör man bara. poff!
om jag ska dö på lördag skulle jag gärna slippa jobbet och typ ligga i sängen och mysa med någon de sista timmarna. kanske hoppa bungeyjump också?!(stavning?) och dricka en irish coffee...som jag aldrig gjort 

hörs ikväll goingar


it's so fucking on right now




fikis idag på stan med bästa rebecca, ida & lina. precis hemkommen från sjukt skönt pass och är ganska glaaad faktiskt. ser fram emot helgen, nästa vecka och den helgen. ser fram emot att det snart är sommar och usa. ser fram emot att bada i haveet, åka till las vegas, shoppa i LA och åka harley davidson längs venice beach. sounds good vavavaa? så klart jag längtar.
snart där.

fångad på bild


good evening!
matte nationella idag. inte det roligaste som finns. får alltid småpanik efter matteprov och blir ättrig och sur, inte okej! slutade i alla fall ganska tidigt och hann mig hem till mamma för att packa ner lite kläder inför veckan hos pappa. hatar att behöva bära med min garderob!! borde ha dubbla uppsättningar av allting så man aldrig saknar det. blev omkulldragen av min lille rottis förut också när jag var ute på promenad i ösregnet. lyckades rädda nyllet från skrapsår, men mina nya vita converse fick istället ta smällen och är nu helt leriga.
imorgon peppar jag inför 3,5 timmars nationella i tyska...vill bara dö. som salt i såren har jag tappat bort min tyskabok också, så förbereda mig kan jag ju bara glömma.

puss

skype


detta gör vi på våran onsdagskväll...

kära mamma!


detta är just nu det ända jag önskar mig. tror jag. och ett par jäkligt snygga shorts också. annars är jag rätt så redo inför USA. 36 dagar kommer gå jävligt snabbt, snart är vi där, wiooo!!

CUE




min absoluta favorit för tillfället. älskar när det bryter lite i rösten på honom. ren kärlek / klara


margarita


tjenare!
plågats genom ännu en tyska lektion. fast idag var den helt okej. satt med mina goa tyskabuddies och snackade skit - på tyska, medan jag mumsade på marabou mjölkchoklad. därefter drog jag med några av mina classmates och käkade pizza. råkade dock beställa fel, så fick en med BARA ost. droppade fett från den och konstigt nog åt jag upp HELA. något jag ALDRIG gjort tidigare under mina snart 17 år på denna jord. wooop wooop i'm good!
ganska så illamående nu, men ska lugna det med lite engelskaskrivande. efter skolan blir det mer fett som skall lagras på rumpen. espressohouse och chai ska jag inhandla!

tjao

but i can't be with someone but still feel all alone


very deep yes indeed yes yes... bra låt annars. eller mest texten, jäkligt värd att lyssna på om ni känner för de!
Helena Paparizou – Baby It's Over - Helena Paparizou VS Supermarkets / radio mix

så jävla bra

panik-klara får go hjälp av jeremias.. haha ah, så kul har vi på våran klasssida på face.
nä nu blir det vindruvor & angel, och lite plugg vid sidan om.

New Boyz – Backseat - feat. The Cataracs & Dev
Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio)

om sanningen ska fram

seg helg och ännu segare skolvecka kommer! men det är somsagt inte långt kvar till lovet, usa, sommar och allt.
men jag laddar i alla fall med massa nytt, tog kort på denna snygga och mitt underbara halsband. mmm, längtar bara efter ett tillfälle för att ha på sig de.


fett med text

hemkommen från en underbar arbetsdag. kändes som tiden bara flög förbi!
ätit pankakor, som jag förövrigt avskyr...men idag smakade det konstigt nog ganska bra! smakat lite glass och tårta också. wihi jobbet gör mig fet.
veckan som börjar imorgon ser lovande ut. 5 prov står på schemat och ska deffa sönder inför sommaren och min bikinikropp. blivit äggberoende också, i fall ni ville veta. äter två varje kväll. kan inte somna utan det!
lite mer viktigt info. just nu sitter jag och färgar mina ögonfransisar bara för att..kliar sönder. sedan ska jag kolla mitt favvo program bigbrother och äta ägg.

hörs imorgon. tjaao

ingen vet ifall det verkligen hänt



vi hava en mycket intressant tid framför oss....heheheh

gone, way gone

Jag vill byta land och vara han som försvann. Börja om på nytt och få såret mitt sytt.
När jag vänder och springer långt härifrån. Se mig som saknad, en förlorad son


tantvarning? na


mitt andra fynd på second hand en sådan här underbar lördagsmorron! när man kom hem fick man höra från mamma att, "aaa min mamma hade en sån, sara är detta lite tantvarning?". kanske? 60 kronor la jag för denna snygging.
oooch ska bara säga att woooooh är så lycklig, har spotify unlimited, så nu slipper jag snåla med låtarna!! underbart!!
fick fråga om att lägga ut min party/sommarlista, så varse! nyaste låtarna är så goa. momsi

lite födelsedagsfirande

igår var det lite firande för brinck och eskelinen, prinsesstema, mycket trevligt! här kommer lite pix!!




jag känner dig


39 dagar kvar till USA nu. längtar mer än någonsin. vill bara bort. hatar allt ljugande och drygande här.
tänkte vara mig lite redig och få tankarna på annat idag genom att städa, plugga, hämta ut min bikini och kanske parta lite med mina goa tjejer? något får det bli av dagen i alla fall.

små prinsessor drar iväg


sun is up - inna




precis vart på torp med mami, köpt två grymt snygga jumpsuits, lite smycken & två par skor! gillar starkt de sista jag har bild på, mums. lite inför usa så. nu blir det bästa träningspasset på veckan, ha de bäääst!!

säger att allt är bra


klassens datanördar (L)



lite smått & gott från min kassa kamera de senaste två dagarna. dock älskar jag sista bilden på sebbe och alice. vädret är ju underbart i alla fall och har ätit den nya twistern tre dagar i rad nu. snart blir det torp med mamma och sen träna bästa passet för veckan! MUMS

minegnaplats.blogg.se


tycker att ni alla ska ta och kika in på min svinsnygga 11-åriga kusins blogg. minegnaplats


runawaydreamz


vi dör lite. ska melja grandma snarast och be henne beställa dessa fina.
nu vet ni

för att pigga upp lite


så fick ni dessa två enormt vackra bilder från i fredags! cp bild den sista där...
men för er som är intresserade så har både jag och klara jobbat hela helgen. himla go tajming där när sommarvädret kom tillbaka efter den dära dagen i början av veckan då det snöade, regnade, haglade och var sol??? ah, ha de gött för nu ska jag sovaaaa är helt slut

HAHAHA dör åt klassens fantasi


watch me now


ni får nöja er med bilder på mig ja. finns inte mycket mer att skriva om. så ah, kommer väl inte dyka upp så mycket inlägg här. beroende på vad som händer and so on. hörs, träning nu

pretty as a picture

lyssna på DENNA låten, åh så underbar.
brukar inte gilla lugna låtar men denna är sjukt fin.


uppdate från köket



dricker te ur min favoritmugg och skriver ner mina tankar i min dagbok samt lyssnar på denna låten : snälla bli min

last night pictures



JA, grymt kul igår som sagt. idag njuter jag bara av att vara ledig, att solen lyser och att skolan snart är slut. söndagar är fan bäst. /s

last night

grym kväll igår må jag sägaaa! mer bilder kommer senare, nu blir det till att njuta ute i solen, MUMS!
pussss /sara

RSS 2.0