söndagsaktivitet


bild från förra sommaren

Haft en härlig och produktiv sista dag på veckan hemma hos mamma. Vaknade relativt tidigt och drog ner till stan med mamma för att sola en snabbis, sedan drog jag direkt till friskis där jag körde ett medel-pass. (lika bra att komma igång med träningen nu). Sen var jag hemma i några timmar och kollade gossipgirl, sedan bar det av ner till friskis igen för ett fuego-pass. Härligt härligt!
Nu har jag precis smörjt in mig med godaste bodybuttern från the body shop, så luktar som en colakaramell. Mumsis


Carro

om tankar om träning:
wow, grymt snygg kropp! Kan du inte berätta mer om din hårdträning, hur såg du ut innan och hur lång tid tog det för dig att se ut som på bilden? Dela med dig utav dina träningstips:D

svar: Tack va gulligt sagt av dig! Jaadu, jag är ingen specialist när det kommer till träning. Vet inte ens om jag gör rätt saker. Men när jag låg i som mest brukade jag powerwalka eller cykla till skolan på morgonen, åt mycket grönt och bönor istället för potatis och sån skit. Tränade varje dag, 1 timma på friskis och powerwalkade på kvällarna. Hade en ledig dag i veckan då jag "slappade", fast då powerwalkade jag endå. Eftersom jag redan är ganska slank så tog det ca 3 veckor innan mina muskler började synas.. (men bilden är inte heller när jag var som mest fit!) Tänkte att jag skall försöka komma igång igen! Och när jag gjort det kan jag dela med mig lite av mina tips och lägga upp någon bild på skillnaden från nu och då!? :)

Kommentarer
Postat av: emmmsssis

KLARIS !!! DU MÅSTE BERÄTTA VART DU HAR KÖPT DEN SKIT SNYGGA RÖDA VÄSTEN I INLÄGGET OVANFÖR. HÅLLER PÅ DÖ LITE SMÅTT HÄR BAKOM SKÄRMEN !

2012-02-13 @ 18:17:39
URL: http://emmatretton.blogg.se/
Postat av: Carro

Vore grymt! :D gör så!

2012-02-17 @ 23:17:59
URL: http://carolinagerle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0